This version of the page http://www.ord-ua.com/categ_1/article_53293.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-09. The original page over time could change.
Відкритий лист Міністрові внутрішніх справ України :: "ОРД" - Человек не терпит насилия
Человек не терпит насилия!
www.ord-ua.com
09.11.2008 05:52

Оперативные сообщенияСигналыСледственные делаИнформационные справки
    Приемная
ПОИСК
Найти












Мобильные телефоны от $44

MP3-плееры от $39

Цифровые камеры от $78

Стиральные машины от $199

LCD-телевизоры от $249

09.10.2008 г.
Відкритий лист Міністрові внутрішніх справ України
                                                                   


Шановний Юрію Віталійовичу!

Звернутися до Вас таким чином нас змусило те, що інакше неможливо до Вашого відома донести інформацію про стан справ в окремих підрозділах органів внутрішніх справ.
Справжні офіцери мають захищати свою честь до останнього, і тому їх поважають за це не лише колектив, у якому вони працюють, але й цивільні люди.
В першу чергу хочеться, щоб Ви особисто знали, що є ще люди в погонах, яких незаконні дії "карманних" генералів не зламали, і це не вдасться їм зробити ні за яку ціну.
Ми не маємо права оцінювати результати роботи всієї міліції, а тільки з огляду на наш досвід можемо зробити висновки про так звані успіхи в підрозділах Державтоінспекції МВС України.
На сьогодні той стан справ, який існує в Державтоінспекції ніяк інакше назвати неможливо, як безлад і безвідповідальність керівництва Департаменту ДАІ МВС України не тільки перед Вами особисто, а й перед усіма учасниками дорожнього руху.
Складається таке враження, що керівництво Департаменту користується імунітетом, наданим  Вами особисто і має найвищу індульгенцію робити так, як їм заманеться. Невже Ви особисто вірите тим цифрам, які Вам доповідають і не маєте сумнівів в їх достовірності? Відкрито хочемо заявити, що Вас обманюють так, як вводять в оману, маніпулюючи статистичними даними, і всіх  громадян України.
Навіть статист-першокурсник Вам скаже, що на фоні загального зростання ДТП (на 21%) не може зменшуватися кількість загиблих (на 16,2%) і травмованим (на 14,8%) учасників дорожнього руху!
Пройшло небагато часу з того моменту, коли за підсумками колегії МВС України було вчинено розправу над „незручними” керівниками обласних управлінь Державтоінспекції. З ними розправилися тільки тому, що їх думка щодо організації діяльності підрозділів відрізнялась від думки „генералітету” МВС, їх звільнили за те, що через принципову позицію вони  відмовилися збирати гроші з підлеглих та проводити сумнівні операції з коштами державного бюджету, щоб потім заносити „відкати” генералам на місця та керівництву Департаменту.
Невже Вам з висоти посади цього не видно, а можливо хтось зацікавлений щоб ви цього не бачили і нічого не знали?
Чому під час показового вручення автомобілів для підрозділів ДАІ МВС ніхто не сказав, що це - заслуга не генерала Коломійця і його заступників, а його попередників?
Чому жодного разу Ви не запитали, що зроблено нинішнім керівництвом Департаменту для поліпшення стосунків між працівниками ДАІ та учасниками дорожнього руху? Запитайте у них, чи розробили вони за час своєї каденції хоча б один нормативний документ? Відповідь відома – ні. Навіть ухвалені Верховною Радою України зміни до законів у сфері безпеки дорожнього руху були розроблені, підготовлені та погоджені попереднім керівництвом Департаменту ДАІ.
Повертаючись до звільнених керівників управлінь ДАІ в областях, хочеться наголосити, що вже сьогодні існує багато судових рішень з поновлення незаконно звільнених  на своїх посадах, але  окремі генерали вважають, що судові рішення не є обов`язковими для виконання. Виникає дуже просте запитання, якщо генерали – керівники обласних управлінь, не виконують рішень суду і не стоять на засадах принципового дотримання законності, то що можна говорити про їх підлеглих, а це тисячі працівників міліції? Який приклад вони подають і чому вчиться у них особовий склад?
Якщо генерали нехтують законами і не вважають за необхідне виконувати рішення судів, до  якої межі вони доходять у своїх діях при спілкуванні з підлеглими та простими громадянами, які звертаються за захистом до правоохоронних органів? Не дивно, що міліції довіряє лише четверть населення України.
Чому генерали обласних управлінь вважають, що вони приватизували свої кабінети і приймальні та можуть собі дозволити за допомогою сили виштовхувати звідти офіцера вищого складу, який має на руках виконавчий лист суду з негайного поновлення на роботі? Невже це приниження можна залишити поза увагою?
Чому призначені Вами генерали не усвідомлюють, що незаконно розправляючись з  офіцерами за принципом революційної доцільності, вони не мають право принижувати принципових і чесних працівників? Чому революційна доцільність стоїть вище, ніж професіоналізм, чесність і сумлінність?
Чому незаконно звільняючи з посад, генерали не беруть до уваги, що у офіцерів є сім`я, маленькі діти, старенькі батьки? Куди йти молодому, досвідченому і чесному офіцеру, якщо він більшу частину свого життя присвятив правоохоронній діяльності?
Поясніть будь ласка, чому проводяться організаційно – штатні зміни міліцейських підрозділів та під цим приводом здійснюється розправа над чесними і порядними офіцерами?
Поясніть, чому кумівство і родинні зв`язки  при призначенні на посади переважають досвід, принциповість і чесність?
Сподіваємось, що цей відкритий лист допоможе відновити справедливість і законність стосовно незаконно звільнених офіцерів.
Ми завжди готові до відкритого і чесного спілкування з Вами.

Маємо честь,

Василенко Андрій (Полтавська область)
Дубасов Сергій (Одеська область)
Ткаченко Олександр (Київська область)
Тищенко Віктор (ДДАІ МВС України)
Шкурко Андрій (Чернігівська область)
та ін.



 

 

 

 

 

 

        

версия для печати
НОВОСТИ
Ходорковский: победа Обамы это мировой поворот к неосоциализму
09.11 04:31

В "Хаятті" спіймали сутенера
07.11 18:12

Возьмут ли Аделаджу за жабры?
07.11 01:19

Прокуратура закрыла дело Калиновского
07.11 01:18

Милиционеры и насильники. Что общего?
05.11 23:28

Паника в Ужгороде
05.11 15:37

БЮТ каже, що русинської молоді нема, а вона під патронатом Петьовки грає у футбол
05.11 15:28

Выборы в США и крах внешней политики Ющенко
05.11 04:43

Как ялтинская милиция землей торговала
04.11 18:19

Ситуація, що склалася останнім часом навколо судової влади в Україні, дає зрозуміти, що за незалежність суду потрібно боротися
04.11 18:16

Перепечатка материалов "ОРД" в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции.
Для интернет-изданий - без ограничений, при обязательном условии указания полного имени адреса нашего ресурса (гиперссылка).
Связь с редакцией - ordcom@gmail.com

time: 0.63192415237427sec