This version of the page http://vitada.org.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-29. The original page over time could change.
Привітання побажання та поздоровлення з днем народження, весіллям та іншими святами



Головна

Каталог

Статті

Нагадування
       
Сьогодні 29.12.08 
Головна Написати В закладки
 
Меню
Головна
Каталог сайтів
Нагадування
Додати вітання
Статті
Top 10
Контакти
Привітання
День народження
Поздоровлення
Весілля
День Валентина
8 березня
День матері
Новий рік
Різдво
Колядки
Великдень
День армії
Інші свята
vitada.org.ua - унікальний каталог на якому зібрані привітання, побажання та поздоровлення, що допоможуть вам знайти найкращі слова для привітання ваших рідних та знайомих із такими визначними подіями як день народження, іменини, весілля, день матері, а також подарувати коханим незабутні вітання та побажання на день святого Валентина, 8 березня чи день української армії, а на різдвяні свята завітати до усіх із веселими колядками, щедрівками або привітаннями із Новим Роком!

Так, свят у нашому житті дуже багато, ми радіємо і готуємося до них: шукаємо красиві подарунки, але кожна людина хоче чути приємні слова в свою адрессу, які б не просто запамятались приємною миттю, а подарували наснагу та натхнення, силу іти по житєвій дорозі відчуваючи підтримку та турботу! Що ж казати, усім приємно отримати поздоровлення та привітання від знайомих та друзів.

Головне питання яке хвилює багатьох: що побажати?
Банальне щастя здоровя, так можливо це і не погано, але є кращий варіант! Ви можете використати віршовані привітання та поздоровлення, що зібрані на цьому сайті та поділені на 10 основних розділів.

Також щомісяця визначаються кращі привітання і побажання (TOP 10), автор, тобто людина, що надіслала це поздоровлення отримає грошову винагороду у розмірі 25 гривень за побажання! Виплати здійснюються щомісяця передачею на e-mail автора коду поповнення вибраного мобільного оператора.

Для того щоб прийняти участь в конкурсі на краще побажання просто заповніть форму на сторінці додати вітання і можливо вже 1-го числа наступного місяця ви отримаєте 25, 50 або навіть 100 гривень, в залежності від того яка кількість ваших поздоровлень переможе в рейтингу! Для перемоги побажання повинне набрати найбільшу кількість балів у одному з розділів. Привітання оцінюють відвідувачі сайту за допомогою кнопки "Оцінити" біля кожного привітання.

У розділі статті ви знайдете багато цікавої та корисної інформації, раджу почитати!

Білий каталог сайтів містить найкращі ресурси мережі інтернет, що пов'язані з поздоровленнями, святами та подарунками. Якщо ви знаєте хороший сайт цієї тематики, можете додати його в каталог, зворотня ссилка не потрібна!

Заходьте почастіше, розділи постійно доповнюються новими привітаннями та побажаннями, а також завжди до ваших послуг свіжа десятка :)

Ключові слова: привітання побажання та поздоровлення з днем народження, весіллям

© Львів-2008 www.vitada.org.ua. Всі права захищено.