« »

Королева Сільвія та Катерина Ющенко ознайомилися з роботою Громадського центру соціальних послуг для киян, яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІД

01 Жовтня 2008 15:59


1 жовтня 2008 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» і Її Величність Королева Швеції Сильвія відвідали в Києві Громадський центр соціальних послуг для киян, яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІД. У заході також взяли участь міністр у справах сім’ї, молоді і спорту України Юрій Павленко, дружина міністра закордонних справ Швеції Анна Марія Корацца Більдт, представник компанії «SweCare» Ларс Гатенбек.

Високі гості оглянули Центр, поспілкувалися з батьками та дітьми, які отримують тут допомогу. Також вони провели коротку зустріч з працівниками закладу, які розповіли про його роботу.

Міське спеціалізоване соціальне формування «Громадський центр соціальних послуг для киян, яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІД» підпорядковане Відділу соціальних технологій Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та реалізується спільно з партнерською організацією – Всеукраїнською благодійною організацією «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД». Мета діяльності центру – підвищення якості життя ВІЛ-позитивних людей шляхом формування терапевтичної спільноти людей з ВІЛ/СНІД, стимулювання їх до активної соціальної дії, забезпечення реалізації прав та можливостей, надання всебічної соціальної підтримки та допомоги дітям, молоді, сім’ям, яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІД.

За участі Всесвітнього фонду «Дитинство», який діє під патронатом Королеви Сільвії, у Громадському центрі соціальних послуг для киян, яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІД, впроваджено модель «МАМА+», мета якої – створення розгалужених систем соціальної, медичної та психологічної підтримки сімей.

Її Величність Королева Швеції Сільвія перебуває в Україні разом із чоловіком, Королем Швеції Карлом XVI Густавом, з державним візитом. Раніше вона разом із пані Катериною Ющенко взяла участь у церемонії передачі Фонду «Україна 3000» системи для малоінвазивної нейрохірургії від компанії «Elekta».

Версія для друку



21 Жовтня 2008
Пані Катерина Ющенко відвідала благодійний вечір, присвячений пам’яті співачки Квітки Цісик
В концертній програмі виступили Марія Стефюк, Марія Бурмака, Олег Скрипка, Ніна Матвієнко, Антоніна Матвієнко та інші видатні українські музиканти. »»

15 Жовтня 2008
Катерина Ющенко взяла участь у презентації програм Чиказької вищої школи бізнесу в Україні
«Освіта, яку пропонує школа, є надзвичайно якісною, – сказала пані Катерина. – Вона орієнтована на тих, хто має глибокі знання з економіки, математики – тобто тих дисциплін, в яких українці традиційно є дуже сильними». Вона додала, що Чиказька вища школа бізнесу виховує найкращих менеджерів, керівників, «а це те, що так необхідно сьогодні Україні». »»

14 Жовтня 2008
Китайські лікарі готові долучитися до програми «Від лікарні до лікарні»
»»

14 Жовтня 2008
Представники Фонду «Україна 3000» відвідали дитячі заклади Китаю
»»

14 Жовтня 2008
Делегація Фонду «Україна 3000» провела переговори з представниками Всекитайського благодійного фонду імені Сун Цінлін
»»

13 Жовтня 2008
Катерина Ющенко відвідала благодійний вечір на підтримку Українського Католицького Університету
»»


  









 
© 2001-2008
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Голодомор 1932-33 | Діючі конкурси і програми

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua