This version of the page http://www.nuns.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-25. The original page over time could change.
"Наша Україна". Офіційне інтернет-представництво



Новини

Регіональні новини

Точка зору

Фото

Зворотній зв'язок
Події

VI з’їзд партії "Наша Україна"


Будівництво та відкриття меморіалу “Пам’яті Героїв Крут”


Візит В`ячеслава Кириленка та делегації "Нашої України" до Грузії


В’ячеслав Кириленко відвідав постраждалі від повені регіони


Презентація кампанії “НАТО-ТАК!”


Пошук
Архів

грудень 2008

пн вт ср чт пт сб нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Весь архів
Наші кнопки






Другий етап VI-го З’їзду Народного Союзу «Наша Україна» відбудеться у суботу, 27 грудня

24.12.2008 15:29

27 грудня 2008 року в місті Києві в приміщенні Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» (Проспект Перемоги, 37) відбудеться Другий етап VI-го З’їзду Народного Союзу «Наша Україна». Початок реєстрації делегатів - 9.00, початок роботи З’їзду - 11.00. Цього ж дня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» о 10.00 відбудеться засідання Політичної ради Партії. Акредитація та участь представників засобів масової інформації в роботі З’їзду та Політради не передбачається.

Детальніше

Ксенія Ляпіна не виключає, що уряд буде ставити перепони на шляху виконання соціального антикризового закону

25.12.2008 15:56

“Серед законодавчих ініціатив, які спрямовані на подолання наслідків фінансової кризи в Україні, соціальний антикризовий законопроект №3344 єдиний, який дійсно передбачає реальні заходи подолання наслідків кризи для громадян України”. Про це в інтерв’ю Офіційному сайту “Нашої України” сказала народний депутат – “нашоукраїнка”, член депутатської групи “За Україну!”, заступник Голови парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Ксенія Ляпіна.

Детальніше

В’язівський: Наш соціальний антикризовий закон забезпечує соціальні гарантії для найбільш незахищених людей

25.12.2008 15:32

“Сьогодні ВР прийняла закон (№ 3344), на який очікують сотні тисяч українців. Наша соціальна антикризова ініціатива спрямована допомогти пережити скрутний час економічної кризи не банкірам і олігархам, а простим українцям”. Про це в інтерв’ю Офіційному сайту Партії заявив народний депутат, секретар Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці Володимир В’язівський.

Детальніше

Верховна Рада ухвалила законопроект В`ячеслава Кириленка "Про заходи з соціального захисту населення від наслідків світової фінансової кризи"

25.12.2008 12:28

Сьогодні Верховна Рада прийняла Закон № 3344 "Про заходи з соціального захисту населення від наслідків світової фінансової кризи", внесений 10 листопада 2008 року В’ячеславом Кириленком та іншими народними депутатами, членами групи “За Україну!”. Закон спрямований на забезпечення дотримання державних соціальних стандартів та захист соціальних прав громадян у період мінімізації та подолання негативних наслідків впливу світової фінансової кризи на економіку України.

Детальніше

До депутатської групи "За Україну!" приєднався Станіслав Аржевітін

25.12.2008 09:23

До депутатської групи "За Україну!" приєднався народний депутат Станіслав Аржевітін. Зараз група налічує 18 осіб. Нагадаємо, що 23грудня 2008 року у Верховній Раді було створено депутатську групу «За Україну!». Головою групи її учасники одностайно обрали В’ячеслава Кириленка. Учасники групи ухвалили спільну заяву, в якій виклали основні цілі та принципи новоствореного об’єднання. Група є відкритою для приєднання й інших народних депутатів.

Детальніше

В'ячеслав Кириленко оголосив заяву про створення депутатської групи «За Україну!»

24.12.2008 11:29

Сьогодні у Верховній Раді було офіційно оголошено про про створення депутатської групи «За Україну!». Текст відповідної заяви з парламентської трибуни зачитав голова групи В'ячеслав Кириленко. Пропонуємо повний текст заяви про створення депутатської групи «За Україну!» : Глибока моральна, політична й економічна криза, яка все більше охоплює Україну, вимагає від нас нової якості дій. Очевидно, що світові процеси є лише однією з передумов обвалу української економіки. Найбільша відповідальність за економічну кризу в Україні і повна відповідальність за політичний розбрат та моральний занепад лежить на українських політиках.

Детальніше

В парламенті створено депутатську групу "За Україну!"

23.12.2008 14:50

У Верховній Раді створено депутатську групу «За Україну!», до складу якої на цьому етапі увійшли 17 народних депутатів. Головою групи її учасники одностайно обрали В’ячеслава Кириленка. Учасники групи ухвалили спільну заяву, в якій виклали основні цілі та принципи новоствореного об’єднання. «Усі, кому свобода й добробут кожного українця дорожчі за посади, рейтинги й бездумне збагачення, мають об’єднати свої зусилля», - говориться в документі. Учасники групи заявили про намір діяти «не як представники фракцій, партій чи коаліцій, а виключно як представники народу, який довірив нам у цьому антиукраїнському, наскрізь корумпованому парламенті відстоювати український інтерес».

Детальніше

Віктор Ющенко: НСНУ визначиться стосовно депутатів, які підтримали коаліцію з БЮТ і Блоком Литвина

23.12.2008 14:46

Про це Віктор Ющенко повідомив під час інтерв'ю виданням «День», «Україна молода», «Факты и комментарии». Президент нагадав, що з'їздом партії було визнано неможливість відновлення коаліції цієї політичної сили з БЮТ. Віктор Ющенко висловив сподівання, що депутати, які порушили це рішення, будуть виключені з партії та списку народних депутатів за рішенням з'їзду. «Ми на тому тижні проводимо другий етап з'їзду, і, переконаний, що з'їзд визначиться по тому, як віднестися до тих людей, які підтримали коаліцію всупереч з'їзду, як цих людей виключити з партії, як цих людей виключити із списку народних депутатів. Це будь-яка політична сила зробила б», – сказав Віктор Ющенко.

Детальніше

Доповідь Коновалюка є замовною пропагандистською акцією - Парубій

19.12.2008 13:31

“Сьогоднішня доповідь Коновалюка з приводу постачання Україною зброї до Грузії є прикладом геббелівської пропаганди, мета і завдання якої - очорнити державу, українську владу і українську армію. Одностороннє висвітлення інформації, викладення ряду непідтверджених фактів, які не відповідають дійсності, дають підтвердження думати, що дана доповідь і дана ситуація є замовною з боку Росії пропагандистською акцією, спрямованою на очорнення держави, на те, щоб знищити конкуруючий ринок зброї в світі”. Про це в інтерв’ю Офіційному сайту Партії сказав народний депутат-“нашоукраїнець”, член парламентського Комітету у закордонних справах Андрій Парубій.

Детальніше

“Наша Україна” продовжуватиме в парламенті свою політику у сфері боротьби з кризою і зміцнення національної безпеки – Парубій

17.12.2008 17:28

“Не дивлячись на нинішню політичну ситуацію, “Наша Україна” й надалі вестиме послідовну політику в питаннях подолання економічної кризи і, звичайно, зміцнення національної безпеки нашої держави”. Про це в інтерв’ю Офіційному сайту Партії заявив народний депутат-“нашоукраїнець” Андрій Парубій. “Народні депутати від “Нашої України” як і раніше напрацьовуватимуть антикризові закони, які будуть спрямовані на покращення економічної ситуації в державі і на захист людей від наслідків кризи”, - запевнив Парубій. Він нагадав, що “ВР вже проголосувала, внесений “Нашою Україною”, соціальний антикризовий закон (№3344)”.

Детальніше

Ксенія Ляпіна: Обрання нового голови фракції 37 голосами посилить розбіжності у фракції

16.12.2008 14:08

«У зв’язку з тим, що у деяких ЗМІ уже з’являються повідомлення про «призначення» Юлією Тимошенко керівника фракції НУНС, хочу заявити, що обраний 37 голосами новий голова фракції не зможе її сконсолідувати, а лише поглибить розбіжності у фракції», - заявила народний депутат України Ксенія Ляпіна. «Не зважаючи на те , яке прізвище буде у новообраного голови фракції, в разі, якщо за цю кандидатуру проголосує 37 чи трохи більше народних депутатів, ця людина не зможе консолідувати фракцію й бути повноцінним її керівником», - переконана вона.

Детальніше

“Молодіжний Парламент” розробив пропозиції органам державної влади та місцевого самоврядування

16.12.2008 13:33

Засідання “Молодіжного Парламенту” стало підсумковою частиною програми Всеукраїнського Форуму “Молодий Парламентар”, який відбувався з 13 по 15 грудня. На форум було запрошено понад 300 переможців та найактивніших учасників конкурсу робіт "Шлях до майбутнього", який відбувався в рамках реалізації державної молодіжної політики за ініціативи Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Молодіжний Союз Наша Україна” та за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Детальніше

В’ячеслав Кириленко: У мене в політичній діяльності найголовнішими є принципи, а не крісла чи посади

16.12.2008 13:17

«Я сьогодні подав у відставку з посади керівника фракції із тих причин, що у мене в політичній діяльності найголовнішими є принципи, а не крісла чи посади», - про це сьогодні на брифінгу в парламенті заявив В’ячеслав Кириленко. «Я займаюся публічною діяльністю 20 років, і всі ці 20 років працюю в одному напрямку: це напрямок національної демократії, напрямок, який завжди передбачає реформи, демократичність і слідування тим принципам, які дозволили, щоб постала незалежна українська держава».

Детальніше

В’ячеслав Кириленко: Ні БЮТ, ні ПР не здатні до проведення структурних реформ

16.12.2008 13:14

«Я переконаний, що дві найбільших парламентські сили, як БЮТ так і ПР рівнозначно не здатні до проведення ринкових структурних реформ», - переконаний В’ячеслав Кириленко Народний депутат переконаний, що діяльність уряду Януковича і уряду Тимошенко підтверджує, що ці дві крупні політичні сили мають одне завдання у своїй політичній діяльності - лише захоплення влади і лише її утримання з метою отримання дивідендів, ресурсів, посад і інших можливостей прикладного характеру, які дає влада.

Детальніше

В’ячеслав Кириленко: Будь-яка угода із Тимошенко коштує дешевше, ніж папір на якій вона підписується

16.12.2008 13:05

«Будь-яка угода із Тимошенко коштує дешевше ніж папір, на якій вона підписується. Вона не буде виконуватися і це буде головною проблемою коаліції, яка постає», - заявив В’ячеслав Кириленко. Він підкреслив, що рік тому, він особисто доклав максимум зусиль для того, щоб постала демократична коаліція. “Ризикну заявити, що якби не моя особиста позиція, ніяка демократична коаліція і не виникла б, бо спротив щодо створення такої коаліції із різних напрямків був дуже значним», - зазначив В’ячеслав Кириленко.

Детальніше

Фракція НУНС мінімальною кількістю голосів підтримала коаліційну угоду з БЮТ і Блоком Литвина

16.12.2008 10:01

Фракція НУНС прийняла рішення про підтримку тексту коаліційної угоди між фракціями БЮТ, НУНС і Блоку Литвина та надання права заступнику голови фракції Борису Тарасюку підписати цей текст. За рішення проголосували 37 народних депутатів з 72. Під час голосування всі відсутні на засіданні народні депутати мали можливість оголосити своє рішення по телефону. По закінченні голосування В’ячеслав Кириленко оголосив про свою відставку з посади голови фракції. Також у відставку подав заступник голови фракції Роман Зварич.

Детальніше

Фракція НУНС зустрілася з Віктором Ющенком

15.12.2008 12:51

Депутати від фракції «Наша Україна-Народна Самооборона» провели зустріч з Президентом України Віктором Ющенком. На зустрічі з главою держави були присутні більшість депутатів фракції, в тому числі й ті народні депутати, які поставили свої підписи у підписному листі на підтримку створення коаліції у складі трьох фракції. Прес-служба повідомляє, що всі депутати фракції були повідомлені про те, що зустріч з главою держави відбудеться о 10 годині 15 грудня. Жодних інших засідань на цей момент фракція НУНС не проводила.

Детальніше

Ляпіна: Змістовна частина коаліційної угоди узгоджена, але робота триває

12.12.2008 17:10

“Остаточної версії коаліційної угоди ще немає. Сьогодні на своєму засіданні фракція “НУ-НС” не ухвалювала жодного рішення щодо “коаліції трьох” і вирішила продовжити переговорний процес та провести в понеділок наступне засідання фракції з приводу стану підготовки коаліційної угоди”. Про це в інтерв’ю Офіційному сайту Партії сказала народний депутат-“нашоукраїнка”, заступник голови Комітету з питань промислової політики та підприємництва Ксенія Ляпіна.

Детальніше

Зварич: Коаліційна угода потребує доопрацювання з врахуванням пропозицій Президента

12.12.2008 16:58

Заступник голови фракції “Наша Україна - Народна Самооборона” Роман Зварич виступає за доробку коаліційної угоди між НУ-НС, БЮТ і Блоком Литвина з урахуванням пропозицій Президента України Віктора Ющенка, - про це він заявив в інтерв’ю журналістам після засідання фракції НУ-НС.

Детальніше

Фракція НУНС продовжує роботу над напрацюванням тексту коаліційної угоди

12.12.2008 16:40

На засіданні фракції „Наша Україна - Народна Самооборона” було вирішено продовжити роботу над напрацюванням тексту коаліційної угоди. Члени фракції вирішили доопрацювати текст коаліційної угоди до 15 грудня. 15 грудня відбудеться засідання фракції, під час якого народні депутати планують обговорити проект Угоди про створення коаліції у складі НУНС, БЮТ та Блоку Литвина та визначитися щодо її підписання.

Детальніше

Засідання Верховної Ради 12 грудня 2008 року. ФОТОРЕПОРТАЖ

12.12.2008 14:24

Детальніше

Кириленко: “Наша Україна” має свої пропозиції до коаліційної угоди, перш за все економічного і соціального характеру

11.12.2008 14:07

“Ми робимо все для того, щоб було напрацьовано прийнятний для трьох політичних сил текст коаліційної угоди. Разом з тим, “Наша Україна” має свої принципи, які буде відстоювати, оскільки наша політична сила була для цього делегована до парламенту. “Наша Україна” має свої пропозиції до коаліційної угоди, перш за все економічного і соціального характеру”. Про це під час брифінгу в кулуарах парламенту сказав голова фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” В’ячеслав Кириленко.

Детальніше
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Зробити стартовою     укр  eng 
Головна

Народний Союз "Наша Україна"

Програмні принципи діяльності нової парламентської коаліції

Нашоукраїнці Харкова підтримали акцію «Від Миколая до Йордана»

24.12.2008 15:48

«Нашоукраїнський» Миколай завітав у дитячу виправну колонію на Рівненщині

23.12.2008 16:48

У День Святого Миколая тисячі дітей отримали подарунки від Молодіжного Союзу

23.12.2008 16:41

Тернопільська «молодіжка» організувала благодійну виставу до свята Миколая

19.12.2008 13:24

Волинські нашоукраїнці влаштували свято для «Забавляночки»

19.12.2008 13:22

Нашоукраїнці Франківщини взяли участь у святкуванні річниці "Просвіти"

19.12.2008 13:20

До тернопільських сиріт прийшов «нашоукраїнський» Миколай

17.12.2008 16:29

Нашоукраїнці Рогатинщини займаються доброчинністю

17.12.2008 16:26

Тернопільська «Наша Україна» виступили спонсором конкурсу мовознавців

17.12.2008 16:24

Полтавська «Наша Україна» обговорила проблеми територіальної громади та шляхи їх вирішення

11.12.2008 14:35

Нікопольська «Наша Україна» відзначила 60-ту річницю проголошення Загальної декларації прав людини

11.12.2008 14:22

Родинне свято організували «нашоукраїнці» на Калущині Івано-Франківської області

09.12.2008 13:49

День місцевого самоврядування відзначили «нашоукраїнці» Франківщини

09.12.2008 13:39

Херсонські «нашоукраїнці» взяли участь в навчальному семінарі

08.12.2008 13:02

«Нашоукраїнці» Харківщини відремонтували і обладнали спортивну залу в Олексіївській ЗОШ

08.12.2008 12:01

Володимир Мойсик відвідав Івано-Франківську область

05.12.2008 15:49

«Нашоукраїнці» Буковини долучилися до акції "Від серця до серця"

05.12.2008 15:44

Роменські «нашоукраїнці» організували свято з нагоди 40-річчя Глинської школи-інтернату

04.12.2008 17:14

«Нашоукраїнці» Сумщини організували урочисті заходи до Міжнародного дня інвалідів

04.12.2008 17:11

«Нашоукраїнка» здобула перемогу на позачергових виборах сільського голови в с.Муратове Луганської області

03.12.2008 11:21

«Молодіжка» провела акцію вшанування пам'яті жертв радянського вторгнення до Фінляндії

02.12.2008 17:00


Вячеслав Кириленко: решение о "коалиции трех" я не согласовывал с президентом

19.12.2008 16:52

Зиновій Шкутяк: проблеми створює Конституція. Інтерв'ю "ІнтерМедіа консалтинг"

17.11.2008 11:17

Микола Кульчинський: «Завдяки БЮТ КПУ реанімувалася!..» Інтерв’ю “Главреду”

10.11.2008 10:52

Лілія Григорович: Казку – на полицю! Інтерв’ю “ІнтерМедіа консалтинг”

03.11.2008 12:03

Ксенія Ляпіна: Те, що відбувається в Раді, роботою назве тільки збоченець. Інтерв’ю “ІнтерМедіа консалтинг”

30.10.2008 11:58

Станіслав Аржевітін: Антикризовий закон ухвалять, якщо не ставитимуть питання фінансування виборів. Інтерв'ю журналу «Главред»

28.10.2008 15:30

КСЕНІЯ ЛЯПІНА: «РАДА ПЕРЕТВОРИЛАСЯ В КЛУБИ ФАНІВ». Інтерв'ю газеті "Столичные новости"

14.10.2008 14:53

“Такого популістського уряду Україна ще не знала”. Інтерв’ю Олександра Слободяна “Газеті по-українськи”

04.10.2008 18:57

Ляпина: Чиновникам нужно сесть на диету. Онлайн – конференція на ForUm’і.

24.09.2008 12:25

Павленко: Моя мечта – выступить в составе олимпийской сборной. Інтерв`ю газеті «24»

12.09.2008 17:42

Роман Зварич: Нас звинувачували у гріху. А згрішили інші. Інтерв`ю "Україні молодій"

12.09.2008 13:20

Герасимьюк: Россия нам всегда чем-то угрожает. Онлайн-конференція на ForUm’і

08.09.2008 12:32

Інтерв’ю Першого заступника міністра праці та соціальної політики Павла Розенка УКРІНФОРМу

19.08.2008 14:01

Миротворческая агрессия России. Интервью Ксении Ляпиной «Полемике»

14.08.2008 13:14

Андрей Парубий: «Грузия – это последнее предупреждение Украине!»Інтерв`ю "Главреду"

13.08.2008 11:29

НАТО чи нейтралітет? Гарантії безпеки для України. Стаття Бориса Тарасюка, опублікована на «Українській правді»

12.08.2008 13:30

Владимир Шандра: Отношение к МЧС такое – мы должны спасать, а средствами распоряжаются другие. Інтерв`ю «Главреду»

05.08.2008 12:30

В Європу з чистим повітрям. Стаття Василя Шевченка, опублікована на “Економічній правді”

23.07.2008 10:22

Перший заступник міністра праці та соціальної політики Павло Розенко: "У боротьбі з бідністю уряд переходить до конкретних кроків". Інтерв’ю «Укрінформу»

21.07.2008 11:35

ПРОЦЕС ЧИ РЕЗУЛЬТАТ? АБО ТРОХИ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПОЛІТИКІВ. СТАТТЯ В'ЯЧЕСЛАВА КИРИЛЕНКА, ОПУБЛІКОВАНА НА «УКРАЇНСЬКІЙ ПРАВДІ» 15 ЛИПНЯ 2008р.

15.07.2008 17:12

Василий Вовкун: Министерство культуры станет лишним. Інтерв’ю газеті «24»

10.07.2008 14:54