This version of the page http://www.voice.lutsk.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-25. The original page over time could change.
Голос надії ||| християнська місія - Головна сторінка
 


   Молитви
   Регіони праці
   Газета "Голос надії"
 
 

  ІСТОРІЯ
  НОВИНИ
  БЮЛЕТЕНЬ
  АУДІО
  ФОТОГАЛЕРЕЯ
  МУЗИКА
  КАТАЛОГ РЕСУРСІВ
  КОНТАКТИ
  ГОСТЬОВА КНИГА


Електронна розсилка
підписатись
відписатись












    Головна сторінка



     Останні новини

2008-10-26    МОЛІТЬСЯ ЗА ВІРУ ІГНАТЮК ІЗ СОКРАМЕНТО, ЯКА ЩЕ ВЛІТКУ 2007 РОКУ ПОТРАПИЛА В АВТОКАТАСТРОФУ НА УКРАЇНІ І ЧЕКАЄ НА СКЛАДНУ ОПЕРАЦІЮ. НЕХАЙ ГОСПОДЬ ЗМИЛУЄТЬСЯ

ЇЇ СЕСТРА, СВІТЛАНА КАСЯНЧИК ПЕРЕДАЛА ЦЕ ПРОХАННЯ: Привіт. В п'ятницю мали робити Вірі операцію. Я її завезла у госпіталь на 6.15 ранку. Протримали нас до 11,30 у приймальній , а потім забрали у передопераційну. Зробили усю перевірку, а після того прийшов лікар, подивився і сказав, що операцію відкладають. Нога спухла і почервоніла, З'явилася якась висипка. Ніхто не може зрозуміти від чого. Якась інфекція. Відправили нас назад у приймальню і тримали до 5 години доки підготовили палату. Віру поклали в лікарню. Казали через ніч, але напевно буде лежати до понеділка. Ось такі новини. Не дуже втішні. Моліться. Лікар мені сказав, що у неї один із найважчих випадків. Якщо інфекція у кістці, то тоді доведеться видаляти ще частину кістки і тоді вже не можна буде вставити кістки. Тоді остання надія буде - перебити кістку в декількох місцях і поставити апарати Іллізарова, подібні того, що в неї був на Україні. І лікування, якщо вдале, то ще займе багато місяців і декілька операцій. Нехай Господь змилується.

2008-09-16   ВИЙШОВ ДРУКОМ ЖУРНАЛ БЛАГОВІСНИК, №3, 2008 р, ПРИСВЯЧЕНИЙ ТЕМІ "СТРАХ БОЖИЙ".

Відкриває номер проповідь Чарльза Сперджена «Як приходить віра?». В ній автор, опираючись на Писання, виділяє три періоди формування віри: проголошення віри, народження віри та її зростання.

Журнал БЛАГОВІСНИК №3/2008

2008-07-18   БЕЗ РУК, БЕЗ НІГ, АЛЕ – З ПОСМІШКОЮ

Світ навколо нас непростий. Нам часто важко в ньому зорієнтуватися. Тому в житті багатьох людей так багато розчарувань, депресії і навіть думок про самогубство. Наскільки ж безнадійна моя ситуація? Чи можу я бути щасливим і від чого це залежить? У вас є унікальна можливість зустрітися з людиною, що знайшла зміст життя в становищі, яке не давало для цього жодних шансів. Народжений без ніг та рук, Нік з Божою допомогою переміг розчарування та безнадію. Нік Вуджисік вперше в Україні й уперше в нашому місті! 24 липня 2008 року на Театральному майдані Луцька о 15 годині та в домі молитви, що на вул. Вороніхіна, 14а м. Луцька, о 19 годині відбулися євангелізації за участі цього унікального проповідника.

ФОТОРЕПОРТАЖ ЄВАНГЕЛІЗАЦІЇ В ЛУЦЬКУ ЗА УЧАСТТЮ НІКА ВДУЖИЧИЧА

2008-04-21    «ПРИПАДУ ДО ІСУСОВИХ НІГ»

Як часто буває нам важко радіти у Господі, коли щось болить чи якісь проблеми виникають у нашому житті. Чудовим прикладом радості в труднощах може стати лучанин Юрій Харчук. Маючи вроджену схильність до дегенерації сітківки, він з часом втратив зір, а згодом через травму – і можливість рухатися. Але оптимізм, яким сповнене його серце, він черпає з віри у Господа. Його тепер вже не лякає, не заганяє у відчай інвалідна коляска. Вона стала для нього, як сказав про нього хтось з братів, кафедрою, з якої він звіщає людям про Господа. Не раз у зібранні можна почути пісні у виконанні Юрія, який є автором мелодій, слова ж до цих пісень пише брат Юрія Олег, який також має проблеми з зором фізичним, але наділений духовним, яким може бачити набагато більше.
«ПРИПАДУ ДО ІСУСОВИХ НІГ»

2008-04-11   РАДА МІСІЇ

1 квітня 2008 року в приміщенні місії „Голос надії” відбулося засідання розширеної ради місії, в якому взяли участь дирекція місії, керівники відділів, а також відповідальні за місіонерську роботу в регіонах. На засіданні обговорювалися головні питання життєдіяльності місії, відповідальні ділилися своїми планами. Розповідали про труднощі, які виникають у роботі, а також свідчили про Божу силу, яку Він являє у їхньому житті та праці. У ході засідання було обговорено та прийнято „Положення про повноважного представника місії „Голос надії” в РЦХВЄ” і вирішено, що місію „Голос надії” в Російській Церкві ХВЄ представлятиме єпископ церков Комі Республіки Федір Величко. Також було обговорено дату та місце проведення щорічної конференції місії „Голос надії” і вирішено, що чергова місіонерська конференція відбудеться 16-18 липня цього року в християнському таборі „Радість” поблизу села Озеро, що на Волині. Перша неділя липня оголошена днем посту та молитви за благословенне проведення конференції.

2008-03-31    ДОТОРКНУТИСЯ ДО ВІЧНОГО

Нещодавно інтернетпростір поповнився ще однією сторінкою. Присвячена вона українській християнській поезії. Чому саме українській? Бо, на превеликий жаль, саме українська християнська поезія ще не повною мірою досліджена, розвинута та популяризована, особливо в інтернетпросторі. Скажімо, християнська поезія російською мовою представлена значно ширше. Та й список серйозних поетів, які пишуть російською, набагато солідніший. А втім, українська мова не менш співуча, щоб на ній прославити велич Творця.

ДОТОРКНУТИСЯ ДО ВІЧНОГО

2008-03-31   ВТРАТА

24.03.2008 року після тривалої хвороби померла місіонер місії «Голос надії» Кибукевич Людмила Логвинівна. Вона народилася в багатодітній сім`ї, в селі Більськ Рокитнянського району Рівненської області в 1970 році. В 1992 році, в складі групи із м. Луцька виїхала для місіонерської праці в місто Іжевськ, в Росії. Після двох років праці в Іжевську переїхала в Удмуртське місто Кільмезь, де працювала понад рік і ще три роки працювала в місті Кільмезь Кіровської області. Останній час Людмила разом з чоловіком Миколою проживала в селі Більськ і виховували 5 малолітніх дітей – 4 дівчат і один хлопчик. Приносимо найщиріші співчуття чоловікові, діткам, і рідним Людмили, а також просимо підтримати в молитвах сім`ю Кибукевичів в цей тяжкий час розлуки. «Чиста й непорочна побожність перед Богом і Отцем оця: зглянутися над сиротами та вдовицями в утисках їхніх, себе берегти чистим від світу». (Якова 1:27)


Християнська місія "ГОЛОС НАДІЇ" зареєстрована у 1990 році. В ній працює понад 280 чоловік у 195 населених пунктах 29 регіонів України, Росії, Польщі та Болгарії. За час діяльності місії відкрито 174 нових церкви.

НАШ ДЕВIЗ: "ВIД ЛУЦЬКА I АЖ ДО КРАЮ ЗЕМЛI"

Пам'ятаючи наказ Ісуса Христа:
"ІДІТЬ ПО ЦІЛОМУ СВІТУ, ТА ВСЬОМУ
ТВОРІННЮ ЄВАНГЕЛІЮ ПРОПОВІДУЙТЕ!",

проповідуємо Євангелію через організацію євангелізаційних богослужінь, особисті бесіди, біблійне навчання, засоби масової інформації;

організовуємо християнські церкви;

допомагаємо діючим християнським громадам в організації євангелізаційних заходів;

проводимо біблійне навчання в загальноосвітніх та недільних школах;

допомагаємо малозабезпеченим, хворим та інвалідам.


Християнська місія «гОЛОС НАДІЇ»
оголошує набір студентів в місіонерську школу.

Запрошуємо братів віком від 20 років, покликаних Господом до проповіді Євангелії, які є членами церкви не менше двох років. Ті, хто бажає навчатися, мають бути звільненими від служби в армії, а також за станом здоров`я придатними до відповідальної і нелегкої праці місіонера.

Повідомте про себе в листі або за телефоном.
Адреса: Християнська місія «Голос надії», вул.Вороніхіна, 14-а, м.Луцьк, Волинська обл., Україна, 43020
Телефон: (03322) 5-44-06
Електронна адреса: voice@voice.lutsk.ua
© Християнська місія ГОЛОС НАДІЇ
Разробка Web-студія "Compware.info"
Вхід для адміністратора