This version of the page http://rock.lviv.ua/?article=812 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-23. The original page over time could change.
ROCK.LVIV.UA : Звіт з презентації альбому «Я Все Маю» групи Riff Inc.

Зараз в чаті

1900, T@RgAn, слоненятко, Gutsula Dracul

Опитування

Мір рушитса?



Афіша

Субота, 27 грудня 16:00
м. Борислав, Станиця ПЛАСТ
Вхід: 10 грн
Субота, 27 грудня 16:00
кінотеатр "Київ", проспект Шевченка 9
Вхід: 25 грн, попередній продаж 20 грн
Субота, 27 грудня 17:00
рок-клуб Старушка
Вхід: 29-35 грн.
Субота, 10 січня 18:00
рок-клуб Старушка
Вхід: вхід 30грн за флаєром 40без
П'ятниця, 23 січня 19:00
"Падіюн", м. Ужгород
Вхід: 10 євро

Рекомендуємо

Свіжі MP3

  • Al.ko_kc
    Ода
  • Al.ko_kc
    Я той
  • Diadem
    Spirit Crusher
  • Diadem
    Trapped In A Corner
  • Diadem
    Without Judgement
  • Diadem
    Lack Of Comprehension
  • Diadem
    Crystal Mountain

Увага!

Ви вважаєте, що на рок.львів.уа чогось бракує?
Хотіли б чимось його доповнити?
У вас є змога зробити наш рок-сайт кращим! Усі Ваші статті, лінки, афіші, прохання, скарги, пропозиції та іншу корисну, на Вашу думку, інформацію надсилайте за адресами:
nikman@mail.lviv.ua
mala@lviv.net
romko321@gmail.com
pustunka@yahoo.com
При використанні будь-яких матеріалів з цього сайту, лінк на першоджерело обов'язковий.

Звіт з презентації альбому «Я Все Маю» групи Riff Inc.

Автор: punker | Джерело: punker-vague.livejournal.com | 26.10.08 6:35:14

Старушка зустріла нас пустим залом – щой не дивно… Ми приїхали задовго до початку дійства. Пили кока – колу…курили…простіше кажучи – тусувались :)
Одразу на закінченні саундчеку мене взяв страх що буде мало людей…так і сталося – зате це мало свою неповторність…концерт проходив в більш «домашній» атмосфері при вуступі DE? Сенс, потім концентрація слухачів збільшилася вдвічі, коли на сцену вийшли
Ріффи, і ті хто ще міг ковбаситися – проковбасилися під
Брем СтокерЗагальна атмосфера концерту дуже позитивна…давно я не відчував такого душевного тепла на Львівських концертах. І був цікавий ведучий…яки багато говорив, а я не слухав ;)
Вось :)




Хочеться дуже оцінити класний підбір крутих support bands, які органічно вписалися в загальну «теплоту» вечора. Ну і все було дуже з розумінням відносно главного дійства вечора – презентації «Я Все Маю» гурту Riff Inc.

…детальніше про бенди і їх виступи…
Першими вийшли на сцену
DE? Сенс. По собі знаю – дуже важко грати в напівпустий зал…особливо коли народ не ковбаситься…але на цей раз це було плюсом! Публіка, яка була присутня УВАЖНО слухала слова, що їх ДеСенси співали…так само уважно було почуто надзвичайно професійну техніку виконання бенду. Новий барабанщик (не знаю чи хвилювався) – але бочками валить як має бути. Проте Лічно мЕні не сподобалося пару речей. Я, звісно не можу сказати, що група погана…ні! Пацани грають дуже технічно! Але трохи напрягав соло-гітарист гурту – коли грав, і під час гри підкручував примочки…І ше зауваження на рахунок техніки (дуже суб'єктивне) – шо музика це не просто технічне виконання вправ і крутих соло…відносно РОКУ…Рок має западати в душу і міняти людину…в якісь інші сторони, інші прояви і запрошувати слухача поринути в іншу реальність…менше з тим… Ритм гітарист дуже сподобався, ритм – секція супер… Вокал дуже академічний(не люблю таких) але безумовно не можу не сказати – зачот!
Лірика дуже ідейна, патріотична, місцями любовна…ідея патріотизму мені не близька…але хлопці мають широчайшу аудиторію слухачів зі своїми піснями…а якшо не мають то 100-пудово будуть мати…оскільки я оцінюю дуже суб'єктивно то оцінка 4…бо це не мій рок…(сподобалися пісня «Сни», і пісня, яку грали на біс - «надія без сісьок» - як було названо її групою і металістами в залі; також дуже сподобалася 2-га пісня (після інтро) і надзвичайно цікаве аранжування «Чорн. Любові» - хоча сама пісня мені не дуже).


Riff Inc.
Почали по альбому. «Я Все Маю» звучало качово…назагал сподобалася різниця в аранжуваннях запису і живих піснях… далі «Пам'ятай» прохідний ріф порвав! Далі була пісенька яку я не знаю, потім загадтоко – містична ВБ – іn…яка сьогодні прозвучала дуже містично…
«Річеньку» і «Місяце брате» Андрій співав на пару з чарівною вокалісткою гурту «Метелики» Наталкою… на два вокали все прозвучало дуже оригінально і гарно. Особливо красивим був діалог самої «Місяцю Брате»…
О! Лєнон форева…далі пацани врєзали «Yer Blues»…просто ошизітєльно…it`s only rock-n-roll!!!...але на тому рокенроЛл не скінчився…далі був ZZ Top`івський хіт «La Grange», при виконанні якого і було представлено учасників гурту…Роз'рядила танцювальну атмосферу виступу «Ностальгія», ПРИНЦЕСА LEIA!!! – дякую за танець ;)
…На фанк – чатині «Як неправильно» і «Манекени», я вийшов покурити, і курив качаючись і stay funky…далі була тяжола і тяжола пісня «Лети», і на біс «Гадюка»…
Ось як лабали ріфи.
Ритм – секція безподобна…я тепер знаю чого «Руля» так називають…чувак внатурі РУЛИТЬ!!!...ритми не прості з переходами, багато збивок по томам і дуже цікаві 2 тарілочки «сплешко» і та велика обшматована :)
Гітара Макса звучала дуже цікаво і круто…Особливий ріспект за соло зі слайдером…Андрюха – вокаліст дуже вдало поєднував хрипоту і м'ягкі моменти в співі…Взагалі «Я Все Маю» було презентовано на тверду 5!

О! Далі на сцену вилізли дуже калоритні пацани (чи то пак мужчини) з банди
Брем Стокер…просто і прикольно…і дуже позитивно і весело. Пісеньки про любов і нелюбов, правду і неправду…купа присвят львівським дівчатам…в голові «ЛАЛАЛА – Не ДАЛА», «найліпша дівчина з Села», «Присвята Піпі» дуже сподобались. Щоправда, як на мене не хватає трохи тяжолого гітарного звуку (можливо другої гітари), але це компенсується «СКА»-проходами…нажаль весь виступ не прослухав до кінця, але надіюся ще зможу не раз зацінити хороших собратьєв-пункерів Брем Стокер. 5+!

Говорив з Ріфами – вони дуже задоволені Львівською презентацією, задоволені атмосферою концерту (дуже душевною) і коли я покидав старушку вони пили пиво.
Взагалі – концерт був супер! Давно я не відчував такого душевного піднесення буваючи на Львівських концертах. Звук – суперовий (дяка EF-Studio). Також великий ріспект пану Васі Імморталу (за хорошу організацію), Анастасії «beZSovisn`ійj» за мій власний «антиалкогольний» саппорт і за фото…
Фото, до речі скоро будуть…Ну, і принцесі Леї, за її чарівну посмішку, що додала мені тепла на сьогоднішній холодній погоді :-)=
Іду їсти мандаринки…на полном пазітівє і бадрячком
Євгеній `punker`

punker | 26.10.08 07:00:49

деякі фото, автор - Настя "beZSovisn@":
http://punker-vague.livejournal.com/34428.html#cutid1

punker | 26.10.08 07:24:52

мега дует:
http://i.io.ua/img_aa/medium/0644/33/06443316.jpg

дуже гарно! мяв

mezkerei | 26.10.08 07:45:45

йопт

Jimi | 27.10.08 01:56:39

Я так бачу, то хрєн кому треба, та підтримайте хоть трошки народеееее УКраїни

Galitskiy | 27.10.08 03:15:45

.оперативно.. більш ніж, навіть.. круто поруч з об'єктивною констатацією реальності дивляться суб'єктивні думки автора.. резонуючи вони водночас доповнюють одне одного.. це безперечно цікавий підхід до викладення побаченого та надуманого, котрий варто розвивати:).. De?CEHC дійсно дивились на багато краще, ніж очікувалось.. гадаю, звітний концерт суттєво додасть впевненості новому драм-мену колективу.. бо репетиції репетиціями, а концерти все ж впевненіше зкеровують на шлях істини.. до слола, на сайті команди є усі De?ТАЛІ презентації нового складу:).. RIFF INC. - шалені та ні на кого не подібні.. гадаю, власна ніша у львівській муз-тусі їм гарантована.. все ж дійсно таки, хороші люди та хороші музиканти не можуть робити недобре музло:).. фантазія аж пре.. а Руль просто геній.. його тре терміново перемістити на інший бік сцени - шоу поближче до людей:).. BREM STOKER - справжні гіганти українського панку.. легко та розкуто показали життя, як воно є:).. безкомпромісно пройшлись у присвятах до власних пісень по усіх теперешніх актуальностях.. так би мовити, вечір абсолютно вдався.. напевно тому, що люди хороші були навколо.. обрані.. і музика хорошу слухали.. усі власні деталізовані думки з приводу даної події опишу найближчим часом у альтернативному аналітично-підсумковому матеріалі.. зпишимось - збачимось:)..

March | 27.10.08 19:06:53

Спасибо огромное всем и каждому кто был)
Убедился что для хорошей атмосферы зал не должен быть забит.
Отдельное спасибо: Старушке за звук, группам - за качественный музон, фотографам - за то шо много клацали (надеюсь скоро выложат в нете фотки), Наталке - за душевность), всем - за то что подпевали Місяць)), Василию - за орг часть, Пункеру - за отличный отчёт.
Стей РОК)))

vasyaimmortal | 28.10.08 17:31:33

ех...

vasyaimmortal | 29.10.08 08:14:08

Фотозвіт з презентації Riff Inc. "Я Все Маю" http://metal.lviv.ua/0131.php

vasyaimmortal | 02.11.08 07:12:21

http://metalpoint.com.ua/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=17 хмельницький звіт
Хочеш відповісти? Залогінься!