This version of the page http://www.ugcc.org.ua/269.0.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-25. The original page over time could change.
Українська Греко-Католицька Церква: Постанови Тридцять дев’ятої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ
 
 
 
  • Запитуємо cвященика
  • Форум
  • Web-пошта
  • Контакти
  • RSS
Головна - Офіційні документи - Постанови Синодів УГКЦ - Постанови Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії УГКЦ - Постанови Тридцять дев’ятої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ

Постанови

Тридцять дев’ятої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства
Української Греко-Католицької Церкви

Львів-Брюховичі, 1-2 травня 2008 року Божого

1. Як дієвий та основний засіб виховання у християнській вірі в кожній парафії розвивати катехизацію у суботніх та недільних парафіяльних школах.

2. Інтенсифікувати розвиток мережі загальноосвітніх греко-католицьких шкіл.

3. Усебічно підтримувати викладання християнської етики в українській культурі (християнські корені української культури) у загальноосвітніх державних, комунальних та приватних школах як культурологічного, позаконфесійного предмета.

4. Доручити Комісії богословської освіти та виховання УГКЦ перевірити повернення з навчання висланих за кордон студентів та відзвітувати про це наступній сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви.

5. Прийняти у першому читанні проект Статусу медичного капелана та скерувати його до Комісії душпастирства охорони здоров'я УГКЦ на доопрацювання та подання на друге читання на наступній сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви.

6. Провести 2 липня 2008 року Божого зустріч священнослужителів УГКЦ Східної діаспори (Казахстан, Російська Федерація, Білорусія, Литва, Латвія, Естонія та Румунія) з Синодом Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви.

7. Провести Сорокову сесію Синоду єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви у липні 2008 року Божого.

Ці постанови набирають чинності 7 травня 2008 року Божого

Голова Синоду Єпископів
Києво-Галицького Верховного Архиєпископства
Української Греко-Католицької Церкви

+ Любомир

 


В розділі...