This version of the page http://www.ypartners.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-18. The original page over time could change.
Yaremchuk&Partners









Про Компанію

Наша Команда

Послуги

Контакти

укр | рус | eng     
Анісімов Сергій Геннадійович

Керуючий Партнер


Шановні Друзі!

Раді вітати Вас серед наших Клієнтів.
Наша компанія пропонує значний перелік якісних послуг, які направлені на повне задоволення потреб наших Клієнтів.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Юридична Консалтингова Група «Яремчук та Партнери» було створене у 2003 році командою професійних юристів, які мають від п’яти до двадцяти п’яти років досвіду роботи у сфері права.

Наша мета:

  • оптимальне поєднання передового світового досвіду та можливостей національної правової системи;
  • надання якісних послуг, результатом яких є отримання нашими Клієнтами максимальних прибутків.

Наші принципи:

  • Професіоналізм – ми гарантуємо професіоналізм і компетентність персоналу;
  • Якість – ми працюємо на позитивний результат;
  • Повага – ми поважаємо своїх Клієнтів та Партнерів як самих себе.

Комплексні послуги

Окрім стандартних юридичних послуг наша Компанія надає своїм Клієнтам можливість комплексного вирішення питань, що виникають в їх комерційній діяльності.

1. Юридичний аудит (Due diligence)

- усестороннє дослідження діяльності компаній, її фінансового стану та положення на ринку.

Вам знадобиться юридичний аудит (due diligence), якщо Ви або Ваша компанія:

  • бажаєте звернутися до українських або закордонних банків або фінансових установ за кредитом;
  • бажаєте продати свій бізнес або купити готовий;
  • бажаєте створити спільне підприємство або провести злиття чи поглинання компаній;
  • бажаєте достовірно показати іноземному партнеру або інвестору свою солідність та платоспроможність;
  • бажаєте перевірити надійність та платоспроможність свого контрагента.

Клієнт може замовити юридичний аудит окремих галузей та сфер, що його цікавлять.

В результаті проведеного нашими спеціалістами юридичного аудита (due diligence), ми надаємо незалежний експертний висновок, в якому буде надано оцінку інвестиційної привабливості (або непривабливості) та надійності (або ненадійності) Компанії, як ділового партнера, або об'єкта злиття чи поглинання. При оцінці можливих ризиків та виявленні суттєвих фінансових, юридичних, податкових та інших проблем та ризиків, - Ви отримаєте можливість або вчасно відмовитися від угоди (від її виконання), або скористаєтесь цим для коректування ціни або інших умов угоди.

2. Комплексне юридичне обслуговування

Юридичний Аутсорсинг (зовнішнє юридичне обслуговування) - передбачає передачу на договірній основі непрофільних юридичних та консалтингових функцій Клієнта іншим організаціям, таким як наша компанія, що спеціалізуються в конкретній галузі та володіють відповідним досвідом, знаннями та технічними засобами.

Переваги зовнішнього юридичного обслуговування для Клієнтів полягають у наступному:

  1. Клієнт отримує досвідчених висококваліфікованих юристів, економістів та проектних менеджерів з числа тих, хто працює в нашій компанії (від помічників юристів до партнерів ЮКГ "Яремчук та Партнери") по вартості, що є меншою, ніж та, яку б поніс Клієнт, як би створив такий підрозділ (групу спеціалістів) в своїй компанії або холдингу.
  2. Сукупний досвід спеціалістів та інтелектуальний потенціал аутсорсингових компаній є вищим ніж у більшості новостворених юридичних підрозділів в компаніях.
  3. Клієнт заощаджує на витратах пов'язаних з організацією додаткових робочих місцях або тих що вже існують, витратах на закупівлю та експлуатацію офісної техніки, меблів, засобів зв'язку, програмного забезпечення та іншого майна для облаштування робочих місць, або більш раціонально їх використовує. 
  4. Вивільнюється робочий час найбільш кваліфікованих та перспективних співробітників Клієнта для більш складних та прибуткових проектів. 
  5. Вивільнюється робочий час Топ-менеджерів Клієнта для більш серйозних та стратегічних питань.
  6. Клієнт може перекласти ризики та наслідки деяких помилок на аутсорсингові компанії.
  7. Вартість послуг нашої компанії завжди значно нижче ніж розмір можливих штрафних санкцій, негативних фінансових наслідків та відповідальності за порушення українського законодавства.

Види юридичного обслуговування.

Наша компанія індивідуально враховує специфіку діяльності кожного Клієнта, його потреб в юридичних та консалтингових послугах та його побажань щодо форм співробітництва в межах юридичного обслуговування. Ми пропонуємо нашим Клієнтам наступні види юридичного обслуговування а також їх поєднання, не обмежуючись написаним:

  1. Постійне комплексне юридичне та консалтингове обслуговування.
  2. Юридичний аудит (due diligence).
  3. Юридичне та консалтингове супроводження окремих угод та проектів.
  4. Складання інвестиційних меморандумів та проектів.
  5. Юридичні та консалтингові послуги пов'язані з купівлею-продажем бізнесу, злиттям та поглиненням, захопленням та захистом від захоплення.
  6. Разові юридичні консультації. Правова експертиза та аналіз наданих документів та договорів (контрактів) на предмет їх відповідності українському законодавству, з врахуванням інтересів Клієнтів та визначенням правових наслідків.
  7. Реєстрація прав на об'єкти інтелектуальної власності, реєстрація компаній, отримання ліцензій та інших дозвільних документів.
  8. Представництво інтересів Клієнтів в судових органах, органах влади та місцевого самоврядування.
  9. Моніторинг законодавства України та підготовка правових висновків.

Ми постійно вдосконалюємо форми обслуговування Клієнтів з метою підбору для кожного Клієнта найбільш оптимального виду обслуговування та співробітництва з нашою компанією.

Ми розуміємо, що невід'ємними елементами юридичного обслуговування та надання наших послуг є якість послуг, забезпечення конфіденційності інформації та своєчасність надання необхідних Клієнту послуг. Кожен наш продукт, будь то послуга, консультація або робота обов'язково здійснюється під керівництвом Партнерів, перевіряється та особисто контролюється ними.

На розгляд та вибір Клієнта ми пропонуємо наступні форми оплати послуг нашої Компанії та компенсації витрат з врахуванням з врахуванням видів юридичного обслуговування та їх поєднання:

  1. Абонентська плата за юридичне та консалтингове обслуговування - фіксована щомісячна плата, що визначається виходячи з видів послуг, їх складності та обсягів. Вона може включати в себе визначену кількість робочих годин спеціалістів нашої Компанії з відповідним коректуванням на кінець місяця.
  2. Погодинна оплата - оплата робочого часу спеціалістів Компанії з врахуванням кількості затраченого часу на надання послуг Клієнту.
  3. Фіксована оплата - визначений та погоджений з Клієнтом розмір оплати за виконання індивідуально визначених послуг.
  4. Оплата за результат - розмір оплати визначається та виплачується в залежності від отримання обумовленого позитивного результату для Клієнта. Може визначатися як конкретною обумовленою сумою, так і в процентному відношенні до результату.

Під компенсацією витрат ми розуміємо - відшкодування Клієнтом витрат, що понесла наша Компанія у зв'язку з наданням послуг Клієнту. Такими витратами можуть бути: витрати на відрядження, послуги нотаріуса та перекладача, державні мита та збори, експрес пошти, кур'єрів, телефонні переговори та інші виправдані та погоджені з Клієнтом витрати якщо такі є доступні.

3. Розробка та супроводження інвестиційних меморандумів та проектів

Для прийняття рішення про реалізацію інвестиційного проекту необхідно враховувати ряд важливих характеристик та обмежень, що є прийнятними для інвестора, такі як - обсяг інвестування, строки реалізації, дохідність, ризики і т.п. Вирішенням цієї задачі стане використання економічних розрахунків та юридичне супроводження. Це дасть можливість вибрати інвестиційний проект, прийняти рішення про його реалізацію, попередити необґрунтовану витрату коштів, ефективно використати час, мінімізувати ризики, створити безспірні правові відносини та захистити інвестора.

4. Структурування угод

Успішна реалізація угод купівлі - продажу бізнесу, злиття та поглинання багато в чому залежить від детального структурування цих угод, вибору найбільш ефективних варіантів та належного їх супроводження в інтересах Клієнта. Наша компанія, по замовленню Клієнта, розробляє структури цих угод та порядок їх здійснення. Структурування угоди та процедури, що пов'язані з цим, дозволяють Клієнту оцінити юридичні ризики угоди, її вартість і доцільність, податкову складову, кінцевий результат та подальшу стратегію розвитку.

На початковій (підготовчій) стадії угоди, наша компанія проведе по завданню Клієнта пошук активів для набуття або інвесторів для розвитку бізнесу, проведе стратегічний аналіз об'єкта пошуку з метою формування його орієнтовної вартості та оцінки. Спеціалісти нашої компанії приймуть участь в попередніх переговорах в інтересах Клієнта або нададуть йому відповідні рекомендації. Ми розробимо та надамо Клієнту найбільш оптимальну та ефективну структуру угоди з врахуванням вимог українського законодавства (антимонопольного, податкового тощо), що можуть пред'являтися до таких угод. Ми надамо консультації по податковим наслідкам окремих угод та перспектив оподаткування, проведемо пошук оптимальних варіантів здійснення угод, надамо консультації, що допоможуть оптимізувати оподаткування та максимально захистити права учасників угоди.
На стадії оцінки вартості угоди, мі надаємо консультації по питанням реальної ціни угоди щодо набуття чи продажу бізнесу чи активів, а також реальної вартості участі інвесторів для розвитку бізнесу та отримання сінергетичного ефекту від такої угоди.

На стадії здійснення фінансування або залучення зовнішнього фінансування ми надаємо консультації Клієнтам по питанням вибору джерел фінансування, форм, строків та умов; проведемо переговори з інвесторами з метою залучення фінансових ресурсів, посприяємо формалізації відносин з інвесторами.

На стадії супроводження угоді наша компанія проведе по завданню Клієнта юридичний аудит (due diligence) об'єкта угоди або активів, розробимо та запропонуємо Клієнту відповідні договори чи контракти для здійснення угоди.

Наша компанія здійснить контроль за виконанням зобов'язань контрагентами при здійснені угоди та за здійсненням розрахунків при закритті угоди.


E. Design 2005