This version of the page http://www.cosmo.ua/payship.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-21. The original page over time could change.
Доставка та оплата | Торгова мережа «КОСМО» | Продаж парфумов, продаж косметики КОСМО Доставка та оплата
Додати в обрані
     
РУС  
 


 *
*
інформаційна служба інтернет-магазину
Доставка та оплата
Розширений пошук

 

Оплата

Ви можете вибрати один з наступних способів оплати Вашого замовлення:
- оплата готівкою при одержанні замовлення;
- оплата по безготівковому розрахунку;
- оплата за допомогою банківських платіжних карт систем VISA й MasterCard.
Оплата провадиться тільки у гривнях.

Оплата готівкою при одержанні замовлення.

Замовлення оплачується готівкою кур'єру при доставці, після чого наш кур'єр видає Вам квитанцію, що підтверджує оплату Вашого замовлення.

При оплаті замовлення готівкою Вам необов'язково бути присутнім особисто при одержанні замовлення. Необхідна лише присутність по вказаній Вами адресі людини, що знає про приїзд нашого кур'єра й про суму, необхідну для оплати Вашого замовлення.

Оплата по безготівковому розрахунку.

При оформленні замовлення Вам буде надана копія рахунку - підстава для переказу платежу, а також інформація про те, як і коли можна отримати реальний рахунок. У цьому випадку оплата провадиться в будь-якому відділенні будь-якого банку по рахунку, який Ви отримали від фахівця нашого Інтернет-магазину. При доставці замовлення Ви отримаєте оригінал рахунку, видаткову накладну, податкову накладну (у разі необхідності).

Примітка: доставка замовлень, оплачених цим способом, здійснюється після надходження коштів на наш рахунок й оформлення всіх необхідних документів.

Оплата за допомогою банківських платіжних карт систем VISA й MasterCard.

Оплата провадиться в режимі on-line шляхом списання грошей з Вашої платіжної карти, реквізити якої Ви вкажете при оформленні замовлення. (Банк-емітент повинен бути розташований на території України або СНГ). При доставці товару Вам необхідно буде обов’язково пред’явити платіжну картку та документ, що засвідчує Вашу особу. При доставці замовлення Ви отримаєте квитанцію, що підтверджує оплату Вашого замовлення.

Доставка

Доставка товару, замовленого в Інтернет-магазині www.kosmo.ua, по Києву провадиться безкоштовно*.

Доставка товарів по Києву відбувається в наступному режимі:

При розміщенні замовлення в Інтернет-магазині www.kosmo.ua до 18:00 доставка відбудеться з наступного дня з 12:00 до 20:00, або в день, вказаний Вами при оформленні Вашого заказу (у рамках робочих годин нашого Інтернет-магазину).

При оплаті замовлення по безготівковому розрахунку доставка провадиться знаступного дня з 12:00 до 20:00, або в день, вказаний Вами при оформленні Вашого заказу (у рамках робочих годин нашого Інтернет-магазину), після одержання нами підтвердження про надходження грошей на рахунок, а також після одержання по факсу свідоцтва платника ПДВ і копії доручення, по якій буде відвантажуватися товар. (Для приватних підприємств: свідоцтва про реєстрацію й копії першої сторінки паспорту).
Номер факсу: (044) 206 21 66.

У випадку, якщо Ви розмістили замовлення після 18:00, товар буде доставлено Вам через день із 12:00 до 20:00, або в день, вказаний Вами при оформленні Вашого заказу (у рамках робочих годин нашого Інтернет-магазину).

У випадку, якщо Ви розмістили замовлення в суботу або неділю, товар буде доставлено Вам у понеділок з 12:00 до 20:00, або в день, вказаний Вами при оформленні Вашого заказу (у рамках робочих годин нашого Інтернет-магазину).

Для узгодження часу й місця доставки з Вами зв'яжеться наш фахівець по зазначеному Вами при оформленні замовлення телефону.

* при сумі замовлення понад 200 грн. При сумі замовлення менш ніж 200 грн вартість доставки по Києву становить 20 грн.

Версія для друку
Вiдправити сторiнку на E-Mail

  • Декоративна косметика
  • Догляд за обличчям
  • Догляд за тілом
  • Догляд за руками
  • Догляд за ногами
  • Догляд за волоссям
  • Парфумерія
  • Побутова хімія
  • Товари для дітей і мам
  • Гігієна
Підпишись на наші розсилки та будь завжди у курсі подій

Результати акції від ТМ «Меybelline»

13 Жовтня 2008
Вже відомі переможці акції що виграли 50 "Наборів Краси" від Мейбеллін Нью-Йорк та три сертифіката КОСМО номіналом 500 грн.

Відтепер «КОСМО» ще й у Червонограді

02 Жовтня 2008
3 жовтня відбудеться урочисте відкриття першого у Червонограді магазину ТМ «Космо» (вул. Шептицкого. 1).

Конкурс «Міс Україна Земля - 2008» в «КОСМО»

26 Вересня 2008
25 вересня 2008 року в Києві на території магазину «КОСМО» (за адресою Проспект Перемоги 46) пройшов відбірковий тур «Міс Україна Земля-2008». Переможниця відбіркового туру буде представляти Україну у фінальному етапі конкурсу, що проходитиме на Філіппінах.
© СУМАТРА-ЛТД, 2004-2007.
© Розробка New Age Lab. 2007
Магазини   |  Контакти   |  Доставка та оплата   |  Реклама на сайті   |  Правила продажу в Інтернет-магазині