HR-БЮДЖЕТ '09

профессиональная HR выставка

Главная Отправить открытку Коробка подарков Новости Статьи Контакты
О Выставке Программа Выставки Регистрация Список экспонентов Посетителям Место проведения Экспонентам Партнеры Выставки
Рекомендуем






Приглашаем принять участие в международной финансовой конференции HR в финансах. Будут приглашены эксперты в области управления персоналом в банках и других финансовых структурах, программа коференции будет составлена с учетом Ваших пожеланий и интересов


Сокращение персонала и оптимизация численности персонала
Следить за Выставкой:
Ваше имя :
E-Mail :




Финансовый способ мышления
"Фінансовий спосіб мислення, або як блокувати стереотипи в процесі прийняття рішень"

ТЕЗИ до презентації


Михайло Колісник, викладач фінансів Києво-Могилянської Бізнес-Школи (kmbs), розповідатиме про нові підходи до фінансів, проводячи паралелі між фінансами та йогою. 

Що спільного між йогою та фінансами? В Інтернеті можна знайти відповідь і на це питання -  наприклад, на одному з сайтів написано, що й власників йога-залів податкова інспекція все рівно примушує ставити касовий апарат. Якщо ж задатися метою та вияснити більш серйозно, що ж собою являє йога, то можна знайти непогані філософські обґрунтування цього заняття. Одне з таких визначень досить вдало підходить до фінансів: виявляється, йога – це процес блокування стереотипів свідомості. Відомо, що йоги вміють зупиняти своє серце, керувати тими властивостями організму, чого більшість людей не вміє. Тобто, йоги здатні втрутитися на рівень підсвідомих рефлексів, які наш організм вибудовує для самозахисту, а насправді, які потім погіршують його функціонування.
Ми з вами дуже щасливі, адже у фінансах є маса речей, коли людям доводить боротися з підсвідомими стереотипами, які спрацьовують на рівні спинного мозку, і які набуті у віці від трьох до п’яти років.

З різними стереотипами у фінансах та методами, за допомогою яких можна позбутись цих стереотипів, ми пропонуємо Вам ознайомитись під час майстер-класу Михайла Колісника.
   

РЕЗЮМЕ ЭКСПЕРТА


  Михайло Колісник,
к. е. н., лідер Школи Фінансів при kmbs, керівник програми Master in Banking and Finance

Після захисту дисертації [1993 р.] та стажування у Вейнському Державному Університеті [1995 р., Детройт, США], Копенгагенській бізнес-школі [1998], консалтинговій фірмі “Данськ Менеджмент Форум” [Копенгаген, Данія] працює в Україні. Викладає на програмі МВА kmbs курси „Фінансовий облік”, „Управлінський облік” та „Фінансовий менеджмент”. Проводить корпоративні та відкриті тренінги по фінансах, керує корпоративними консалтинговими проектами. Автор близько 100 публікацій в галузі фінансів та стратегічного менеджменту. Улюблені заняття – плавання, подорожування, робота з персональним комп’ютером: програмування та створення Веб-сайтів. Серед корпоративних клієнтів Михайла Колісника: Квазар-Мікро, Креді Ліоне, Тетра Пак, Сингента, Крафт Фудз, Голден Телеком, СК "Універсальна", Баєр Кроп Саєнс, ТМА Draft Worldwide, Reemstmaa, URLP, Metro Cash&Carry, КЗЕСО, Енран-Акрос.



ТЕХНИЧЕСКИЙ ПАРТНЕР

PR-партнер

Генеральный Интернет-Партнер

Золотой Интернет-Партнер

Официальный Интернет-партнер в России

Золотой Информационный Партнер

Эксклюзивный Информационный Партнер

Официальный Информационный Партнер



Деловой Интернет-Партнер



Деловой Медиа-Партнер




Networking Partner


Информационная поддержка








































© 2008 Выставка ''HR-БЮДЖЕТ - 2009''