This version of the page http://center.lviv.ua/b584.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-16. The original page over time could change.
Match Point/Матч поінт - Центрик | Львівський форум
 Список форумів Журнали Балачка [0] Афіша Львів        Про нас

  Центрик | Львівський форум > Журнали > Нашкрібки галицької панянки
Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Помітити всі форуми як прочитані

Нашкрібки — то маленькі розповіді, на які часто пробиває галицьку панянку, а також просто думки вголос.
Віднедавна це ще й склад моїх і не тільки світлин + кінорейтинг + музична коробочка. Як то кажуть у нас в Галичині: Ю ар велкам!
Оцінити запис

Match Point/Матч поінт

Додано 07.05.2008 о 12:54:41 від Julijka
"Хмм... Вуді Ален?.. — подумала я, перед переглядом стрічки — Хммм... Скарлет Йохансон... Мабуть незлий фільм! Ану ж бо!.."



Факти:
Год — 2005
Страна — Великобритания-США-Люксембург
Жанр — драма, мелодрама, криминал
Режиссёр — Вуди Аллен
В главных ролях — Джонатан Рис Мейерс, Скарлетт Йоханссон, Эмили Мортимер, Мэттью Гуд


"Хмм... А могло й бути краще!" — сказала я після перегляду.

Не зналам нічого про Вуді Алена до перегляду (і, після, відверто кажучи, теж ні) але, як не крути, ім'я було на слуху і тому сприяло створенню приємної атмосфери для перегляду стрічки. Так само, як наявність в списку акторів Скарлет Йохансон, про яку кричать звідусіль і навіть я, людина яка вже давно не бачила телевізора, про неї чула. А дарма кричать, на мою суб'єктивну думку...

Історія сама по собі проста як двері: у нього дружина, а на стороні пристрасть. Все гарно і сексуально. Але в один момент пристрасть вагітніє... І тут починаєються неприємності. Звісно, вирішення тих неприємностей трошка нетипове... Загалом задум і постановка доволі цікава і ненудна, в певні моменти були дуже неприємні емоційно відчуття, що, безумовно, є плюсом стрічки, оскільки кіно без емоцій, то як м'ясо без приправ Характер тих емоцій є дуже схожим до тих, які відчуваються при читанні "Злочину і кари" Достоєвського, то ж режисер зробив тут гарну паралель... (хто бачив зрозумів, хто не бачив — зрозуміє )
Так от... Задум гарний, але його втілення акторами явно підкульгує. Я не відчула прстрасті між головними героями, яка була так необхідна в цій стрічці. Глядачі в кінотетрах і вдома у свїх фотелях аж за за спинки мають хапатися від задоволення, яке МАЛИ БИ отримувати головні герої одне від одного, опинившись в зливу посеред пшеничного поля... А глядачі лиш кажуть "хм..." Але то не дивно, бо актори якось не дивляться разом. Безперечно, поосібно вони виглядали дуже еротично і сексапильно, а от коли сходилися... Скарлет в ролі кинутої напризволяще коханки виглядала геть неперконливо. Їй би стерву відірвану зіграти, от в таке легко повірити. В процесі перегляду ловила себе на думці: "Ух, ця блондинка точно не дасть себе образити і обвести навколо пальця!" і чекала, що сюжет повернеться трошки в інший бік, аніж прокладена йому дорога... Ан, не вгадала... Одним словом, неправильні якісь головні герої. Притому, герої другого і третього плану виглядали навпаки дуже професійно і переконливо (хто бачив, хай згадає як гарно грали ролі всі члени аристократичної родини дружини невірного героя, таке враження, що вони справжні лорди і леді), чим ще більше підсилювали кульгавітсь головних акторів.

А от музика чарівна! Настільки гарно підсилювала і витягувала драматичність... Не могло бути інакше, бо надто вже імена мастисті: "Жорж Бизе, Гаэтано Доницетти, Джузеппе Верди, Джоаккино Россини, Эндрю Ллойд Уэббер и Карлус Гомес."

Але я не втрачаю надії і хочу змінити свої погляди щодо гри Скарлет і щодо режисерської роботи Вуді Алена. Сподіваюсь, так і буде!

Загалом же фільм варто переглянути, є набагааааааато слабші роботи. Цю я відношу до кращих.


Рейтинг:
4 з 10


Пи. Си. тут мені закидали, що мовляв, мені шкода балів для рейтингу, і, якщо фільм має вже 5 чи 6 балів, то вже геть зле. То насправді не так, бо виставляю я бали виключно тим фільмам, які змогла переглянути від і до, а не вимкнула розчаровано (а таких чимало, безліч!) Тому, висновки робіть самі
Приєднані картинки
 
Додано в Кінорейтинг від галицької панянки
Коментарі 2
Всього коментарів 2

Коментарі

А тьотя така нічо
Додано 07.05.2008 о 14:03:23 від weber
Дуже навіть нічо, сексапільненька блондиночка
Додано 07.05.2008 о 21:59:33 від Julijka
 
Недавні записи в журналі від Julijka
  • *** (07.10.2008)
  • Назви українських сіл (02.10.2008)
  • Просто поезія (28.09.2008)
  • Chemistry of love (18.09.2008)
  • Літній хіт (14.09.2008)

Часовий пояс GMT +2. Зараз на форумі 03:14:58.

Зв'язок - Центрик - Архів - Верх
Center.lviv.ua є публічним форумом, вся інформація подана на форумі належить її авторам.
Center.lviv.ua не несе відповідальність за інформацію що розміщується на форумі його користувачами.
Взято за основу: vBulletin Version 3.7.2
Center.lviv.ua © 2008.