This version of the page http://naiu.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-26. The original page over time could change.
Головна - Національна Асамблея інвалідів України
Головна
26.12.2008
   
НАІУ
Головна
Привітання
Про НАІУ
Діяльність НАІУ
Члени НАІУ
Видання
Фотогалерея
Партнери НАІУ
Секретаріат НАІУ
Представники НАІУ у регіонах
Гостьова книга
Працевлаштування
Освіта

Законодавство
Закони
Укази
Постанови
Накази
Розпорядження
Проекти документів
Міжнародне
Конвенція ООН про права інвалідів
Правова діяльність
Рада у справах інвалідів при КМУ
Пошук
Партнери

 

8 March

Happy Holidays!
powered by Mambo

 

 

Вітаємо Вас на офіційному веб-сайті
Всеукраїнського громадського соціально-політичного об'єднання

“Національна Асамблея інвалідів України”

Символічно, що його відкриття відбулося саме у 2003 році, який було проголошено в Європі та Україні Роком людей з обмеженими фізичними можливостями.
 
Переконані, що кожен відвідувач знайде корисну і цікаву для себе інформацію. Адже ми намагалися найповніше розкрити питання законодавства, проблеми соціальної, трудової та професійної реабілітації інвалідів.
 
Сподіваємось, що завдяки нашому сайту люди з усіх куточків України зможуть налагодити діалог, знайти нові знайомства, поділитися власним досвідом. Хотілося б, щоб цей веб-сайт став повноцінним місцем спілкування, справжнім інформаційним домом для людей, які мають інвалідність.
З повагою
Народний депутат України,
Голова Національної Асамблеї інвалідів України

Валерій Сушкевич


 




Пострадавшие от разлитой ртути до сих пор бедствуют
26.12.2008

Всего на несколько дней обещала власть отселить жителей двух подъездов домов № 27 и 31, что на улице 15 Апреля в Тернополе, где 7—8 октября выявили 2 килограмма разлитой ртути. Но вернуться в свои квартиры 230 человек не могут уже полтора месяца.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 4

Детальніше...
 
У карикатуриста Миколи Капусти на городі рясно родить сортова карикатура
26.12.2008

Понад 50 років знаний селекціонер графічного гумористичного жанру виводить пензлем добірні та веселі малюнки.
У доробку — численні публікації в пресі, художнє оформлення книжок, персональні виставки, більш як 80 перемог на вітчизняних та міжнародних конкурсах карикатур, отримання у 2007 році премії «Золоте перо України».

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 6

Детальніше...
 
В Приднестровье введут дополнительную льготу для инвалидов
26.12.2008

Комитет Верховного Совета по социальной политике и здравоохранению одобрил 18 декабря поправки в пенсионное законодательство, которые упрощают процедуру назначения надбавки по уходу за тяжелобольными.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 6

Детальніше...
 
Харчовики натиснули на SOS
26.12.2008

Віддавайте перевагу вітчизняним товарам перед імпортованими, пам’ятаючи, що у такий спосіб ви інвестуєте національну економіку, поповнюючи бюджет, пенсійний та інші соціальні фонди. З таким закликом через засоби масової інформації звернулися представники харчової промисловості до співвітчизників під час прес-конференції у Києві. Причина звернення — галузь переживає нелегкі часи. Харчова промисловість, яка в структурі промислового виробництва займає 13 відсотків та працює на продовольчу безпеку держави, слідом за металургією, підприємствами хімічної промисловості, подає сигнал SOS.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 5

Детальніше...
 
УСПП вітає скасування підвищених комунальних тарифів у Києві
26.12.2008

УСПП вітає скасування рішення Київської міської державної адміністрації про підвищення тарифів на комунальні послуги для комерційних структур у 5—10 разів.
«Союз промисловців і підприємців миттєво відреагував на антипідприємницьке рішення і забив на сполох. В УСПП відбулося засідання «круглого столу». За його результатами були спрямовані звернення в суди, до вищих органів влади. Представники ділової спільноти були одностайні в тому, що безпрецедентно збільшені комунальні платежі зроблять велику частину столичного бізнесу неконкурентоспроможним», — зазначив президент УСПП, народний депутат Анатолій Кінах.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 6

Детальніше...
 
Обогнать соперника и победить себя
25.12.2008

Тренер национальной сборной дефлимпийской команды Украины по лыжным гонкам, заслуженный тренер Украины, мастер спорта по лыжным гонкам Анна Глухих о достижениях своих воспитанников говорит с гордостью, а о будущих победах на ХVII Дефлимпийских играх, к которым сейчас идет активная подготовка, — с полной уверенностью. Ведь прошедшие в Солт-Лейк-Сити в 2007 г. XVI Дефлимпийские игры показали отличную подготовку спортсменов и принесли стране 1 серебряную, 3 бронзовые медали в индивидуальных гонках и 3 серебряные — в эстафетных. Эти результаты дают основание прогнозировать дефлимпийской команде Украины по лыжным гонкам победу в следующих соревнованиях над основным соперником — российской лыжной cборной.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 7

Детальніше...
 
В Луганську відбулась Всеукраїнська нарада з питань соціокультурної адаптації підлітків та молоді з обмеженими фізичними можливостями
25.12.2008

Всеукраїнська нарада з питань соціокультурної адаптації підлітків та молоді з обмеженими фізичними можливостями проходила з 18 по 20 грудня 2008 року в Луганську.
Організаторами заходу виступили Національна Асамблея інвалідів України, Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями та Луганська обласна молодіжна громадська організація «АМІ-Схід», спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації.
Під час наради учасники обговорили можливості вдосконалення державної системи підтримки молоді для досягнення і збереження максимальної незалежності, фізичних,
розумових, соціальних і професійних здібностей та повного включення у всі аспекти життя.
В нараді прийняли участь понад 100 представників різних областей України.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 4

 
Кыргызстанка удостоена Международной награды в области защиты прав людей с ограниченными возможностями
25.12.2008

Президент Республиканской Независимой Ассоциации женщин-инвалидов Кыргызстана Асипа Мусаева удостоена Международной награды за права человека в области защиты прав людей с ограниченными возможностями. Об этом она и директор Форума женщин Кыргызстана Нургуль Джанаева рассказали 24 декабря на пресс-конференции в АКИpress.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 7

Детальніше...
 
"ВІДДАМ КВАРТИРУ. ЗА ДОВІЧНЕ УТРИМАННЯ..."
24.12.2008

Останнім часом самотні громадяни, які не в змозі доглянути себе в старості, звертаються по допомогу до родичів, знайомих чи просто чужих людей. Навзамін обіцяють квартиру або інше майно. Проте не завжди обіцянки виконуються. Як правило, після смерті стареньких з'являються родичі й починають судитися за спадщину. Як уникнути таких неприємностей?

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 25

Детальніше...
 
Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення зміни до Закону "Про пенсії за особливі заслуги перед Україною" (щодо осіб, які перебувають на повному державному утриманні)
24.12.2008

Законопроектом (реєстр.№3258) пропонується особам, які одержують пенсію за особливі заслуги і перебувають на повному державному утриманні у відповідній установі (закладі), зазначену пенсію виплачувати в повному обсязі.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 15

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 10 з 1038
Новини
Новини Асамблеї
Офіційно
Життя як воно є
Спорт
Конкурси
Паралімпіада - 2008
Різне
Жовті сторінки
Інтернет-сайти
Гаряча лінія
Державна допомога дітям-інвалідам
Архів новин
Заходи 2007 року
Дефлімпіада-2007
Вибори 2006
<< 2008 >>
Грудень
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Попр. Наст.>>
Заходи

Copyright © 2005 NAIU,
Всі логотипи та авторські права на цю сторінку
належать їхнім відповідним власникам.
Design by Studio "VAIK"