This version of the page http://www.ugcc.org.ua/271.0.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-25. The original page over time could change.
Українська Греко-Католицька Церква: Постанови Сорокової сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ
 
 
 
  • Запитуємо cвященика
  • Форум
  • Web-пошта
  • Контакти
  • RSS
Головна - Офіційні документи - Постанови Синодів УГКЦ - Постанови Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії УГКЦ - Постанови Сорокової сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ

Постанови

Сорокової сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства
Української Греко-Католицької Церкви

Львів-Брюховичі, 2-3 липня 2008 року Божого

1. Призначити відповідальним за проведення візиту Кардинала Леонардо Сандрі Преосвященного Владику Богдана (Дзюраха), а його помічником у Львові - Преосвященного Владику Ярослава (Приріза).

2. Звернутися з клопотанням до Патріаршого Синоду Єпископів УГКЦ 2008 року Божого про створення Місійного відділу УГКЦ.

3. Доручити Преосвященному Владиці Ярославу (Прирізу) та отцю Василеві Поточняку разом з іншими членами Робочої групи з питань місійної діяльності УГКЦ до 29 серпня 2008 року Божого опрацювати питання місійності для подання його на розгляд наступній сесії Митрополичого Синоду.

4. Просити Блаженнішого Любомира, щоб він видав пастирський лист про молитовне життя священиків.

5. Прийняти у другому читанні проект Положення про постійного капелана медичних закладів з внесеними поправками та доповненнями із вказівкою „на потребу опрацювання детальної інструкції про порядок уділення Святих Тайн у лікувальній установі” та скерувати його до Комісії душпастирства охорони здоров'я УГКЦ на доопрацювання та подання на третє читання на наступній сесії Синоду Є пископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви.

6. Підтримати та всебічно сприяти ініціативі Наради християнських церков в Україні щодо проведення акції протидії абортам.

7. Провести Сорок першу сесію Синоду єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви у жовтні 2008 року Божого.

Ці постанови набирають чинності 15 липня 2008 року Божого

Голова Синоду Єпископів
Києво-Галицького Верховного Архиєпископства
Української Греко-Католицької Церкви

+ Любомир

 


В розділі...