This version of the page http://www.bank.kiev.ua/main.php?cPath=128 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-21. The original page over time could change.
Банк Киев
ENG | КАРТА САЙТУ

ГОЛОВНА СТОРІНКА


Головна сторінка Про банк Послуги Будівництво Контакти

ГОЛОВНА СТОРІНКА

15 жовтня 2008
Новий «Стандарт» Вашого добробуту

Дбаючи про наших клієнтів, банк «Київ» поліпшив умови для вкладників впровадивши вклад «Стандарт» строком на 3 місяці з поповненням та підвищеними процентними ставками, які становлять: 23% річних у гривні, 15% річних у доларах США, до 13,5% річних в євро.

докладніше >>
07 жовтня 2008
Нові відсотки+ бонуси!

«Золота осінь» поповнилася новими вкладами у національній валюті строками на 3 міс. та 395 днів, за умовами: 3 міс. - 20% річних + БОНУС до 2% (сплата в кінці строку), 395 днів - 21% (сплата щомісячно).

докладніше >>
26 вересня 2008
«Золота осінь» з банком «Київ»

Дбаючи про підвищення добробуту давніх і нових клієнтів, банк «Київ» поліпшив умови для вкладників. Із 1 жовтня 2008 року впроваджується вклад «Золота осінь» у гривні з підвищеними процентними ставками.

докладніше >>
02 вересня 2008
«Золота осінь» з банком «Київ»

З 2 вересня цього року АКБ «Київ» впровадив новий вклад для фізичних осіб «Золота осінь» в доларах США та євро з підвищеними процентними ставками, які становлять: до 15,5% річних у доларах США, до 14,5% річних в євро.

докладніше >>
08 серпня 2008
Шановні друзі!

Вітаємо наших численних партнерів із професійним святом Днем будівельника, сподіваємося на нашу подальшу плідну співпрацю. Адже, лише об’єднавши наші зусилля, ми можемо зробити ще кращим прекрасне обличчя нашої вічно молодої України.

докладніше >>
11 липня 2008
Загальні збори акціонерів банку «Київ»

Загальні збори акціонерів банку «Київ», що відбулися 17 квітня 2008 року, прийняли рішення про обрання Спостережної ради банку у новому складі та призначили Головою Спостережної ради - Президентом банку Марченка Віктора Миколайовича.

докладніше >>
04 червня 2008
«Золота хвиля» від банку «Київ»

Літні вклади для фізичних осіб. До 19,5% річних у гривні, до 13% річних у доларах США, до 11% річних в євро.

докладніше >>
04 жовтня 2007
АКБ "Київ" приєднався до НСМЕП

26.09.2007р. Національним банком України і АКБ "Київ" було підписано договір про приєднання до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).

докладніше >>
26 липня 2007
Підвищення кредитного рейтингу

На засіданні Рейтингового комітету агентства “Кредит-Рейтинг” прийнято рішення про підвищення довгострокового кредитного рейтингу за Українською Національною шкалою до uaBBB+.

докладніше >>
07 червня 2007
АКБ “Київ” отримав довгостроковий кредитний рейтинг

24 травня 2007 р. АКБ “Київ” отримав довгостроковий кредитний рейтинг інвестиційного рівня за українською Національною шкалою кредитних рейтингів – uaBBB (стабільний). Рейтинг визначено рейтинговим агентством “Кредит-Рейтинг”.

докладніше >>
Сторінки: 1
Архів

Команда АКБ «Київ» - давнім і новим друзям


  Геніально створений світ розвивається за одними й тими ж очевидними, відомими й беззастережно прийнятими нами законами. Всьому живому, щоб продовжувати жити і функціонувати, необхідне сприятливе оточення, комфортні умови. Як спрагла земля просить дощу, як молоді сходи потребують сонячної наснаги, так існування банку без клієнтів втрачає сенс. У свою чергу, сучасні реалії такі, що окремі особи, цілі колективи об’єднаних спільним інтересом людей на якомусь етапі не можуть обійтися без банку і рано чи пізно вдаються до пошуку такої фінансової установи, яка б задовольняла їхні вимоги та інтереси. Та скільки б не було в банку клієнтів, співпраця з кожним із них - це завжди глибоко індивідуальний контакт, приватний, негучний, навіть де в чому інтимний, заснований на цілковитій довірі діалог двох сторін, зацікавлених одна в одній.
Як відомо, гроші люблять тишу. Тому банк максимально прозорий і відкритий перед клієнтами, і в той же час це неприступна фортеця, де ревно оберігають банківську таємницю, максимально захищаючи інтереси кожного вкладника. Принаймні команда банку «Київ» саме так розуміє своє покликання і навколо цієї істини вибудовує свою роботу. У час, коли на ринку банківських послуг України діють 178 банків і їх число має виражену тенденцію до збільшення, чи не найбільшою цінністю стає добре ім’я, тривалість стосунків, взаємоповага і взаємна довіра.
  Тому, сподіваємося, Ви не випадково, не з простої цікавості зазирнули на нашу сторінку, а шукали саме нас у тому океані інформації, яку надає всесвітня мережа. Можливо, підшукуєте надійний банк, якому на тривалий час змогли б довірити Ваші заощадження, або придивляєтесь до банків - потенційних партнерів по бізнесу?
  Колектив АКБ «Київ» радий вітати гостей нашого веб-сайту. І раз уже Ви ступили на віртуальний поріг нашого банку, вважатимемо це знаком долі. Ласкаво просимо!
  Працюючи над цим проектом, ми намагалися максимально доступно й відкрито розповісти Вам про мету, цілі та завдання нашого банку, його стратегію і тактику, історію і сьогодення, про операції, які він виконує, і продукти, які пропонує, про новинки в обслуговуванні, які ми раз по раз запроваджуємо.
  Ознайомившись із фінансовою звітністю банку, висвітленою на нашій сторінці починаючи з 2003 по 2007 рік, Ви зможете скласти думку про динаміку його розвитку. Висновки незалежних аудиторів допоможуть Вам зі знанням справи підійти до цього питання.
  Оскільки названий на честь славної столиці України банк «Київ» має 11 філій та 98 відділень по всій Україні, ми розповімо, де вони знаходяться, нагадаємо адреси мережі банкоматів банку. Особливе побажання до співвітчизників, які користуються нашими послугами скрізь, навіть у найвіддаленіших куточках країни: пам’ятайте, що філії та відділення, де Вас обслуговують, – це банк «Київ» у мініатюрі, його повноважні представники. Ми однаково цінуємо кожного клієнта, чи то фермера з глибинки, чи пенсіонера, чи VIP персону. І розраховуємо на взаємність.
  Довіртеся нашому досвіду і професіоналізму. Знаємо як. Розуміємо навіщо. Цінуємо вашу довіру.
  Ми нагадаємо контактні телефони, якими Ви зможете скористатися у робочий час, а зі сторінки зворотнього зв’язку звернутися до нас листовно, надіслати нам своє резюме, сформулювати запитання тощо.
  На нашій інтернет-сторінці є оголошення про вакансії. Запрошуємо ініціативних, розумних, освічених і небоязких. Команда професіоналів, яка сформувалася в нашому банку, докладе всіх зусиль, щоб виростити гідне поповнення.
  Як відомо, краще доходять спільної думки ті співрозмовники, які спілкуються зрозумілою мовою. Для того, щоб наші клієнти краще орієнтувалися в тонкощах банківської справи, ми відкриваємо на своїй сторінці Словник-довідник, де будемо пояснювати суть та значення найуживаніших фінансових термінів.


 

Загальна інформація про діяльність банку

 

  Акціонерний комерційний Банк «Київ» - відкрите акціонерне товариство, яке надає повний комплекс послуг на внутрішньому та зовнішньому кредитно-фінансовому ринках.
  П'ятнадцять років тому в надзвичайно складних умовах перехідної економіки, у час докорінної зміни політичної ситуації в країні та побудови принципово нової системи державного управління, в період наростання хронічної економічної та фінансової кризи було прийнято рішення про створення АБ «Київщина», засвідчене установчою угодою від 25 листопада 1992 року, а 19 травня 1993 року за № 171 АКБ «Київщина» був зареєстрований Національним банком України як акціонерне товариство відкритого типу. Невдовзі за рішенням Загальних зборів АКБ «Київщина» перейменований в АКБ «Київ», якому перейшли всі права та зобов'язання попередника (зміну назви зареєстровано 7 грудня 1995 р.).
  Тепер це надійна та стабільна фінансова установа, що стрімко розвивається і оперативно реагує на хвилювання ринку, упевнено прямує у фарватері тенденцій, властивих усій банківській системі країни. Банк діє як універсальна банківська установа на фінансових ринках України. Він успішно реалізує підтверджене ліцензією Національного банку України право на проведення банківських операцій, визначених Законом України «Про банки і банківську діяльність».
  Відповідно до ліцензії Банк пропонує своїм клієнтам практично повний спектр високоякісних банківських послуг, традиційних для банківської системи України:
           • здійснює платежі й касові операції для юридичних і фізичних осіб у національній та іноземній валютах;
           • обслуговує акредитиви, гарантії, векселі;
           • виконує валютообмінні операції;
           • залучає депозити фізичнихта юридичних осіб;
           • кредитує клієнтів;
           • виконує операції з цінними паперами;
           • зберігає корпоративні цінні папери, здійснює їх депозитарне обслуговування та веде реєстри іменних цінних паперів;
           • надає компетентні консультації з широкого кола фінансових і правових питань, виплати пенсій та грошової допомоги
             через поточні рахунки пенсіонерів;

           • емітує картки міжнародних платіжних систем VISA, МаsтеrCard
           • обслуговує картки найбільших міжнародних платіжних систем світу VISA, EuroCard/МаsтеrCard
             та дорожні чеки Тномаs Соок, Амеrісаn Ехрrеss.
           • виконує повний комплекс операцій щодо обслуговування зовнішньоекономічної діяльності юридичних та фізичних осіб-резидентів і нерезидентів України.
  Мета діяльності Банку на ринку послуг - одержання прибутку, забезпечення захисту інтересів вкладників, створення максимально сприятливих умов для розвитку економіки України та підтримка вітчизняного товаровиробника.
  Тримаючи руку на пульсі часу, Банк велику увагу приділяє впровадженню нових послуг та технологій, які дають змогу дедалі підвищувати якість обслуговування клієнтів.
  Півтора десятка років діловито й надійно Банк вибудовував міцний фундамент своєї присутності на ринку банківських послуг - потужну клієнтську базу, про розвиток якої продовжує піклуватися повсякчас удосконалюючи професійне обслуговування та застосовуючи виважений підхід до потреб клієнтів у фінансових інструментах. Станом на 01.01.2008 року нашими партнерами є 105 252 юридичних і фізичних особи. Перед ними гостинно відчиняють двері Головний банк, 11 філій та 94 безбалансових відділення.
  Підсумки роботи АКБ «Київ» за 2007 рік свідчать, що колектив Банку відповідально виконує свою роботу, планомірно рухається шляхом удосконалення своєї діяльності. Спираючись на здобутки попередніх років, Банк продовжує стабільно та динамічно розвиватися, нарощує власний потенціал, обсяг активних і пасивних операцій. Приваблюючи високою якістю сучасного й комфортного обслуговування дедалі більше клієнтів, колектив Банку створює міцне фінансове підґрунтя для подальшої успішної діяльності.
  За минулий рік чисті активи Банку зросли на 97,7% та склали 3 283,2 млн.грн., капітал - на 179,7%, - становив 509,5 млн.грн., отримано прибутку 19,5 млн. гривень.
  Структура активів у процесі діяльності Банку постійно змінювалась, адекватно реагуючи на зміну економічних умов діяльності, прибутковість і перспективність окремих сегментів ринку.
  Станом на 01.01.2008 року в структурі активів консолідованого балансу найбільшу частку складає кредитний портфель -64,6%, основні засоби і нематеріальні активи - 19,4%, кошти в інших банках становлять 6,5%, цінні папери - 4,1%, кошти в НБУта готівкові кошти - 3,4%, інші активи - 2,0%.
  В структурі пасивів найбільшу частку складають кошти фізичних осіб - 43,2%, кошти юридичних осіб - 30,3%, кошти інших банків становлять 7,3%, капітал - 15,5%, інші пасиви - 3,7%.
  Річна фінансова звітність АКБ «Київ» складена відповідно до Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та підтверджується незалежною аудиторською фірмою «АПіК» та АФ ЗАТ «Делойт енд Туш ЮСК». Висновки аудиторів підтверджують достовірність та повноту подачі фінансової інформації Банком згідно з нормативними вимогами щодо організації бухгалтерського обліку та звітності в Україні та відповідність даним аналітичного та синтетичного обліку, а також відповідність розміру регулятивного капіталу встановленим вимогам Національного банку України.

Словник-довідник


Цей розділ нашого сайту, де даватимуться роз`яснення суті найуживаніших банківських термінів,
ми відкриваємо «Моральним кодексом банкіра», складеним Національним банком України.
На нашу думку, він не потребує додаткового представлення і роз`яснень,
його поява на банківському сайті виправдана і логічна.

Моральний кодекс банкіра

 

ГРОШІ - колосальна і грізна сила. Вона і творча, і руйнівна.
Вона здатна перевернути світ, породити дивовижні творіння й понищити їх у прах.
Ще в сиву давнину когорти воїнів, викарбуваних на монетах, не раз перемагали воїнства живі, підкоряли народи і царства.
Сила грошей набула нової якості, багаторазово помножилася з появою банків. Завдяки своїй здатності зосереджувати і спрямовувати все більшу й більшу масу грошей, банки рішуче висунулися в розряд найважливіших і впливових суспільних інституцій, а з одіозного міняйла і лихваря створили банкіра, піднесли його в число сильних світу цього, в некороновані королі, перед якими схиляються голови у коронах.
Новітні комп'ютерні технології дозволяють банкам за лічені секунди обробляти гігантські потоки інформації, постійно тримати руку на пульсі економічного здоров'я всієї планети, з допомогою космічних засобів зв'язку оперативно маневрувати величезними грошовими ресурсами, все більше впливати на світову політику й економіку, а в кінцевому підсумку - на долю кожної людини, кожної країни і всього людства.


Всемогутність великих грошей накладає величезну відповідальність на тих, хто володіє чи розпоряджається ними.
Тисячолітня народна мудрість гласить:
Гроші – лакома річ. Гроші і камінь кують.
Коли гроші промовляють, то всі мусять вуста стулити.
Але ж вона й застерігає:
Нащо злото й серебро, коли жити не добро.
Гроші й роблять біду на світі.
За гроші не купиш ні батька, ні матері, ні родини, ні Батьківщини.
Срібло-золото тягне в болото.
Що з тих золотих кубків, як вони повні сліз.
Гроші з'явились на світ з «родимою» плямою: вони, водночас, і добрий геній, і злий демон людства. Історія сповнена безліччю виявів того й іншого - гроші незмінно стоять як за величними звершеннями, так і за страшними злодіяннями...
Упокорити демонічну силу грошей і навернути їх на добро покликаний закон.
Але закон - зовнішній чинник. Його творять люди. Він тільки тоді сильний, коли надійно спирається на інший - той, що всередині людини, даний їй од природи, од Бога, а зветься мораллю.
Мораль - ось той недремний сторож, непідкупний суддя, який завжди з людиною і в людині, який подвигає її на звершення й жертви не страху чи примусу ради, а за спонукою совісті і сумління. Закон без моралі - бездушний, свавільний. Мораль без закону - беззахисна.
У єднанні закону й моралі - вище благо суспільства й людини.
На даних природою і Богом моральних засадах тримається світ. вони всезагальні і вселюдські. Але унікальна роль банків у суспільному житті висуває особливі вимоги до особи банкіра. Владу над великими грішми можуть мати лише особистості сильні духом, готові свідомо і добровільно дотримуватись значно вищих і суворіших моральних вимог, ніж звичайна людина.
Як для лікаря «Клятва Гіппократа», як для воїна чи народного обранця присяга на вірність Вітчизні, так для банкіра має стати вищим мірилом помислів і діянь свій особливий моральний кодекс.


До числа головних його вимог безперечно повинні ввійти такі:
1. Банкір – людина благородних устремлінь.
              • Моральність – провідна його зірка.
              • Справедливість – основа вчинків і бажань.
              • Чесність    - спосіб дії і мислення.
              • Правдивість, незалежна від будь-чиїх інтересів і бажань, - внутрішня сутність.
              • Мужність – неодмінна умова продуктивної праці, занять і змагань 
 

2.Банкір - людина діла.
Він - істинний професіонал, дбає про успіх своєї справи, про процент і дивіденд, але неодмінно пов'язує свої інтереси з благом своєї країни, свого народу, з долею всього людства.
3. Банкір - людина слова.
Він платить за своїми рахунками і зобов'язаннями, обстоює інтереси партнера й клієнта, як свої.
4.Банкір - людина честі.
Він ризикує своїми грішми, але не своєю репутацією. Він ризикує своїми грішми, але не грошима тих, хто довірився йому. Він знає силу і слабкість грошей і знає межу, за якою слава переходить у неславу: у нього чисті руки - чисті гроші - чиста совість.
5. Банкір грає за правилами,
не порушує навіть недосконалих законів - він добивається прийняття законів корисних і мудрих.
6. Банкір, вкладаючи гроші у будь-яку справу, думає не лише про найближчі наслідки, але й про ті, що можуть настати згодом. Інтелектуальний і професіональний рівень банкіра визначається його вмінням проектувати, передбачати майбутнє, боротися за нове, за своєчасне здійснення назрілих перемін.

7. Банкір дбайливо збирає, але й роздає.

Він підтримує стражденного і нужденного, вдову і сироту. Але не заохочує милостинею неробства, нахлібництва й дармоїдства, прагне не просто нагодувати, а дати засіб, як заробляти на хліб, допомагає жертві зла й прагне запобігати злу.
8. Якщо банкір не в змозі протидіяти злу, то він, щонайменш, не стає співучасником злодіянь.
9. Банкір повсякчас собі твердить: аморально і небезпечно розкошувати серед злиднів.

Він вкладає свій талант і свої гроші в добробут свого краю, свого народу, в його освіту, здоров'я й духовність, як у своє майбутнє і майбутнє своїх дітей, віддає на це свою десятину. Творити добро - його найважливіша місія, бо у творчості й творенні благ людина виявляє спорідненість з Богом.
10. Банкір пам'ятає про діалектику буття,
про марнотність змагань за тлінні багатства, дбає про цінності вічні, утверджує своїми ділами високі ідеали гуманізму, любов і повагу до ближнього як запоруку спасіння Людини і Людства.

Україна, 01030, Київ-30
вул. Б.Хмельницького, 16-22
(044) 206-5188
На головну | Головна сторінка | Про банк | Послуги | Будівництво | Контакти