This version of the page http://molode.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-05. The original page over time could change.
Молоде радіо | Хвиля української музики
100% сучасної української музики онлайн! Contemporary UA music online!                                                         100% сучасної української музики онлайн! Contemporary UA music online!
 

Вакарчук-рекордз називатиметься Susy

НОВИНИ

Святослав Вакарчук вирішив змінити ситуацію в українській музиці і створив власну рекордингову компанію. Першим релізом нового рекордингового лейбла, який називається Susy records, став проект «Вночі», повідомляє PR-агентство Clever Group.

Мінкульт хоче "мовний" орган

НОВИНИ

Створити єдиний державний орган з мовної політики закликає українське міністерство культури. Воно звернулося до президента з проханням якнайшвидше скликати Раду нацбезпеки і оборони для розгляду мовного питання, - повідомила "Німецька хвиля".

Вічна тема ... кохання

Чи то в мене настрій такий, чи життєві ситуації так склалися, але дуже хочеться написати про кохання... Хоча зараз не весна, а перші дні грудня, все одно тема любові залишається вічною.

Це почуття приходить раптово, коли його зовсім не чекаєш... А може бути й навпаки... Не приходить, коли так необхідно. Чи варто зустрічатися з людиною, яку не кохаєш? Навіщо гаяти свій час та дарувати надію іншому, якщо знаєш, що з того, скоріше за все, нічого не вийде? І чому завжди (не знаю, правда, як у кого) ти порівнюєш стосунки з тими дорогими для серця, що колись були... «А з ось ВІН (коханий) так би не вчинив... Він би зробив по-іншому.» І кожна маленька помилка чи неприємна дрібниця людини, яку не кохаєш, почнає переростати у проблему... Але ж це несправедливо! Як сказати, що ти не кохаєш... І чи сказати взагалі?... Чому так важко відпустити минуле і, чи варто позбуватися спогадів, які іноді так зігрівають серце?

„Н.Три” та Положинський заспівали про українців, невмирущих як трава

НОВИНИ

Гурт „Н.Три” разом із Сашком Положинським записали інтернет-окремок (синґл) під назвою «Ми – трава».
„Це пісня про Україну та її народ, про страждання українців та про важкі часи. Та найголовніше, що Українці завжди були сильними і тільки разом переборювали будь-які складності, як трава, яка пробивається, проростає у місцях, де її намагалися знищити. Та в неї кріпкі та давні корені. Корені пращурів, українських героїв", - ідеться у повідомленні на сайті гурту „Н. Три”

«Тартак» обіцяє новий альбом

НОВИНИ

Гурт «Тартак» наприкінці листопада приступив до запису нового альбому. Взагалі-то, в цей час група планувала вже завершувати роботу над черговим студійним диском, але через обставини, що не залежали від колективу, студійну сесію довелося перенести. За словами Сашка Положинського, можливо це і ліпше, тому що хлопці мали достатньо часу підготуватися і визначитися з матеріалом.

„Вночі” вже можна купити та слухати на Vnochi.com

НОВИНИ

До музичних крамниць вже надійшла платівка „Вночі” – нове творче втілення Святослава Вакарчука. А тим часом запрацював і сайт, на якому пісні проекту можна слухати безкоштовно – www.vnochi.com. Новий сайт, окрім гарного (хоай дещо темного) дизайну, радує також розповідями Вакарчука про історію написання та зміст кожної пісні, фотками і, власне, можливістю слухати самі пісні.

„Прозорі” святкують 5-річчя

НОВИНИ

Група «Прозорі» вперше з’явилася перед численною аудиторією одного з телевізійних каналів на початку грудня 2003 року. Саме тому концерт в «Бочці» відзначає цей маленький п'ятирічний творчий ювілей гурту, адже останні декілька років виявилися для музикантів справжнім іспитом на сумісність, і вони склали його на «відмінно», розпочавши записувати дебютну платівку та наполегливо концертувати після тривалої перерви.

Сестри Тельнюк та Андрій Середа дають старт „Вітру століть”

НОВИНИ

2 грудня відбудеться презентації акції „Вітер століть”, яка з 8 грудня облетить Україну.
Прес-конференція, яку дадуть Леся та Галина Тельнюк, а також Андрій Середа – це своєрідний мистецький меседж, долучитися до якого вони запрошують і журналістів. Музиканти розкажуть про те, яким чином українська класична поезія вплинула на формування їхнього рокерського світовідчуття, і на своєрідному полотнищі запишуть рядки, які відіграли особливу роль у їхньому музичному й особистому становленні.

Національна комісія з моралі надіслала міністру лінк на "похотливых подростков"

НОВИНИ

Національна комісія із захисту суспільної моралі повідомила міністра закордонних справ України Огризка, що у соціальній мережі "В Контакте" є порнографія. Комісія вимагає від українського міністра, щоб він повідомив про це свого російського колегу.

Могилянські гурти дадуть спільний концерт

НОВИНИ

Могилянка, відома своїми поетами та письменниками, художниками та іншими творчими людьми, досі була практично неприсутня на музичній сцені. Могилянські студенти активно слухали музику, відвідували концерти й фестивалі, але про могилянські гурти досі чути не було. І от незабаром відбудеться концерт, на якому виступатимуть лише могилянські гурти.

123456789наступна ›остання »