This version of the page http://www.aleks.com.ua/?p=50 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-14. The original page over time could change.
Веблог Алекса » НОВЬЕ от СОИ ЛОСЬ И УЛИКА
перейти к навгации

НОВЬЕ от СОИ ЛОСЬ И УЛИКА Май 13, 2003

SEX and VIOLENCE

(Пособие для способных)

Ну, по-перше, кожен з вас вряди-годи тишком-нишком навмання хотів ЦЕ спробувати. Найвідчайдушніші уже й спробували, в той час як інші скромно подрочували під голубеньке сяйво телевізійного екрану і душо-роздиральні (може, душем кого роздирали?) крики „Ya! YA!!!”

Попри класику жанру (шкіряні ремінці, батоги, ланцюги, ги-ги-ги) насильство в сексі виявляється ще й на рівні банальних ТРАВМ. От про це вам ваші S&V експерти і прочешуть. Просимо-просимо! У нас сьогодні в студії Анітолій Ульянов та Соя Лось! (АААА!!!! – крики захвату і страху).

SEX and VIOLENCE

(Пособие для способных)

Ну, по-перше, кожен з вас вряди-годи тишком-нишком навмання хотів ЦЕ спробувати. Найвідчайдушніші уже й спробували, в той час як інші скромно подрочували під голубеньке сяйво телевізійного екрану і душо-роздиральні (може, душем кого роздирали?) крики „Ya! YA!!!”

Попри класику жанру (шкіряні ремінці, батоги, ланцюги, ги-ги-ги) насильство в сексі виявляється ще й на рівні банальних ТРАВМ. От про це вам ваші S&V експерти і прочешуть. Просимо-просимо! У нас сьогодні в студії Анітолій Ульянов та Соя Лось! (АААА!!!! – крики захвату і страху).

СОЯ: Чи зазнавав ти, друже мій, каліцтв яких бувало? Ну, під час ЕТОГО ДЄЛА… (Занятий сексом. Прим. перевод.)

УЛІК: Дохуя, люба, бо мальчик я нежный и ранимый. На данный момент у меня облазит магический молот, он же анкл-член. Усох родимый… Экзема пениса, штука жуткая и омерзительная. Суки буржуи в антикиндерродовые свечи кислоту дают, чтобы зачатку будущего чада отрывало гениталии. До свидания онанизм. Болить…

СОЯ: Ого, хот бейба. Така біда стається, коли чльоник у мучачіка надто чутливий. Якщо таке буває часто – забудьте про свічки. Вживатимеш старі й мудрі кондоми – шкірка буде в поряді. Нє, ясно, що свічки приємніше, але як ти не мазохіст, а дєвучка твоя не сад юга – одягайте гуму. Наразі можу порадити антисептичний (для заживлення придатний) крем “Боро”. “Гіоксизон” ще можеш спробувати. Багато всяких штук є. Головне, ги-ги, всьо чесно аптекарці розказати, що як було. Ну, мастись!

УЛИК: Умажусь весь… Спасибо! (*берет тюбик, достает членик*)
А что это у тебя так напухло вон там?

СОЯ: Ти про палець?

(*палец мило пищит. С него капает вязкая белесая слизь*)

УЛИК: Эээээ…ну да. Куда это ты его впихивала?
(*спрашивает, с опасением поглядывая на запечатленный в вечном FUCKе палец)

СОЯ: Куда-куда? В анус коханцеві. Жартую. Знаєш, коли під час оргазму запихаєш палець у двері, стає в 500 разів крутіше. Знову гоню. Типу, не вір, мій сину, цьому підарасу. Від болю такого штибу ніякого посилення еротичних відчуттів не буває. Зате буває послаблення такого болю під час занять сексом. Коротше, якщо щось болить і вас це грузить – спробуйте кохатися. Тільки не бийте мене, як після того втрапите до реанімації. Перевірений спосіб досягання ОВІФЄННОГО оргазму мучачіком: в момент вінчання притуліть йому до яєць шматок льоду. Чесно. Хоч попробувати?

УЛИК: Я давно хотел обладать ледниковыми яйцами, чтобы пугать папу, прислоняя их к его щекам, когда он спит! Только, дорогая, у меня есть маленькая просьба – могла бы ты, погружая мои яйца в лёд, вводить в меня льдинку вторую? Ой, какая прелесть, какая прелесть! (*кокетливо пряча задницу*)
Но погоди, давай обсудим еще одну немаловажную проблему. Как известно, молодым кобелькам свойственно энергично конвульсировать в процессе совокупления с женским вагинальным мясом. Поскольку простыни сделаны в Малайзии, коленки трахающего разъедает инфекция, попавшая в ткань с тела дешевой рабочей силы. Дети карлики-циклопы, негры-людоеды – все эти люди трудятся на благо нашего с вами секса, производя лучшие простыни в мире. Посему, после бурного полового контакта со скоростью 57899 толчков\мин. коленки напоминают две рыхлые котлеты, которые слишком близко поднесли к пропеллеру домашнего вентилятора.

СОЯ: Ну ти й придурок. Я про расизм. Ці ж малайці в купі з індусами виготовляють те шмаття моднолейблове, яке з тебе знімають під час статевих розваг, і ті презервативи, що більшість їх на себе натягає через нестачу грошей на СЄ. А щодо колін – то проблема насущна. Особливо для тих, хто займається коханням на паркеті чи іншій твердій підлозі (пози див. в Кама Сутрі). Дуже і дуже раджу щось стелити на долівку, як не хочете бути схожими на фламінго. А ще одна лажа спотикає особливо худих людей: стирається шкіра в області нижніх хребців у дєвучок при положенні Відкритої Квітки (вона ж місіонерська, вона ж робочо-селянська). А в мучачіків, відповідно, така лажа може виникнути, коли дєвучка гоцає зверху. Так що шануйтеся, любі. І не забувайте маститись антисептиками, якщо що.і

(*на пол падает кусок шкурки с зараженного экземой пениса. Характерный звук «Ляп!»*)

УЛІК: Ой…извините…
Кстати, вот еще совет…если у вас действительно ранимая к бабьему гоцанью спина, то лучше заниматься сексом с частичной погрузкой тела на собственную задницу, предварительно одарив последнюю обильной растительностью. Органическая амортизация, товарищи!…
ээээ…но это всё фигня, по сравнению с тем, что делают наши братские желтокожие мальчики и девочки. Гитлер сосет, потому что ребята не только вводят в свои половые органы баночки из под мазафака «кока-колы», бананы и шариковые ручки «Бэмбо», но и моцно связывают свои маленькие желтые тела прочными нитями. А всё это, как говорит энциклопедия Маркса-Энгельса, называется «Бандаж».
Соя, а ты занималась сексом с повешенными?

СОЯ: Нє, тільки з прив’язаними. Вони просились і пручались, та нє тут-то било. Найпростіша прив’язь – до батареї, бо ліжка якісь кострубаті. Можна ще – о, згадала! – до турніка прив’язувати жертву. Тобто, кохану людину. Хочеш взнати, що за відчуття, май діар бейба? Приходь в суботу. Одного разу мої божевільні знайомі були підвісились за наручники до балки під стелею. Всьо то на дачі було. Ну, ніби й не дуже зручно було чувакам, але якось дриґались. Коли – раз! – і спазм ваґінальних м’язів (чули про таке? У собак без того запліднення не відбувається:), чувак не може витягнути патичка. Самі розумієте, довго в такому положенні під стелею не пробудеш. На щастя (ТАК, НА ЩАСТЯ, бо пофіґ вже був сором!) нагодилися батьки… Не знаю, як вони їх там роздирали, але мої екстремали ще довго по тому зустрічалися в бібліотеці…

УЛИК: ХАРАШО! Пропустим через меня пикантный масляный шнурочек. Вот забава-то будет! Правда, говорят, это щекотно. Ух, я такой баловник. Буду в шесть…
А вообще привязать можно что угодно и к чему угодно. Кровать и батарея – это канешна круто, но они не сравнятся с живым или некогда живым объектом. Мои друзья из «Центра развития сексуальных способностей» проводили эксперименты в морге…покойная Марь Павловна и один…(*ловит недовольный взгляд Сои*)…эээ…ну ладно…чем закончилась эта лав-стори, я утаю…так или иначе, если говорить серьезно, Бандаж – штука потешная и способная сроднить вас с вашим плюшевым мишкой, разработчики которого и не подозревали, в каких недрах может побывать их чадо. Мои слова, естественно, не повод ходить с роботизированной куклой Сэмми, что вибрирует и поёт «айловю», в заднице, но подумать об этом очень даже советую… «будь собою – вот Сэмми!»

СОЯ: Ой, як кльово, що ти про це згадав! А то ж така насущна тема: запихання сторонніх предметів у вагінальні отвори жінками і в анальні чоловіками! Одна дєвучка-підліток, збожеволівши від любові до кока-коли, затусувала собі пляшечку з-під саксового напою прямо ТУДИ. Не тим боком затусувала – тоншим вперед, тож і утворився там конкретний засмоктоз. Ніяк назад то не витягти… Це як із лампочкою: в рот покладеш, а з рота витягнеш чорта з два. Тож, мої любі сіста-браза, не мастурбуйте пляшками, фужерами кришталевими (може ніжка відламатися), почищеними бананами (бо стане з нього пюре), квашеними огірками (а запах?!) чи пилососом (щоб всі соки з вас не висмоктались). А якщо вже халепа спіткала, то подзвоніть швиденько або доктору, або нам. Ми хоч поржем приїдем…

УЛИК: Бу-га-га!

СОЯ: Знаєш, Улік, може зара комусь і гидко читати нашу статтю, а все ж більшість жінок у сексуальних фантазіях (щоб швидше кінчити) уявляють себе прив’язаними, безпомічними і ґвалтованими. І чим більше тих ґвалтівників, тим краще. А якщо ще є глядачі навколо (сюжет фантазії: привселюдне зґвалтування з наступною стратою) – орґазм може вийти вельми і вельми потужним. Дєвучки, попробуйте. Може, фриґідність мине, ха-ха-ха. Нє, не ображайтесь, ніц особистого. І дай Бог всім зазнати насилля лише у хворій уяві чи в ваших невинних забавках із вашою дєвучкою/мучачіком, браза енд сістас. Бо реальних ґвалтівників треба негайно каструвати і яйця їх розвішувати замість прапорців на Перше травня.

УЛИК: Ага…точно-точно! Я когда онанирую всегда представляю маленькую лошадку, которую я ебашу по морде куском табуретки, сопровождая процесс криком: «Дорогая, бабушка, можно еще джема?».
….ыыыыыы…Одним словом, слава некрофилии, товарищи! Будьте осторожны и помните – любую травму можно ликвидировать. Главное, любить друг друга по-настоящему. С вами был…

СОЯ: Анатолий Ульянов!

УЛИК: И СОЯ ЛОСЬ!

(АААААААА! – оргазм толпы, аплодисменты, ржание пони)

Занавес.

  • Рубрики : Без рубрики
  • Автор : Aleks

Комментарии»

1. uwo - Май 20, 2003

Ну що тут можна добавити. Молодці дівчатка і хлоп*ятка. Так тримати!!!

2. zag - Май 25, 2003

просто ОХУЕЗНО !!!
Соя Лось офигительно пишет…
мясо!
ну и Улик - маладца

3. Ігорос - Июнь 10, 2004

Читав тільки в хмизмі. Сподобалось, не можу уявити, що ти за людина (хоч побачити тебе). Теж щось пишу, але всьо критика. куди б це все вилити? Може допоможете. Тут і моє мило. Дякую.

4. Simon - Июнь 12, 2004

Анальна це все философия ! Ебаца и Ебаца, как завещал Мусолини. Трахать медведиков - грех смертный (в них опилки, я проверял).