This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=1129 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

7

Nov

Дізнайся всю правду про LetrOdectUS (порція четверта)

Скоріш за все це буде остання порція, але на випадок якщо у когось з’являься ще якісь хитрі запитання - залишайте їх у коментарях.

The Lex вигадав гарне “під-цензурне” запитання:

Чи вміє наша панна танцювати, що саме вміє, і що саме подобається, і де траплялося танцювати - о! Я геній! 

До речі, нічого під цензурного не бачу, запитання цілком нормальне, ти ж не про стриптиз питаєш . Танцювати вмію. В дитинстві (як і кожна середньостатистична дитина) ходила на танці. Спочатку пару років на бальні, потім в універі трошки на народні, а в школі років з 3 на сучасні. Найбільше подобаються народні . У мене мама викладає народну хореографію у школі, тому я так і люблю саме народні танці. 

Траплялося танцювати на всяких концертах, але що найбільше запам’яталося - це виступи на змаганнях у Польщі

Далі до нас приєднався hellveen із нескромними питаннями:

Ти заміжня? Всі мужики - сволочі? Як ти вважаєш, чи кожна дівчина/жінка повинна бути такою технологічно “продвинутою” як і ти?

Знову ж таки, як на мене то нічого нескромного немає - звичайні хороші запитання Я не заміжня, хоча пропозиції вже поступали вважаю, що в 21 рано виходити заміж. Мужики не сволочі, вони просто такі, якими ми, жінки, їх робимо. Хоча, можливо мені просто не попадалися сволочні особистості, я і сама не подарунок .

Далеко не кожна, тоді ж зникне ізюминка таких як я . А якщо серйозно, то навіщо Одарці зо села, що збирається заміж за Миколу з того ж села бути технологічно продвинутою? Хіба що продвинутою в технології бурякозбирання . Всі повинні в чомусь бути продвинутими, але всі у чомусь різному :) 

Perry запитав про особисте життя:

здається ніхто ніразу не запитав просте питання - як життя? Якщо можеш то напиши більше про особисте, я думаю це багатьох цікавить.

Особисте життя у мене зараз надто заплутане і непередбачуване. Але можу сказати що воно у мене сповнене різноманітних емоцій та подій. А ще воно у мене потаємне та не зрозуміле. 

GrAndSE:

Ось сказано було про поїздку до США. А цікаво стало, а які місця на нашій рідній неньці Україні були удостоєні візиту :)? Що запам’яталось з подорожей найбільше? Вибачте за пафос.

По неньці Украні я теж багато подорожувала - в основному, це замки західної України (Олеський замок, Підгірці, Бережани, Кам’янець Подільський, Хотин) Шацькі озера, Львів, Одеса, Київ. 

Все :) 

  • hellveen Says:

    Дякую за хорошу відповідь
    В дечому твоя життєва позиція збігається з моєю.

  • GrAndSE Says:

    Дякую за відповіді. Дуже цікаво було почитати. Стосовно чоловіків та їх “сволотності” цілком розділяю твою думку. А от стосовно одруження ні Ну моє, то моє - нікому не буду нав’язувати

  • Анрі Says:

    Цікаво тут у ВАС!!!
    Дякую за можливість тут побути!
    Гарна відвідуваність!!!
    про чоловіків гарно… не через те, що я чоловік… просто люди є людьми… і все, що ми можемо - це сприймати їх, якщо нам це підходить…якщо ж ні… є Пів., Півд., Зах. і Схід

Останні записи

Будемо по трошки заробляти
Dec, 31

Підсумки та банероманія (на січень)
Dec, 29

Дякую!
Nov, 27

Останні коментарі

знімати легко, важче надівати :) але і цьому з досвідом навч...
jin

я собі білі куплю щоб було за пів кілометра видно)...
сейтон

хм... а як знімати?))...
сейтон