This version of the page http://vipalpha.com/blog5/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-17. The original page over time could change.
Нагадування про подію :: Блог порталу :: VIP Alpha
АФІША
КЛУБИ
COMMUNITY
ФОРУМ
НОВИНИ
КОНТАКТ
АВТОРИЗАЦІЯ

eMail:
Пароль:

Реєстрація!   •   Забув пароль?


Блог порталу

Нагадування про подію
Микола Nichol, 11 вересня 2008 о 00:17

Що це таке?

В розширеній афіші, якщо ти зареєстрований та залогінований, ти можеш повідомити про те, що будеш на вечірці, шляхом натискання кнопки "+ я буду". Після того ти даєш знати іншим, що ти будеш на цій вечірці.

А що таке нагадування?

Для того щоб ти не забув, за день до вечірки, ми надішлемо тобі лист, в якому буде інформація про вечірку. Таким чином ми стараємось тобі нагади про неї.

Що варто враховувати

Ми не надсилаємо тобі декілька повідомлень, якщо ти погодився бути на різних вечірках, які відбудуться в один день. Ми надішлемо тільки про одну, перейшовши на сайт ти зможеш побачити які вечірки будуть в той же день і нагадати собі.

Ми не надішлемо листи взагалі нікому, якщо кількість бажаючих на ній бути буде великою. Прикро, але якщо ми це зробимо, то spam роботи ваших email це вважатимуть за spam і потім жодні листи до вас з порталу не надійдуть. Сорі, але поки що буде так.

А якщо я передумав бути?

Вибачай, відмовитись від того, що ти колись погодився, ти не можеш. Ми тобі все рівно повідомимо. Це тебе ні до чого не зобов'язує.

Як налаштувати?

Нічого не змінилось. Розділ "Профайл" > "Налаштування" > "Повідомлення про нагадування"



Коментарі (0)

Останні пости
Рейтинг користувачів
Мої друзі
Новини + Клуби
Форум
VIP COMMUNITY
Нагадування про подію
Приватні повідомлення
Добав афішу сам!
Оновлення 29.08.2008
Нова версія v. 2.0