This version of the page http://www.fdr.com.ua/news_item/23632/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-15. The original page over time could change.
ФДР - Новини
Руслана
"Вогонь Чи Лід"

Руслана
"Wild Energy"

Крихітка Цахес
"Восени"

Нумер 482
"Серце-Ремікс"

Музиканти – За Героїв!

18:13   11 Жовтня 2008

14 жовтня 2008 року, на свято Покрови, яка ще від доби козаччини вважається покровителькою наших вояків, відбудеться святковий концерт під гаслом «Героям УПА – Слава! Українцям – Сильну Державу!». Вже сам заклик підказує, що учасники дійства відкрито і привселюдно вирішили виступити за визнання воїнів–повстанців повноцінною воюючою стороною у роки ІІ Світової війни, які словом та ділом аж до кінця 1950–х боролися за Незалежність України.

Концерт покликаний сприяти поширенню у суспільстві думки, що пора нарешті усунути історичне скособочення: Україна вже сімнадцять років існує як незалежна держава, а поодинокі ветерани, котрі за неї боролися, і надалі залишаються без відповідного статусу, без визнання і без належної соціальної підтримки.

Дійство, що переслідує таку мету, обіцяє вперше розгорнутися на повні груди, за всіма належними для  видовища приписами. Воно й не дивно, позаяк гасло «Героям УПА – Слава! Українцям – Сильну Державу!» зголосилися підтримати молоді, проте вже кріпкі команди, а також провідні гурти на вітчизняних співочих підмостках: Роллікс, Фліт, ДримбаДаДзиґа, Друга Ріка, Мотор'ролла, Танок На Майдані Конґо і Тартак. Добірка, варта неабиякого рок–фесту!

Святковий концерт відбудеться 14 жовтня на Майдані Незалежності у Києві. Початок події о 17:00.

За довідками та зголошенням новинарів звертатися до речника дійства за особовим +38–067–441-4601.

Загрузка...