This version of the page http://www.liderstvo.org.ua/megaproject/cooperation/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-19. The original page over time could change.
Вища освіта: лідерство для прогресу - Мегапроект / Співпраця E-mail Мапа серверу Головна сторінка сайтобудівництво: dela design




Мегапроект / Співпраця

Підтримка розвитку вищої освіти є одним з пріоритетних напрямків діяльності багатьох міжнародних організацій, що працюють в Україні.

В рамках Мегапроекту Міжнародний фонд “Відродження” співпрацює, як з українськими, так i з іноземними партнерами — Агенцією США з Міжнародного Розвитку (USAID), Українсько-Американським доброчинним фондом “Сейбр-Світло”, Гарвардом, Українським Науково-дослідним інститутом, Центрально-Європейським Університетом (м. Будапешт), Міністерством освіти i науки України.

Основним завданням є створення новітньої моделі управління вищою освітою, яка базується на інтеграції українських фахівців в світовий інтелектуальний, інформаційний простір.

Попереднє обговорення з Агентством з міжнародного розвитку США (USAID) та відповідно до рішення директора Мегапроекту було погоджено співпрацю з Українсько-американським доброчинним фондом “Сейбр-Світло” та заплановано перерозподіл коштів для вибору, закупки та поставки літератури для бібліотек ВНЗ-учасників Мегапроекту.

Підтримка розвитку вищої освіти є одним з пріоритетних напрямків діяльності багатьох міжнародних організацій, що працюють в Україні.

Мегапроект
Мета
Завдання
Напрямки
Етапи
Організатори
Учасники
Співпраця

Фонд "Сейбр-Світло"
Центрально-Європейський Університет (CEU)
 







Motor Banner Network
  Copyright © Педагогічна Академія 2001
  E-mail: kpa@kw.ukrtel.net
  Проект створено за підтримки фонду “Відродження”
  Сайтобудівництво — студія dela design