This version of the page http://www.musicstars.biz/readarticle.php?article_id=74 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-14. The original page over time could change.
MusicStars - Качественная поп-музыка
Главная · Карта сайта · Форум · Афиша · Статьи · mp3 · iPod & Nokia videos · Фото галерея · Обратная связь November 14 2008 19:38:32
Навигация
Главная
Карта сайта
Форум
Афиша
Статьи
Украинские группы
Загрузка файлов
iPod & Nokia videos
Веб ссылки
Категории новостей
Фото галерея
Поиск
Обратная связь
Видео онлайн
Сейчас на сайте
Гостей: 2
На сайте нет зарегистрированных пользователей

Пользователей: 112
Не активированный пользователь: 0
Посетитель: serg
TOP загрузок
Друга Рiка - "Деньнiч" 1256
Nora Lasso - "Нежно" 902
Мика Ньютон - "Белые... 844
Dazzle Dreams - S.O.S. 816
GouAche - Love Song 783
Maxima - Ми взiрвемо... 319
ПараНормальных - "Ha... 308
Coldplay - Violet Hill 293
Nora Lasso - "Капля ... 254
Last Seen Users
Vadim08:29:01
Evgen 1 day
pp 6 days
lavinamusic 2 weeks
sanyok_kh 4 weeks
jane 5 weeks
kiira10 weeks
svetlana18612 weeks
nikolika13 weeks
rokomafia18 weeks
Счётчики



Партнёры


«Навіки» з «Mad Heads XL»
  Новий альбом “Forever” – це початок нового етапу в житті гурту. Хлопці знову створюють вишуканий мікс із ска, регі, панка та рок-н-рола. Однак у цілому музика колективу стала значно більш зрілою і дорослою, зберігши при цьому весь свій нестримний драйв! Тексти пісень стали глибшими. Вадим Красноокий – беззмінний лідер і основний автор гурту – все ближче до досконалості у сполученні музики та лірики.
 “Forever” («Навіки») цілком складається з авторського матеріалу, цього разу музиканти відмовилися від «каверів» на народні пісні. Натомість, окрім вже характерної духової секції, залучили екзотичні акордеон та флейту.
 Саме з приводу виходу нової платівки та не тільки ми вирішили поспілкуватися з лідером гурту Вадимом Краснооким

- Розкажіть трохи про новий альбом.
 Насамперед, я дуже серйозно підійшов до створення і відбору пісень. Їх в альбом увійшло 14, і це приблизно половина від того, що було написано за останні кілька років. Це виразні тексти і мелодії, які можуть звучати самодостатньо, незалежно від музичного оформлення і навіть без нього – їх можна співати просто під гітару. Інакше кажучи, в альбомі багато потенційних хітів.
 В плані настрою – це енергійна і позитивна музика, хоча і не завжди весела. По музиці – це гітарний рок з багатою духовою секцією. Ми не орієнтуємося на звучання якого-небудь конкретного західного виконавця, чи на рамки якого б то не було існуючого стилю. Ми граємо за своїми правилами.
 Втім, не можна сказати, що ми вигадуємо все з нуля. Це стилістичний коктейль, в якому ми потроху використовуємо все те, що є знайоме слухачам з попередніх наших альбомів – ска, регі, сучасний панк рок, рок-н-рольна музика 50-60х років минулого сторіччя, подекуди навіть латинос. Єдине, від чого ми повністю відмовилися – це переробки народних пісень. Не тому, що розчарувалися в них, а навпаки, тому що хочемо приділити цьому напрямку нашої творчості більше уваги і підготувати у майбутньому окремий альбом. 


- Розкажіть детальніше про процес запису платівки. Впорались повністю своїми силами, чи також за допомогою сесійних музикантів?
 Ми записували “Forever” з Олегом Білим на студії WHITE у Києві. Мастеринг було зроблено в Німеччині на студії SKYLINE TONFABRIK. Це найбільш довго записуваний з усіх наших альбомів. Студійна робота тривала майже півтора роки. Інколи траплялися технічні затримки, найбільше часу ми витрачали на пошук потрібного звучання.
 Наприклад, я використовував 5 гітар і 3 підсилювачі, і щоб зрозуміти, яка комбінація найбільше підходить для тієї чи іншої партії, потрібно було перепробувати безліч варіантів. З духовими інструментами все також було не просто. Наші музиканти хотіли досягти принципово кращого звучання, в порівнянні з попереднім альбомом, тому доводилося шукати нових способів запису. Духові до більшості пісень перезаписувалися по кілька разів, допоки ми не отримали жаданого результату.
 Що стосується самих музикантів, в основному ми впоралися силами учасників гурту. Нас шестеро – і це вже вельми різнобарвна палітра для творчості. До того ж наші „духовики” показали себе справжніми мультиінструменталістами: саксофоніст Богдан Гуменюк награв флейту і фортепіано, а трубач Вадим Нікітан – флюгельгорн. Ще був дебют у контрабасиста Максима Красноокого – він вперше записував на студії бас-гітару в двох піснях. Гостей було небагато. Макс Малишев, один з найкращих ударників України (працює з Ані Лорак), записався в двох піснях. А для запису акордеона в «А я на морі» був запрошений Леонід Бєлєй з групи «Мандри».
 Оформлення альбому створювали Ольга і Віра Іщук, ми з ними співпрацюємо вже багато років. Вони добре відчувають творчість групи і завжди доповнюють нашу музику вдалим дизайном.
 Цього разу особливою «фішкою» оформлення стало те, що основна обкладинка диска має 2 альтернативних варіанти, а буклет зроблений таким чином, що будь-який з них може стати основним. Інакше кажучи, ви самі обираєте для вашого диска обкладинку по смаку.

- Ви людина, яка в гастролях об'їздила купу країн. Що для вас гастролі? Це робота чи відпочинок? Які нещодавно траплялися цікаві випадки під час концертів?
 Гастролі для мене – стиль життя. Я дуже люблю подорожувати, тому можна сказати, що вдало вибрав для себе професію. Звичайно, з часом втомлюєшся навіть від того, що подобається, але варто провести деякий час на одному місці і я знову відчуваю поклик дороги.
 Як правило, цікавими випадками є насамперед наші концерти. Вони відрізняються один від одного, навіть коли все іде за сценарієм. Крім того, звичайно, буває що виникають якісь «сюрпризи» – перш за все технічного характеру. В них мало приємного, адже замість того щоб сконцентруватися на грі, співі, шоу, спілкуванні з публікою, доводиться вирішувати проблеми, роблячи вигляд, що нічого не сталося. Втім, згадувати буває смішно.
 Ось кілька прикладів з того, що траплялося лише за останній місяць.
 На одному з недавніх концертів розкрутилася мікрофонна стійка, і в той момент, коли я підійшов до неї, щоб співати, мікрофон дивився мені кудись у груди, а стійка продовжувала хилитися ще нижче. Оскільки руки в мене зайняті гітарою, самостійно вирішити таку проблему протягом пісні я не можу, а техніки, що працюють на сцені, вчасно не зрозуміли, що відбувається. Тому доспівувати мені довелося практично навприсядки.
 На іншому нещодавньому концерті наш тромбоніст випадково наскочив на мій гітарний підсилювач, і той полетів з метрової підставки. Важить він 35 кілограмів, при падінні цілив на запасну гітару, що стояла поруч. Тут, на щастя, технік спрацював блискавично, і гітару з під комбіка витягнув, але сам апарат добряче гепнувся об сцену. Щоправда, і сцена вціліла, і комбік звучить, ніби нічого не сталося.
 А от на зйомках нової програми на Першому Національному сцена не вціліла. У пісні, яку ми виконували, був епізод, коли всі музиканти синхронно підстрибують, і цього ефекту резонансу сцена не пережила. На щастя, це була остання пісня того знімального дня.

- Як ви ставитесь до українського шоубізу? Чи подобається вам бути його частиною? І який шоубізнес треба наслідувати, як ви вважаєте?
 Це дивлячись, що розуміти під словом «шоубіз». Якщо гламурну тусовку, то я до неї точно не належу. Якщо говорити про музичну індустрію, то звичайно наш гурт має до неї пряме відношення. Музична індустрія в Україні поки що слабо розвинена, і для цього є багато об’єктивних причин. З іншого боку, можна впевнено сказати, що розвиток відбувається, але звичайно, завжди хочеться швидше. Наслідувати треба кращих, у випадку з шоубізом світовими лідерами є США і Велика Британія, де музична індустрія – це надзвичайно прибуткова галузь економіки. Я впевнений, що й Україні б таке не завадило, але для цього потрібні серйозні інвестиції і державна підтримка.

- Хто є вашою аудиторією?
 Перш за все – звичайно, молодь. Хоча напевно знаю, що у нас також чимало прихильників серед тих, кому за 30. В цьому плані новий альбом дуже показовий, по звучанню – це весела і енергійна рок музика, а тексти пісень більш дорослі. В ідеалі, наші старші прихильники мусять відчути себе більш юними, а молодші – трошки мудрішими (посміхається – прим. автора).

- Чи планується якийсь тур в підтримку нового альбому?

 

Звичайно, ми хочемо зробити офіційний альбомний тур, і попрацюємо над цим. Але, фактично, такий тур триває давно. Ми постійно гастролюємо Україною, нові пісні включаємо у нашу концертну програму ще з минулого року.

- Як ви ставитесь до розповсюдження музики через інтернет, як це, наприклад , робили "Radiohead"?

 Приклад «Radiohead» у нас поки що не працює, в Україні все відбувається наступним чином. От щойно вийшов наш новий диск, його вже легко і безкоштовно можна завантажувати з інтернету. Люди слухають, радіють – музиканти за це нічого не отримують. Здавалося б, нічого хорошого. Але я все таки вбачаю в цьому певний позитив. Адже в багатьох містах України наш диск у продажу ще невідомо коли з’явиться. А так люди можуть його там слухати вже. Для мене це важливіше, ніж гроші. Крім того я вірю, що ті, кому альбом дуже сподобається, при нагоді куплять і диск, може навіть замовлять його через інтернет.

- Які останні диски ви придбали? Які книжки? Що взагалі полюбляєте читати?

 

  Зараз слухаю новий альбом «The Offspring» та гурт «Billy Talent». Останні книжки я купував для свого малюка. Сам я останнім часом читаю те, що допомагає моєму особистісному розвитку, і це переважно не художня література.
 Хоча, звичайно, у художніх книжках також зустрічається те, на чому я будую свою життєву філософію. Найбільш доступно, мені здається, про це написали Річард Бах в «Ілюзіях» та Паоло Коельо в «Алхіміку».

- Ваші побажання читачам.
 Успіхів і процвітання, любові і гармонії.

Комментарии
Нет комментариев.
Добавить комментарий
Пожалуйста залогиньтесь для добавления комментария.
Рейтинги
Рейтинг доступен только для пользователей.

Пожалуйста, залогиньтесь или зарегистрируйтесь для голосования.

Нет данных для оценки.
Наши логотипы
СКАЧАТЬ НАШ ЛОГОТИП <<
Гость
Имя

Пароль



Вы не зарегистрированны?
Нажмите здесь для регистрации.

Забыли пароль?
Запросите новый здесь.
Последние статьи
Интервью Pussycat Dolls
«White Rose Movement...
«Навіки» з «Mad Head...
Крихітка Цахес. Инте...
Poster & Corridor
Инна Воронова: «Поти...
Радио Европа плюс
Радио Максимум
Случайное фото
Афиша событий
15 NovСУРГАНОВА и оркестр
16 NovДимна Суміш "open mind tour"
16 NovFake Elegance
19 NovCorridor & Poster
20 NovЗібрання свідків рок-н-роллу
28 NovCheckpoint
01 DecDE PHAZZ
02 DecАмель Бент (Amel Bent)
04 DecЧАЙКА Open Air
07 DecWHITESNAKE
22 DecEMMA SHAPPLIN
Подробнее...
Новые группы
Fake Elegance
НеДіля
Sбей пепел’S
МАСТЕРКЛАСС
Poster
Singleton
Странные люди
Æsthetic Education
Contrabanda.com.ua
Новые ссылки
Nora Lasso - лунный поп
Группа Poster
сайт Дениса Грубского
УкрБизнес
Скачать Фильм Музыку
Странные люди
Вика Антонова
Moshpit.ru
Contrabanda.com.ua
web - сайт группы NEON
Голосование
Чего не хватает нашему сайту?

Новостей

Статей

Видео

Аудио

Форума

Для участия в опросах вы должны залогиниться.
Мини-чат
Вам необходимо залогиниться.

Vadim
15/02/2008 21:05
Нам нужны сотрудники в команду.

Vadim
06/01/2008 15:10
У нас открылся новый раздел с видеоклипами для плееров iPod.

Vadim
05/10/2007 10:16
UNKLE выступят на церемонии RAMP2007 в Москве.

Vadim
02/10/2007 21:15
Добавилось много новых хитов для ознакомления в разделе mp3

Vadim
15/09/2007 20:09
Мы провели ребрендинг, и теперь наш адрес: www.musicstars.biz

Архив чата