This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=1086 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

3

Nov

Дізнайся всю правду про LetrOdectUS (порція друга)

Із невеликим запізненням (знову лежав сервак) друга порція відповідей на ваші запитання. Порцію першу читаємо ось тут, нові запитання залишаємо у коментарях до ось цього поста.

The Lex запитав:

Чому ти така гарна?

Думаю на це запитання вам (всім разом) і давати відповідь .

GrAndSE поцікавився:

Як прийшла ідея почати блог? Чому змінила де в чому його формат?

Колись давно (років напевно 3 тому) проводився конкурс (дуже своєрідний, для обмеженої групи людей, зверталася увага на контент, а не на вміння створювати сайти) для якого потрібно було створити вебсайт. Тоді я зробила www.hard.te.ua і виграла з ним вебкамеру (ще й досі нею користуюся). Потім захотіла його по трошки розвивати, але сайт писаний на хтмл, тому це було напряжно. Якось дізналася про блоги, читала багато про вордпрес, і тоді завела свій перший блог на вордпресі (зараз на ньому нічого вже не залишилося). Потім якось купився домен та знайшовся халявних хостінг і я переїхала сюди на лєтродектус.те.уа , тут і далі “живу”. На рахунок Чому змінила де в чому його формат? - я не дуже зрозуміла, що ти маєш на увазі. 

lilumi запитав:

де в Тернополі можна класно провести час на вихідні? (не бари, не дискотеки)

В Тернополі можна (і головне треба) поїхати на озеро. На дальному пляжі можна пожарити шашлики, зловити якусь рибку (їсти не раджу) позагоряти влітку, та просто гарно провести час з друзями біля води на природі. До речі на пляж можна потрапити катером Герой Танцоров, що курсує кожну годину. Також можна покататися на катамаранах, байдарках, яхті…

Можна сходити в аквапарк, потім в сауну . Дивно, але у нас з недавнього часу навіть є каток . Та й взагалі хороших місць багато.

Наступна порція буде за пару днів

  • The Lex Says:

    Я аж трохи сумую за Тернополем…

  • GrAndSE Says:

    Дякую за відповідь. Трохи поясню, що я мав на увазі. Раніше, наприклад, була маса оглядів різноманітного взуття, потім все більше стало з’являтись заміток з “серіальної” тематики. Ну от і цікаво дізнатись, що викликало такі зміни.

  • letrodectus Says:

    зрозуміла. обов’язково допишу про це

Останні записи

Будемо по трошки заробляти
Dec, 31

Підсумки та банероманія (на січень)
Dec, 29

Дякую!
Nov, 27

Останні коментарі

jin - тебе теж :) podarok можна і бартером :)...
letrodectus

Про бартер не думала?...
podarok

а як же підтримка вітчизняної економіки? ;) ps: з новим р...
jin