This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=43 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-16. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  04.11.2008 15:13:50 Алла
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Подскажите пожалуйста как можно добраться из Киева до Краснодара. Какие поезда? Какие пересадки? Заранее спасибо
  Відповідь: З Києва до Краснодара можна дістатися поїздом №18 Київ - Адлер , відправлення з Києва по непарним числам о 22 год. 57 хв., прибуття в Краснодар в 0 год. 21 хв. ( в дорозі - 25 год. 24 хв.)

  04.11.2008 14:23:09 Владимир
  Інше
  Подскажите,пожалуйста, как быстрее доехать из Киева в Золочев, Львовской области.За ранее спасибо.
  Відповідь: Повідоляємо, що з Києва до Злочева курсує поїзд № 97 Київ - Львів, відправлення з Києва в понеділок, середу, четвер, неділю о 22 год. 05 хв., прибуття в Злочів о 6 год. 37 хв. (в дорозі 8 год. 32 хв.), та поїзд №143 Київ - Івано Франківськ, відправлення з Києва у вівторок, п"ятницю, суботу о 22 год. 05 хв., прибуття в Злочів о 6 год. 37 хв. (в дорозі 8 год. 32 хв.)

  04.11.2008 14:15:01 Олег
  Обслуговування у приміських поїздах
  Где можно посмотреть схему расположения мест в вагонах 3 классу электропоездов повышеной комфортности ( Киев - Шоска, Киев - Чернигов). Таблички размещенные в поездах сделаны таким образом что непонятно где находиться место, возле окна или возле прохода что приводит к недоразумениям и скандалам.Проводники каждый раз говорят по разному.
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно конструкції електропоїздів 3-го класу на панелі стінки вагона або на боковій панелі сидіння розташована табличка з вказаною нумерацією місць. Верхня цифра на табличці вказує на місце біля вікна, наступна цифра - номер місця посередині, нижня цифра -номер місця біля проходу.

  04.11.2008 13:57:31 Светлана
  Інше
  Просьба ответить мне на вопрос. какие требования предъявляются к внутреннему оборудованию фирменных поездов? должна ли быть в обязательном порядке перегородка между 36 местом и дверью туалета. не сочтите мой вопрос некорректным. Мне травмировали ногу из-за отсутствия этой пресловутой перегородки. Хотелось бы знать фирменность поезда включает ли дополнительную повышенную безопасность.
  Відповідь: Згідно «Положення про фірмові пасажирські поїзди та групи фірмових пасажирських вагонів» затвердженого наказом Міністерством транспорту України №99 від 20.03.1997 року в залежності від комфорту, рівня обслуговування і технічного стану вагонів фірмові поїзди та групи фірмових вагонів поділяються на поїзди та вагони 1 і 2 класу. Категорія «фірмовий поїзд 1 класу» присвоюється у тому разі якщо по маршруту слідування цього поїзда курсує поїзд чи група вагонів 2 класу або поїзди (вагони),які не мають категорії фірмових. Термін експлуатації вагонів не повинен перевищувати 15 років для 1 класу і 20 років для 2 класу, якщо вони не пройшли заводський відновлювальний ремонт з модернізацією. Внутрішнє обладнання пасажирських вагонів повинно бути у справному стані. Стосовно перегородки повідомляємо, що вона є тільки там де це передбачено конструкторською документацією заводу виробника пасажирських вагонів.

  04.11.2008 13:41:43 Павло
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрий день! Чому на ст. Донецьк вже майже 6 місяців у таблиці вартості проїзду у приміському сполученні наявні помилки? Наприклад, вказана вартість квитка від Донецька до Моспіно менше, аніж до Менчугово, яке розсташоване значно ближче? Адже, приміський тариф на залізниці зростає зі збільшенням відстані, навіть якщо в ньому явно виражена регресія! В найгіршому випадку, він може до наступної станції не змінитися! Невже так важко виправити? Крім того, вчора бл. 13.05 помітив на табло розкладу руху приміських поїздів приміський поїзд Красний Лиман - Донецьк з графіком прибуття в Донецьк о 13.37. Оскільки такого раніше близько не було, вирішив поцікавитися в приміських касах про цей поїзд. У вікно каси № 2 в приміському залі задав це питання, касир сказала, щоб я правильно читав, бо це прибуття поїзду в кінцевий пункт. Я їй заперечив, бо по-перше, кінцевий пункт такого поїщду - це Донецьк, а по-друге, час було написано в першій колонці, яка позначає час прибуття в Донецьк. На ці заперечення касир сказала мені те ж саме, що в попередній раз, але на підвищених тонах. Я так і розумів, що це припустилися помилки в розкладі руху, але ж навіщо кричати? Ще й натякати, що я не вмію читати... Дякую за увагу, й сподіваюся на виправлення помилок!
  Відповідь: Шановний Павло! Ваше звернення на ВЕБ-сайт «Укрзалізниці» розглянуто у службі пасажирського господарства Донецької залізниці. На теперішній час на інформаційних стендах для пасажирів у приміському залі вокзалу ст. Донецьк вказана вартість проїзду від ст. Донецьк до ст. Моспине та ст. Менчугове відповідає діючим тарифам у приміському сполученні. Також, повідомляємо Вас, що інформація про час прибуття та відправлення приміських поїздів на ст. Донецьк на інформаційному стенді вокзалу відповідає діючому графіку руху поїздів на 2008-2009 роки. Розслідувати факт неналежної поведінки квиткового касира неможливо за відсутністю повної інформації, але при проведенні планового інструктажу керівництвом вокзалу ст. Донецьк Ваші зауваження будуть доведені до відома всіх причетних квиткових касирів.

  04.11.2008 10:58:37 Сергій
  Зміни графіка руху
  Скажіть будь ласка, чи можливо додати електропоїзд підвищенного комфорту, а бо поїзд зі станціїї Жмеринка до станціїї Київ в проміжок часу між 10-ю та 15-ю годинами. Адже якщо людина не встигає на електропоїзд № 832 та поїзд № 341, то довиться чекати на вокзалі цілих 6 годин наступного поїзда. Якщо це можливо, то ідеальним варіантом було б призначити електропоїзд підвищеного комфорту в раїоні 12-ї години
  Відповідь: Повідомляємо, що призначити електропоїзд підвищеного комфорту в проміжку часу з 10 до 15 години в напрямку Жмеринка-Київ на даний час немає можливості в зв’язку з відсутністю вільного рухомого складу.

  04.11.2008 10:52:46 Сергій
  Зміни графіка руху
  Шановна Укрзалізниця. В мене до вас чергові пропозиції щодо ситуації, яка сталася через заміну електропоїзда підвищеного комфорту № 829 на поїзд № 153 (Київ - Жмеринка). 1) Поїзд № 153 пускати з понеділка по четверг та в неділю, а по п`ятницях та суботах пустити електропоїзд підвищеного комфорту № 829 до станції Жмеринка з зупинками які були раніше 2) Або ж поїзд № 153 поміняти місцями з електропоїздом підвищенного комфорту № 827. Таким чином можна буде хоча б пересісти на звичайний електропоїзд (з нумерацією 6ххх) на великих станціях і ним їхати на потрібну зупинку чи маленьку станцію.Прошу вас також розглянути мої попередні пропозиції (від 02.11.2008 19:29:49 Сергій, та від 26.10.2008 16:12:30 Сергій).
  Відповідь: Повідомляємо, що приймаючи рішення щодо призначення денних прискорених поїздів № 151/152, 153/154 Київ-Вінниця-Жмеринка та відміни електропоїздів підвищеного комфорту № 825/826, 829/830 цього ж сполучення, залізниця в першу чергу виходила з інтересів пасажирів, покращення якості їх обслуговування, з враховуванням наступних аспектів: збереження розмірів руху поїздів, існуючого пасажиропотоку, технічної та економічної доцільності впровадження. Залізницею було проведено ретельний аналіз існуючого пасажиропотоку, посадки-висадки пасажирів по станціям на шляху прямування. Згідно аналізу продажу квитків в даному напрямку встановлено, що найбільший пасажиропотік становить в прямому сполученні Київ-Вінниця. Для зменшення часу знаходження пасажирів цього напрямку на шляху прямування і було призначено прискорені денні поїзди з відміною зупинок по станціям з низькою посадкою - висадкою пасажирів. З початку курсування поїздів № 151/152-153/154 Київ-Вінниця-Жмеринка населеність їх складає понад 70%, що свідчить про доцільність їх призначення. Згідно Вашої пропозиції щодо курсування поїзда № 153 Київ – Жмеринка щоденно, крім п’ятниць та субот, склад вказаного поїзда буде здійснювати перестій по станції Київ-Пас., що потягне за собою додаткові невиправдані витрати, на курсування вказаного поїзда.

  04.11.2008 10:37:48 Валерия
  Обслуговування у приміських поїздах
  Меня интересует когда нибудь поезд Херсон -Харьков (он же Харьков -Херсон) будет нормально ездить!!!!!!!!!Как поезд может ехать 550 км 16 ЧАСОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!был бы еще поезд нормальный , а так гроб на колесах!!!!
  Відповідь: Згідно нумерації поїзд " Харків- Херсон"є пасажирський в місцевому сполученні. Із загальних 638 км 464 км від долає по однопутних не електрифікованих дільницях, що істотно впливає на час руху. Крім того, на дільниці Долинська- Миколаїв Одеської залізниці практично відмінено рух приміських поїздів , через це поїзд " Харків- Херсон" слідує із зупинками на всіх станціях.

  04.11.2008 10:14:19 Владислав
  Інше
  Подскажите пожалуйста дает какие-либо льготы или право на доплаты награда "Почетный работник транспорта Украины". P.S.: С ДНЕМ ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНИКА весь коллектив сайта
  Відповідь: Усі доплати і надбавки працівникам встановлюються відповідно до умов Колективного договору, який укладений між керівництвом підприємства і профспілкою. Нагрудний знак "Почесний працівник транспорту України", затверджений рішенням Колегії МТЗУ від 29.02.2000 №7, не входить до переліку нагород, які надають право на доплати та надбавки до посадових окладів працівників апарату Укрзалізниці.

  03.11.2008 23:19:00 Наталья
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  У меня есть информация что в поезде Киев-Белград "мягкий вагон". Объясните пожалуйста, что значит "мягкий вагон", сколько в нем мест? Спасибо.
  Відповідь: Повідомляємо, що в складі поїзда №15/16 Москва-Ужгород курсує причіпний вагон Київ-Белград, що має категорію "м"який". У вагоні є 10 купе для перевезення пасажирів, по 2 місця в кожному купе. Вагони даної категорії обладнані системою кондиціювання повітря, окрім полиць та столика, в купе є умивальник, шафка з дзеркалом, розетка для електробритв та відкидне сидіння.
1... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ...747