This version of the page http://konus.org.ua/indeksaciya-apdejti-pr-ta-tic/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-25. The original page over time could change.
KONUS! » Архив сайта » Індексація, апдейти PR та ТІЦ

KONUS!

свято наближається!

Індексація, апдейти PR та ТІЦ

Ну ось я і дочекався оновлень. Перші враження були - позитивні, адже відверто слабенькі сайті отримали по 2-ці пейджренк (перша перевірка!). А от сайти, які по всім показникам уже тягнуть на 4, Гугл попросив почекати. Далі про оновлення ТІЦ. Як і кілька останніх перевірок, ТІЦ всіх моїх сайтів залишився таким самим, зате творяться дивні речі з індексацією в Яндексі. Одразу 3 моїх сайти випали з індексу. Почитав форуми, попитав у друзів, мій випадок не є рідкісним. Після того як написав в службу підтримки, на наступний день один сайт одразу проіндексувався. І не дивно, адже в індексі було 5 тисяч з чимось сторінок. Доречі, всі інші мої сайти, які поки не дуже цікавлять мене з точки зору заробітку, проіндексовані в Яндексі повністю. Як я зрозумів, ТІЦ та реєстрація в Яндекс-каталогу з індексацією нічого спільного не мають… Одразу видно російську пошукову систему. Ну що ж будемо чекати. Перевірте, можливо і Ваш сайт перестав індексувати Яндекс. А я сам користуюсь гуглом і пропоную Вам робити те ж саме.

Популярність: 16%

Автор: LOG. Рубрика: Інтернет.

7 Відповідей до “Індексація, апдейти PR та ТІЦ”

  1. Asus каже:

    Та це взагалі…основний сайт вилетів з індексу Яші, я був у тихому шоці) Ще й Апдейт якийсь слабенький був, ну зате ап пейдж ранку дав основному проекту двійку, хоча розраховував на трієчку

    З вдалим Апдейтом =)

  2. ремонт офисов каже:

    Вот это вещь!

  3. Vovanada каже:

    один із моїх сайтів теж перестав індексуватися((

    написав в сапорт і нічого(

  4. LOG каже:

    У мене все уже проіндексувало

  5. yAnTar каже:

    Також був подібний варіант, написав в саппорт, відписали на наступний день, що вияснять, в чому проблема, а через день прийшов ще один лист - з сайтом все нормально, скоро буде проіндексовано. Дуже глючний Яндекс.

  6. Kolya каже:

    Все-таки Яндекс пасе задніх перед Гугльом.

  7. Ukrainian каже:

    Так, Гугл - це руль. Він неіколи не буде рівнятись з Яндексом. Цьому “русскому” Яндексу до Гугла, як до неба рачки.

Залишити Коментар