This version of the page http://www.kyiv-obl.gov.ua/projinfo.php3?id=12 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-13. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Київської обласної державної адмiнiстрацiї/Проекти для обговорення - Проект розпорядження голови облдержадміністрації “Про визнання такою, що втратила чинність, примітка у додатку до розпорядження голови Київської облдержадміністрації від 20.01.2004 № 12 “Про встановлення цін на дрова, що відпускаються населенню для побутових потреб у Київській області”.
Київська обласна державна адмiнiстрацiя Офіційний веб-сайт
Головна Карта сайта Допомога    
Економiка Бюджет Освiта та наука Сiм'я i молодь Культура
Медицина Фізкультура і спорт Житлокомунгосп Соціальна сфера Туризм

Проекти для обговорення > Проект розпорядження голови облдержадміністрації “Про визнання такою, що втратила чинність, примітка у додатку до розпорядження голови Київської облдержадміністрації від 20.01.2004 № 12 “Про встановлення цін на дрова, що відпускаються населенню для побутових потреб у Київській області”.

         Проект розпорядження голови облдержадміністрації “Про визнання такою, що втратила чинність, примітка у додатку до розпорядження голови Київської облдержадміністрації від 20.01.2004 № 12 “Про встановлення цін на дрова, що відпускаються населенню для побутових потреб у Київській області”.

 

П Р О Е К Т

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Про визнання такою, що втратила чинність, примітки у додатку до розпорядження голови Київської облдержадміністрації від 20.01.2004 № 12 “Про встановлення цін на дрова, що відпускаються населенню для побутових потреб у Київській області”

 

            Відповідно до Закону України “Про місцеві державні адміністрації” (із наступними змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.96 №1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)” (із наступними змінами), з урахуванням листа Державної інспекції з контролю за цінами в Київській області від 12.10.2005 №1-1458 та з метою впорядкування реалізації дров паливних, що відпускаються населенню для побутових потреб:

 

         Визнати такою, що втратила чинність примітку у додатку до розпорядження голови Київської облдержадміністрації від 20.01.2004 № 12 “Про встановлення цін на дрова, що відпускаються населенню для побутових потреб у Київській області”, зареєстрованого в Київському обласному управлінні юстиції 21.01.2004 за № 1/459.

 

 

 

 

Голова адміністрації                                                             Є.Д.Жовтяк

Написати власний коментар/пропозицію

*Ваше П.І.Б.:
*Контактний e-mail:
*Текст повідомлення:
Залишити коментар на цій сторінці
Відправити коментар по електронній пошті на адресу облдержадміністрації