This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/580.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-06. The original page over time could change.
Відбулось засідання Міжвідомчої робочої групи з підготовки до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання ''Про заходи щодо реалізації національної антикорупційної стратегії та інституційного забезпечення цілісної антикорупційної політики'' - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
31.07.2007
Відбулось засідання Міжвідомчої робочої групи з підготовки до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання ''Про заходи щодо реалізації національної антикорупційної стратегії та інституційного забезпечення цілісної антикорупційної політики''

31 липня 2007 року під головуванням Першого заступника Секретаря РНБО України О.Турчинова відбулося засідання Міжвідомчої робочої групи з підготовки до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання "Про заходи щодо реалізації національної антикорупційної стратегії та інституційного забезпечення цілісної антикорупційної політики".

У засіданні взяли участь представники 22-х державних установ, у тому числі Секретаріату Президента України, Кабінету Міністрів України, Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Державної податкової адміністрації України, а також міністерств та відомств, які спрямовують свою діяльність на запобігання та протидію корупційним проявам у системі державного управління України.

Робоча група розглянула стан виконання Указу Президента України від 11 вересня 2006 року N 742 "Про Концепцію подолання корупції в Україні "На шляху до доброчесності" та висловила занепокоєння відсутністю відповідного урядового Плану дій щодо її реалізації.

За результатами роботи констатовано необхідність активізації діяльності Міністерства внутрішніх справ України в якості відповідального органу за розробку урядового Плану дій щодо реалізації Концепції подолання корупції в Україні "На шляху до доброчесності", а також прискорення його доопрацювання і розгляду на засіданні Кабінету Міністрів України.


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1134/2008
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 7 листопада 2008 року «Про стан виконання заходів, спрямованих на нормалізацію умов життєдіяльності населення в місцевостях, які були оголошені зонами надзвичайної екологічної ситуації»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1127/2008
Про Міжвідомчу стратегічну групу з українсько-російських відносин
Інші
Інтерв’ю та коментарі
18.09.2008
Журнал „Огонек”: «Воевать с Россией — не политика для Украины»
06.07.2008
Стаття Секретаря РНБОУ Раїси Богатирьової у тижневику „Дзеркало тижня”: "Політика Уряду в освоєнні українського морського шельфу створює загрозу національній безпеці в енергетичній сфері”
Інші
Брифінги
11.02.2008
Р.Богатирьова: ''РНБО – політика консолідації''
Інші
Фотоальбом
Інші