« »

Фонд «Україна 3000» вручив нагороду «Україна унікальна» у рамках XV Форуму видавців у Львові

12 Вересня 2008 17:12

11 вересня 2008 року Голова Правління Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Олександр Максимчук і представники Фонду взяли участь в офіційній церемонії відкриття XV Форуму видавців, що відбулася у Львівській опері.

Під час церемонії вдруге була вручена нагорода Фонду «Україна 3000» «Україна унікальна», якою відзначається краща книга історико-культурологічної тематики. Цього року нагороду отримала «Велика ілюстрована енциклопедія України» київського видавництва «Махаон Україна». Це 500-сторінкове багатоілюстроване видання містить всі відомості про нашу державу.

Фонд «Україна 3000» має намір закупити частину накладу цієї книги на суму 20 тисяч гривень з метою подальшої передачі до бібліотек України.

Також під час заходу відбулося нагородження лауреатів конкурсу «Найкраща книга Форуму видавців 2008». Режисером церемонії виступив Роман Віктюк.

Громадська організація «Форум видавців» була заснована 1994 року. Мета Форуму – привернути увагу громадськості до найактуальніших проблем сучасного українського книговидання, підтримати традицію фахових дискусій та семінарів. Протягом останніх років у рамках Форуму проводиться велика кількість суміжних акцій, розрахованих на масову аудиторію та покликаних популяризувати читання серед дітей та молоді. До співпраці з Форумом активно залучаються не лише знані українські та закордонні письменники й видавці, а й зірки спорту та шоу-бізнесу, представники різних гілок влади, громадські, благодійні та комерційні структури. Цього року Форум проходить з 11 по 14 вересня.

2007 року у рамках Форуму видавців у Львові була представлена збірка книжок, присвячених Голодомору 1932-33 років, які були видані за підтримки Фонду «Україна 3000».

Версія для друку



21 Жовтня 2008
Пані Катерина Ющенко відвідала благодійний вечір, присвячений пам’яті співачки Квітки Цісик
В концертній програмі виступили Марія Стефюк, Марія Бурмака, Олег Скрипка, Ніна Матвієнко, Антоніна Матвієнко та інші видатні українські музиканти. »»

15 Жовтня 2008
Катерина Ющенко взяла участь у презентації програм Чиказької вищої школи бізнесу в Україні
«Освіта, яку пропонує школа, є надзвичайно якісною, – сказала пані Катерина. – Вона орієнтована на тих, хто має глибокі знання з економіки, математики – тобто тих дисциплін, в яких українці традиційно є дуже сильними». Вона додала, що Чиказька вища школа бізнесу виховує найкращих менеджерів, керівників, «а це те, що так необхідно сьогодні Україні». »»

14 Жовтня 2008
Китайські лікарі готові долучитися до програми «Від лікарні до лікарні»
»»

14 Жовтня 2008
Представники Фонду «Україна 3000» відвідали дитячі заклади Китаю
»»

14 Жовтня 2008
Делегація Фонду «Україна 3000» провела переговори з представниками Всекитайського благодійного фонду імені Сун Цінлін
»»

13 Жовтня 2008
Катерина Ющенко відвідала благодійний вечір на підтримку Українського Католицького Університету
»»


  









 
© 2001-2008
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Голодомор 1932-33 | Діючі конкурси і програми

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua