This version of the page http://vipalpha.com/blog3/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-16. The original page over time could change.
Добав афішу сам! :: Блог порталу :: VIP Alpha
АФІША
КЛУБИ
COMMUNITY
ФОРУМ
НОВИНИ
КОНТАКТ
АВТОРИЗАЦІЯ

eMail:
Пароль:

Реєстрація!   •   Забув пароль?


Блог порталу

Добав афішу сам!
Микола Nichol, 1 вересня 2008 о 00:43

Тепер у тебе є можливіть самому додавати будь-яку афішу. Не забудь, дана функція входить в рейтинг систему. Тобто, чим більше твоїх афіш буде затверджено, тим вищий у тебе буде рейтинг!

І так, дана функція тільки для зареєстрованих користувачів. Знаходиться зправа під назвою "Додати афішу".

Короткий опис або як воно працює:

1. В полі "Заголовок" напиши назву клубу, якщо подія відбудеться в клубі і назву події

2. Вкажи облість в якійвідбудеться подія

3. Вкажи дату. Якщо подія відбуватиметься декілька днів, наприклад з 12 вересня до 15 вересня, вказуй дату початку (12 вересня). При натисканні на поле "Дата" вискакує календар і ти легко можеш вибрати потрібну дату, але якщо цього не сталось формат дати d/m/YYYY, наприклад 3/9/2008 або 11/12/2008, інший формат не приймається! Якщо ти вкажеш в іншому форматі, нічого не відбудеться і всі твої старання марні.

4. Вкажи початок події

5. Якщо маєш інформацію про вартість входу, акажи і її

6. В поле "Постер" потрібно вставити адресу до картинки повністю, наприклад http://example.com/some_folder/image.jpg, якщо ця картинка (афіша) є. Якщо у тебе є постер, перед тим як вставити адресу до картинки в це поле, потрібно цей постер завантажити на будь-який хостинг фото (фотоархів). Трохи далі, ти можеш бачити посилання "фотохостинг". Натискай на нього, ми вибрали 4 фотохостинги (http://piccy.info/, http://getart.com.ua/, http://savepic.info/, http://post4me.ru/), куди можна завантажити фото (можеш використовувати свій, головне щоб він нічого не добавляв на постер (розмір фото, назву, ...)). Спочатку вибери який тоді довподоби, знайди кнопку "Обзор", вибери постер з свого комп'ютера і натисни кнопку "Загрузить". Після успішного завантаження фото ти побачиш своє фото і різні поля з адресами до фото. Шукай поле з назвою подібною до "Прямая ссылка на оригинал", "Прямой адрес картинки". Скопіюй дане поле і встав його в наше поле "Постер".

7. В полі "Афіша" впиши інформацію котра є в тебе про дану подію. Інтерфейс поля інтуїтивно зрозумілий, так як наближений до програми Microsoft Word, але все ж дещо розкажу. Для того що вставити фото/картику в це поле потрібно використовувати кнопку "Вставити/змінити зображення" . Завантажуєш фото, точно так само, як і постер. Натискаєш цю кнопку і в поле "Адреса зображення" вставляєш те, що скопіював на фотохостингу. Якщо ти все зробив правильно, у вікні "Перегляд" ти побачиш своє фото, натискаєш вставити і фото з'явлється в редакторі.

8. Натискай кнопку "Зберегти". Після появи надпису "Афіша додана", можеш спокійно продовжувати переглядати портал. Твоя афіша появиться після того, як модератор її перегляне. Якщо у тебе з'явився надпис "Помилка при додаванні" - це означає або ти зробив щось не так або це просто збій на сервері, повтори все що ти робив, при наступному разі не повинно появитись. Якщо все ж та сама помилка, напиши сюди в комент, детально описавши свої дії.

Наразі все.



Коментарі (0)

Останні пости
Рейтинг користувачів
Мої друзі
Новини + Клуби
Форум
VIP COMMUNITY
Нагадування про подію
Приватні повідомлення
Добав афішу сам!
Оновлення 29.08.2008
Нова версія v. 2.0