Сталося!.. Вперше (!) в історії вітчизняного телебачення фахівці можуть ознайомитися з тематикою, художнім і технічним рівнем величезного обсягу телепродукції, виготовленої в різних регіонах країни. Телеканали зможуть залучати найкращі програми для показу у власному ефірі, виробники – вчитися один у одного, потенційні замовники – знаходити телевиробників.
15-годинний демо-відеокаталог конкурсних робіт першого Всеукраїнського телефестивалю «Відкрий Україну!» (2005) включає уривки 167 телеробіт 50 вітчизняних виробників, тобто дві третини всіх конкурсних учасників і робіт Телефестивалю-2005. Демо-відеокаталог і супровідний довідник до нього виготовлено у рамках некомерційного проекту «Схід і Захід – разом!», реалізованого ГО «Українська Медіа Спілка» завдяки підтримці Координатора проектів ОБСЄ в Україні.
Першими (і безкоштовно!) демо-відеокаталог отримали 60 регіональних телекомпаній з числа учасників Телефестивалю-2005 та лідерів Всеукраїнського некомерційного проекту «Кінофонд телекомпанії» (вітчизняна кіноспадщина). Власним коштом Українська Медіа Спілка передає демо-відеокаталог численним партнерам і спонсорам Телефестивалю...
Завдяки успішній реалізації першого Телефестивалю та проекту «Схід і Захід – разом!» вдалося досягти всіх головних професійних цілей, визначених організаторами для Телефестивалю-2005:
• виявлення та заохочення телевиробників, що працюють за тематикою Телефестивалю;
• удосконалення професійної майстерності телевізійних фахівців;
• налагодження партнерства між телевиробниками, мовниками, іншими зацікавленими організаціями.
Маєте шляхетне бажання підтримати Телефестиваль?
ПІДТРИМАЙТЕ!