This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=1122 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

5

Nov

Дізнайся всю правду про LetrOdectUS (порція третя)

По трошки продовжую виливати на вас всю правду про свою персону . Хочу підбадьорити всіх та заохотити запитувати більш активно (запитуємо в коментарях до цього або першого запису). Невже у вас ніколи не виникало запитань щодо мене?

До речі, мою ідею “откровення” підхопив і Мастерпісер, задати запитання йому можна тут - Тільки правда і нічого окрім правди. Він пообіцяв відповісти чесно на всі запитання (звичайно, про розмір грудей його ж питати не будуть ).

Спочатку доповнення відповіді на запитання GrAndSE:

Трохи поясню, що я мав на увазі. Раніше, наприклад, була маса оглядів різноманітного взуття, потім все більше стало з’являтись заміток з “серіальної” тематики. Ну от і цікаво дізнатись, що викликало такі зміни.

Раніше цікавилася взуттям, взуття набридло, потім почала цікавитися гаджетами, але вирішила завести для них окремий блог, вела його пів року, закинула. Далі випадково написала про Загублених, відразу ж зросла відвідуваність - мені це сподобалося, почала писати далі. Потім з’явилася ідея писати про саморобні речі - розпочала Зроби Сам(А). Про Загублених планую писати і далі, періодично розповідаючи про нові серіали . Про мене до речі, навіть у Новинарі писали ;) .

Yura запитав:

з чим повязано перебування в США пару років тому? Чому тепер перебуваєте в Тернополі? (можеш не відповідати публічно то напиши на мій емайл якщо це секрет :0) )

Це зовсім не секрет . У США я була по програмі обміну - у 9 класі я виграла стипендію на навчання у середній школі та проживання у прийомній сім’ї протягом року, що і зробила, провчившись наш 10 клас у США (там я до речі була випускницею, тобто вчилася у 12 класі) . Програма закінчилася, я повернулася і тепер займаюся благодійною діяльністю в рамках тієї ж програми.

На черзі m-yarix

Якою операційною системою користуєшся? Який браузер і чому саме такий? 

Операційка - Windows XP Home Edition. Колись користувалася Mac - подобається набагато більше. Раніше Mozilla, тепер Google Crome і Mozilla. В Google Crome подобається мінімалізм, до Mozilla є багато корисних додатків. 

Який улюблений телеканал? 

Телевізор дивлюся вкрай рідко, яrщо вмикаю - то Discovery, Animal Planet, History Channel. 

Твоя думка про соціальні мережі? 

Соціальні мережі - не зло, як говорить більшість - а чудове місце поспілкуватися із давно забутими однокласниками та друзями, подивитися фотки (не оцінювати), відео, побачити як і де живуть. Без фанатизму звичайно. Зареєстрована у більшості, користуюся найбільше Facebook, рідше Вконтакті, ще рідше Однокласниками. Більше 10 хв в день не просиджую там. Раніше днями сиділа на MySpace - переписувалася із друзями з США, потім набридло. Лінки до моїх профілів є в сайдбарі (крім Вконтакті). Не знайомих людей в друзі не додаю, ненавиджу ланцюжкові листи, відразу ж видаляю з друзів якщо мене відмічають на відео та фото на яких мене нема. 

Яке ставлення до еміграції? Сама хотіли б емігрувати? 

Ставлення до еміграції - добре там де тебе нема. Емігруєш і що? Будуть мати тебе за поганого емігранта і змішувати із… землею. Треба бути психологічно до цього підготовленим, а не їхати на ура в чужу країну (іноді навіть без знань мов, я не говорю вже про традиції і звичаї та менталітет) і казати я крутий бо я емігрував у США чи Канаду. Раніше подавалася на Зелену Карту, тепер навіть і не згадую про це, за кордоном добре бути туристом - коли у тебе грошей валом, номер в шикарному готелі та купа вільного часу для оглядин визначних місць, і коли біля тебе бігають на “задніх лапках” і посміхаючись приносять чисті рушники та тапочки щодня. А їхати туди на ПМЖ і самому носити тапочки - воно мені тре? В Україні теж можна не погано заробляти та жити в своє задоволення, головне бажання , а за кордон можна їздити відпочивати .

Маю блог, де збираю різну інформацію про еміграцію. Буду радий якщо погодишся розповісти про США, розмістив б інтерв’ю на блозі, якщо ти не проти.

З радістю

Psiho згадав про:

Яно, чи плануєш ти реанімацію “Файно! В місті Тернопіль”? Проект, ідея взагалі цікава! 

Я б дуже хотіла його реанімувати. Але часу у мене ледве залишається на Зроби Сам(А). Все ж таки потрібно ходити по різних закладах доволі часто (зазвичай ходять ввечері, а у мене майже нічний графік роботи, тому коли я звільняюся - все вже зачинено), фотографувати - а люди на це реагують іноді навіть агресивно. Якщо хочеш - можемо якось спільними силами спробувати його відновити .

Перші дві порції можна знайти тут і тут. На черзі четверта. 

  • masterpiecer Says:

    Мене можуть спитати про розмір чогось іншого, а я не зможу не втриматись щоб не похвалитись

  • Perry Says:

    від недавнього часу почав частенько відвідувати твій блог. Доречі, дуже цікавий і класний (навіть, проголосував за нього і за зроби сама). Дуже цікава ідея про запитання і відповіді. Бачу тут піпл цікавиться різноманітними питаннями, але, здається ніхто ніразу не запитав просте питання - як життя? Якщо можеш то напиши більше про особисте, я думаю це багатьох цікавить

  • m-yarix Says:

    Дякую за відповіді. Подумаю над запитаннями для інтерв’ю і напишу на e-mail.

  • GrAndSE Says:

    Дякую за відповіді.
    Ось сказано було про поїздку до США. А цікаво стало, а які місця на нашій рідній неньці Україні були удостоєні візиту :)? Що запам’яталось з подорожей найбільше? Вибачте за пафос.

Останні записи

Будемо по трошки заробляти
Dec, 31

Підсумки та банероманія (на січень)
Dec, 29

Дякую!
Nov, 27

Останні коментарі

jin - тебе теж :) podarok можна і бартером :)...
letrodectus

Про бартер не думала?...
podarok

а як же підтримка вітчизняної економіки? ;) ps: з новим р...
jin