This version of the page http://www.adm-pl.gov.ua/karlivka (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-04. The original page over time could change.
Карлівська районна державна адміністрація - Новини
 

 







27 березня 2008

26 березня 2008 року відбулося Всеукраїнське зібрання будівельників з питання створення засад формування державної програми будівництва в Україні доступного житла.

Збори підтримали ініціативу провідних будівельних організацій, що входять до Будівельної палати України розпочати в поточному році ряд пілотних проектів в регіонах України.

В виступах учасників було визначено провідну роль в реалізації проектів місцевих органів місцевого самоврядування. Саме за ініціативою місцевих органів влади м.Карлівка Полтавської області надані земельні ділянки. В цьому ж районі місцеві органи виконавчої влади прийняли на себе комплекс відповідних зобов’язань, які надають можливість розпочати будівництво за принципами доступного житла.

Всі ці питання знайшли широке відображення в доповідях та виступах учасників зібрання.

В обговореннях було відмічено, що на сьогоднішній день в Україні у будівельному професійному середовищі є необхідні ресурси та можливості для початку реалізації широкомасштабних будівельних проектів.

 

20 листопада 2007
На принципах відкритості й доступності влади цими днями у Карлівці відбулось засідання громадської колегії при голові райдержадміністрації, в якому взяли участь представники політичних партій та громадських організацій району.
5 лютого 2007

На чисельні звернення щодо реалізації Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність" від 22.09.2006р. № 190-V, який набув чинності з 01.01.2007р. (далі - Закон ), повідомляємо
джерело

Архів »
RSS 2.0