This version of the page http://www.telekritika.ua/comments?list=2220 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-10. The original page over time could change.
Телекритика — Комментарі

Анонси

  • Реклама: Центр «Диджитал консалтинг» проведе операторський майстер-клас і хобі-курс
  • 9 жовтня стартує фестиваль «Азія-кіно-2008»
  • 10-14 жовтня відбудеться Міжнародний кінофестиваль «Покров»
  • Програма «Знак оклику» (ТВі) шукає журналіста
  • 6-11 жовтня у Рівному відбудеться ХІІІ всеукраїнський фестиваль теле- і радіопрограм «Калинові острови»
  • 7 жовтня у Москві пройде мітинг пам'яті Ганни Політковської
  • 6 жовтня пройде засідання Медіа-кіноклубу «На Сіновалі» і показ фільму «Невидимі люди»
  • 9 жовтня відбудеться прес-конференція Валентина Бадрака та Сергія Руденка «Деструктивна політика в Україні й психологічний зріз особистості»
  • 8 жовтня пройде прес-конференція з нагоди старту проекту «Кому належить Україна?».
  • З 1 жовтня у кримських ЗМІ моніторитимуть «мову ворожнечі»
Всі анонси

Коментарі наших відвідувачів:

19 лютого Президент може звільнити Докаленка. НТКУ очолить Ілащук?
Благословляємо // 19.02.2008 14:09:11
Нехай Віталій Вікторович, йдучи з телекомпанії, не забуде захватити разом зі своїми братами-кумами-сватами і недоросля Ромчика Вибрановського, який якимось дивом затримався тут ще з часів Андрюші Шевченка (всім прислужився, {CENSORED}), а тепер при згадці про свого закадичного товариша лише ухмиляється, ніби разом рюкзачки не носили... Борець за свободу слова, {CENSORED}, ласий до чужих проектів, не здатен створити нічого свого. А конвертики з чорною зарплатнею отримував регулярно. Ганьба для каналу мати таких "менеджерів"! Іди, Ромцю, "ощасливи" ще якийсь канал...
Сивий Кінь // 19.02.2008 11:33:19
Wow! Як розписалися колеги та "работнічкі"! Дарма праця, пане-брате! Зливай воду, бо пізно пить боржомі! Не тратьте, куме, сили - спускайтеся на дно!
Сива Кобила // 19.02.2008 11:30:17
То під ніком "Кукринікса", виявляється, Докаленко писав! :)
Al.Rich // 19.02.2008 10:52:31
если смотреть непредвзято, то при Докалеше УТ стало хоть как-то можно смотреть. Разгонял он откровенных бездарей и совковых дикторов. Диктор по определению не журналист и в современном ТВ и на фиг не нужен!
// 19.02.2008 10:37:23
Зато Илащук большой хозяйственник! Бред! Его потолок - диктор в совковых новостях. Человек вообще не имеет представление о менеджменте! А что он понимает в современном телевидении? А в технике? Знает ли медиа законодательство? Мне, конечно, госТВ не жаль, но такие назначения - просто ГАНЬБА!
работник // 19.02.2008 10:20:40
Докаленко был супер! Спасибо Виталий Викторович!!!!!!
колега // 19.02.2008 09:55:21
Докаленко навів своїх родичів і якщо вже говорити про професіоналізм - то погляньте - хто в НТКУ віце-президенти? Один з цегляного заводу інший - спец по налу... Слободян - просто хам. Відверто кажучи - вся ця гоп-компанія давно кидала пляму і на владу в Україні в цілому. Бо довести людей до того щоб вони плювались на роботі, або на працівників охорону нацьковувати... Це вже - паніка. Але найприкріше - що бюджетні кошти виділені під держзамовлення чомусь витрачені зовсім на інше. І вчора на директораті Докаленко попередив що зарплати за лютий не буде. Для пересічних працівників, звичайно... А Вібрики та Русліки і Феді - все отримають... Мовляв - немає бюджету? А хто в цьому винен? Може Дока - великий господарник? Він і справді багато зробив. Для себе і своїх
журналіст // 19.02.2008 09:44:29
Якщо це так - то Ющенко знову наш Президент! Скільки можна з Першого Національного пральну машину для відмиву коштів влаштовувати. На відрядження з Президентом - грошей немає, а на власні витребеньки - в шухлядах пакети лежать. І цього вже ніхто не соромиться. Невже і Руслік (права рука Каніша) і тупиця Федорів коли-небудь зникнуть. А чого? Вони вже будиник добудували? І може тепер Вібрановський людей в... посилати не буде. Зарвались надто вже!
// 19.02.2008 08:34:27
А нет ли на НТКУ какого-нибудь слесаря, или уборщицы? Может, лучше их назначить? Толку будет больше. Если назначение Илащука произойдет - это диагноз! А Докаленко столько сделал, чтобы Громадську раду не сформировали, что просто должен быть уволен, чтобы понял, наконец. Хотя, конечно, не поймет.
// 19.02.2008 00:34:26
Очень жаль Докаленко. Сколько сделал он для нас!!!!Спасибо!
«Свобода Савіка Шустера» набрала рекордну частку 38,1%
телеглядачці // 19.02.2008 13:37:44
цікаво, як це більше третини аудиторії протягом 3-х годин можуть "випадково" дивитись одну й ту ж програму )))
телеглядачка // 18.02.2008 22:33:52
це випадковість. просто "Свободу слова" ICTV перенесло на понеділок...
Наталія Катериненко позивається до каналу UBC через невиплату зарплатні
Бориска // 26.02.2008 14:16:19
Бориска - это имя! Но только для своих! Для недовольных жизнью - Борис Иванович! Попробуй Лола решить проблему без высасывания желчи из недр души!!! Более чем уверен, если приложить немного усилий над собой, получится!!! Для того чтобы получать в жизни позитив, надобно в него верить! Одна ушла громко, кому она сделала плохо? Например, давайте взглянем на ситуацию немного под другим углом... Наталя затеяла скандал! Не знаю что это ей дало, но... Что касается меня... Во-первых, я думал что она весёлый, жизнерадостный человек, настроенный на позитив. Я ошибся! И мне уже не так приятна будет встреча с ней, где бы она не случилась. Во-вторых, будь я руководителем другого канала, прочитав это, я бы её на работу не взял... Важна не ситуация в которую человек попал,а как он из неё выходит! Думаю что скандальный уход не нужен никому... А время, всё равно, всё поставит на свои места... Любую ситуацию будет лучше видно на растоянии... А эмоции никому, никогда, не помогали!!! И в конце концов, мне кажется, даже если пани Наталя выиграет, она проиграет!!! Люди с которыми она начинала работать, теперь посмотрят и запомнят её совсем не такой, какой она пришла на канал... С любовью, искренне ваш, Бориска... ;)
Лола // 22.02.2008 16:52:11
А вы Бориска под своим именем пишите? Бориска - это имя, отчество и фамилия? Яиц захотелось? Они нынче дорогие! А че возмущаться? Дыма без огня не бывает! Просто раньше кидали людей на бабки тихо и уходили молча, а одна ушла громко.
Бориска // 22.02.2008 11:38:23
Удивительно, давайте общаться без масок!!! Слабо?! Вот муру писать, под маской, это погань!!! Напиши реальное имя и выскажись, пусть даже на форуме, а то здаётся у мужских особей, здесь на форуме, напрочь отсутствуют яйца!!! А если кто-то носит жуткую и зелёную жабу из представительниц женского пола, призываю, оставайтесь женщинами, а не дешёвыми постояльцами лжи и сплетен!!! Напиши реальное имя и выскажись!!! В Болгарии есть хорошая поговорка : " Лучше у людей на языке, чем у них в ногах". Раз о вас говорят, значит вы личность, значит в чем то их превосходите, и они торопятся создать себе тыл. Определение слова "сплетни" согласно толковому словарю Ушакова. Сплетня - недоброжелательный или порочащий слух о ком-нибудь, распространяемый на основании неверных, неточных и измышленных сведений. И исходя из этого определения, сплетен "белых" быть не может, можно просто заниматься болтологией, пустословием... "Сплетни это (ЗЛОСЛОВИЕ) ДОНОСИТЕЛЬСТВО (Левит 19:16; Притчи 11:13; 18:8; 20:19; 26:20-22) и КЛЕВЕТА (Пс 15:3), а также обсуждение с другими подробностей личной жизни человека с целью нанести вред. Сплетни это КЛЕВЕТА (Числа 14:3, 37:2 Паралл. 19:27; Притчи 10:18; Иеремия 9:4-6; Рим. 3:8 ), распространение лживых сведений о людях с целью оскорбить их. Клевета обязательно включает в себя обман, ложь и оскорбительные мотивы." А распускание сплетен - это удел слабых, которые не могут найти других путей чтобы победить конкурента. с ЛЮБОВЬЮ, ВАШ бОРИСКА ;)
Наблюдатель // 21.02.2008 11:01:25
Приходите завтра! Вы знаете, не следует недооценивать профсоюз, он может оказаться очень весомой силой в отстаивании прав сотрудников, и вполне может эскалировать проблему до владельцев бизнеса! А по поводу "срубить бабла" то неумение пани Коляды четко определить задачи которые необходимо решить, или хотябы какой результат получить не позволило мне поработать у Вас на канале! Я вынужден был отказаться от любого общения с ней, тк она не адекватно реагировала на обсолютно понятные вещи, и я вынужден был продолжиться с более компетентным и вменяемым человеком. В итоге нам вполне спокойно и без проблем удалось выяснить, что меня неправильно информировали о том какая стоит задача, и уровень моих компетенций оказался выше, чем необходимо, поэтому я и не работал на канале! Но вижу реальный объем работ который необходимо делать, который не делается! А касетельно должностных инструкций - это проблема того кто нанимается на работу, и когда он не знает за что он будет получать деньги и за что он будет отвечать - это его проблемы! Должностные инструкции должны быть и быть актуальными! Вы же не купите лимон, когда на нем написано апельсин? Так почему здесь сотрудники вынуждены верить на слово, покупать апельсин, а потом кривиться от того что жевать приходится лимон! Когда я выполняю какуюто работу я четко понимаю, что я должен делать а что нет, и за что я ответственнен и именно за это я получаю свои денги, не больше и не меньше! А то что Вы ее увидели через 2 года работы - то это Ваши же проблемы. Спрашивать ее надло было сразу!
Наблюдатель // 21.02.2008 10:01:11
Уважаемый АнтиЖук! Начнем с того, что я никого ни на что не подбиваю! "Ваше будущее в Ваших руках". Я всего лиш сетую за нормальное управление каналом, который мне по некоторым причинам не безразличен! Насчет "не в теме" то Вы глубоко ошибаетесь - я достаточно в ТЕМЕ, чтоб высказываться по этому поводу! А насчет открыто общаться и на летучках озвучивать все проблемы для их обсуждении внутри коллектива! То на моей памяти нет храбрецов которые бы открыто выступили в конфронтации с руководством канала! Может Вы тоже понимаете что один в поле не воин!
приходите завтра // 21.02.2008 09:54:09
ух ты какой экшн. 2 Наблюдатель 1) профсоюз создают для защиты сотрудников от произвола ТОП-менеджмента а не для переизбрания руководства, уровень знаний в этом вопросе уже 0 (прописью ноль). 2) если с кем-то разок поговорил а на запрос "немалых денег" удивились и попрощались.. Ну значит не судьба срубить бабла. :) И потому мы продолжаем наблюдать, ждать когда их всех будут менять ;) чтобы прийти еще разок за "большими деньгами" которых где-то там не дают на шару. 2 небайдужа Солнце Вы мое. Прийдите на Интер (типа ТОП телеканал) и попросите почитать инструкцию должностную. там знаете что пишут? если не знаете то я Вам завидую. Лично мне ее выдали "почитать" через два года успешной работы на канале и там было написано совсем не то что мне приходилось выпонять. А потому прошу Вас адекватно воспринимать жизнь и спросить своего руководителя показать Ваши должностные обязанности... или попросить профсоюз сделать это за Вас если стесняетесь Всем досвидания
АнтиЖук // 21.02.2008 01:37:31
Наблюдателю - {CENSORED} мотыгу раз ты не в теме!!!
Подбивай коллектив своего канал
А сотрудникам телеканала предлагаю общаться открыто, без масок и не на форуме, а внутри коллектива, к чему не раз призывал.
Наблюдатель // 21.02.2008 00:49:37
В случае же с каналом - то могу выступить внешним независимым экспертом с группой единомышленников для правильного построения бизнеса, и это немалые деньги!!! И это решение может принять не пани Коляда, а только владелец бизнеса, в чьих интересах либо увеличить капитализацию канала, для усиления статуса канала на рынке, либо для его перепродажи какому-нибудь медиамагнату!
Наблюдатель // 21.02.2008 00:47:26
Мое имя говорит само за себя, я действительно наблюдатель, так что Ваш пардон принят. К своему счастью я не втянулся в авантюру с каналом UBC, чему на данный момент рад! А так, вполне возможно мы бы были с Вами знакомы, и бок о бок отстаивали интересы коллектива. С первой минуты знакомства с пани Колядой я понял, что это неадекватный человек, с которым крайне сложно находить общий язык, и практически все мной сказанные фразы вызывали в ней недоумение, либо шок! Именно такой душевной сложности человека, я, на своем жизненном пути повстречал впервые, и дай бог, чтоб в последний раз! Но с тех пор не упускаю с поля зрения Ваш канал, потому что с точки зрения руководителя мне интересно наблюдать за развитием событий вокруг канала, да и его менеджмента. И увиденное меня нисколько не удивляет - пока Светланка играется в ляльок, распоряжаясь чужими проектами, сотрудниками, да и деньгами инвесторов - так и будет там трудиться коллектив, который свободно будет забивать на работу, видя такое "нечеловеческое" отношение к сотрудникам. Когда руководство, как в анекдоте "пацан сказал - пацан сделал, - не сделал, еще раз сказал" будет преследовать только свои личные интересы - то "колядняк" так и будет продолжаться на канале. И кстати, знаете, почему руководители не любят профсоюз? - да потому что если коллектив сплотится ради единой цели - то он может представлять реальную угрозу присутствию конкретного, или конкретных руководителей! Но, только осознав это можно смело противостоять! Также важно осознавать какие цели этот коллектив будет преследовать! Если только получение каких-то выплат - это одно, а если требовать грамотного осмысленного руководителя - это совершенно другое! Вспомните школу, когда класс встает на дыбы касательно какого-то преподавателя - то этого преподавателя убирают, потому что не нужен конфликт, а нужно выполнение работ! В случае же с каналом - то могу выступить внешним независимым экспертом с группой единомышленников для правильного построения бизнеса, и это немалые деньги!!! И это решение может принять не пани Коляда, а только владелец бизнеса, в чьих интересах либо увеличить капитализацию канала, для усиления статуса канала на рынке, либо для его перепрод
небайдужа - шеф-редактору // 21.02.2008 00:25:31
Шановний Богане! давайте аргументовано... Ви кажете "Проблема не у відсутності/наявності посадових інструкцій (доречі, вони є)". Я питаю - ДЕ? Ви особисто зможете показати їх народу на черговій летучці??? Далі Ваше "І не у "нерозмежованості зон відповідальності" - оскільки на КОЖНОМУ каналі і у КОЖНІЙ великій організації взагалі ці зони можуть взаємоперетинатися: наприклад, кореспондент може робити матеріали і для новин, і для тижневика, і для проектів; редактор відповідати і за новини, і за, скажімо, тижневик; а ведучі одночасно вести і щоденні випуски, і ті самі тижневики, притому різними мовами - і таке робиться, уявіть собі, і на маленьких юних каналах на кшталт UBC, і на дууууже великому "Інтері". Я хочу зауважити, що коли людину беруть на роботу, її повідомляють про коло обов'язків, а не ставлять перед фактом - мовляв, ти маєш робити матеріали і туди, і туди, і туди. А за подвійне, тим більше, потрійне навантаження заведено відповідно платити. Чи менеджери по собі міряють - звикли робити все підряд на одну зарплату і вважають, що інші так само мало себе цінують? Читаємо далі Ваше " Поява осередку КНМП нікого не злякала, його членами є чимало редакторів та керівників проектів. І взагалі - чому поява осередків має когось лякати?" Я не можу погодитися, що поява профспілки нікого не злякала. Утіым, може, й не злякала, але не сподобалась - це точно. Просто спитайте у Світлани Коляди, чому ж вона так не любить пролетаріат? ;-) чи забула, як саму звільнили з Інтера за профнепридатність?
Александр Соболь - наблюдателю // 20.02.2008 18:47:14
Интересная переписка тут вышла. Хочу немного прояснить один момент. Когда Вы, наблюдатель, говорите "У Вас на канале", "Ваш канал" и т.п. - это ведь маневр не из удачных. Очевидно Вы один из нас. Если нет - пардон. Я корреспондент UBC. Исходя из моих предположений мы с Вами вероятно знакомы.. Так вот теперь я хочу спросить: почему о изложенных вами претензиях половина канала читает на форумах. Что мешает хаять "подростающих" и чуть ли не возомнивших из себя бог весть что журналистов, а вместе с ними и менеджмент и собственно коллектив непосредственно внутри канала. Почему такой грамотный консультант и знаток психологии "зазвездившихся" вещает собственному коллективу с форумов и сайтов. Ведь на планерках об этом можно смело заявлять. Уж то , что у нас не диктатура - это факт. Проще говоря - не надо быть героем на форуме, давайте общаться открыто. А то рискуете быть непонятым.
Наблюдатель // 20.02.2008 18:25:06
Вы занете вроде я пока в единственном лице! А это вроде ктото мне отвечал, безымянный! Не вижу необходимости сварити профспілку но вижу реальную необходимость смены топ менеджмента! Если у Вас на канала поставят у руля вменяемого и адекватного человека - буду только рад, потому что в таком случае можно будет найти консенсус в интересах как работодателю так и сотрудникам! Просто необходимо оговаривать все условия работы и оплаты заранее, так сказать "на берегу" и потом их железно выполнять! А как Вы сами подтвердили - ктото не сдержал взятых на себя обязательств по договоренности! А то что от случая к случаю все выявляются новые перлы и я ркие примеры изобретательности руководства обделить сотрудников деньгами - то это факт! На мелочах экономите, господа работодатели, и из-за своей недальновидности потеряете намного больше! А именно - желание работать на благо канало и сведется все к бездушному выполнению требуемых задач! Если еще у когото и осталась искра энтузиазма - то Вы ее своими же руками давите!
Анвар // 20.02.2008 18:01:52
От вже з"ясовується, що "наблюдатєлєй" декілька. Один з них - провокатор. Мета - нацькувати власників на Світлану Коляду з одного боку, з іншого - посварити профспілку, а це значна і найбільш активна частина колективу, з генеральним продюсером. Стиль гбешний, падлючий, гидкий. Про готовність когось щось брати до рук - маячня або провокація. Радше друге. ПРофспілка, осередок КМНП на UBC, мала на меті залагодити конфлікт між Катериненко та керівництвом, знайти компроміс. Він і був знайдений, але відіграв роль людський фактор - домовленості не було виконано. З чиєї провини - зараз судити не беруся. Катериненко поводилася безглуздо - якщо хотіла отримати компенсацію відповідно до закону, треба було не просто приходити й відмічатися на прохідній, а вісім годин знаходитися на робочому місці. Вона цього не робила, та ще й подала до суду не дочекавшись наказу про звільнення. Поведінка дурна. Тому профспілка подібно до Понтія Пілата вмила руки. Гебістів- провокаторів - на палю!!
Наблюдатель // 20.02.2008 15:20:48
На последний пост! Вы знаете, в чемто я могу с вами согласиться, но только от части, что амбиции у подрастающих журналистов растут быстрее, чем их профессионализ, но это продиктовано динамикой рынка, и кто не успел застолбить, что он профессионал и претендует на хорошую зарплату - то с каждым годом работы на рынке это сделать становится все сложнее! Да, не спорю, многие себя чтут семи пядей во лбу и очень креативными! Но в данный момент не о том речь! А собственно о построении нормального бизнеса, который позволит решать задачи телеканала, будет зарабатывать денги его владельцу, участникам и организаторам процесса достигать поставленных целей при ограниченном ресурсе, и фиксированном бюджете! А этого к сожалению нет на канале, есть только хаос, периодически нормализующийся... С точки зрения бизнеса - он построен на 3 с бооольшим минусом! Могу Вам сказать, когда билайн выходил на украинский рынок - он привлек к себе кучу консалтинговых компаний для первоначального анализа рынка и для выбора стратегии развития, также чтоб минимизировать время запуска офиса и становления всех бизнеспроцессов в киевском офисе, потому что они умеют ценить время и с умом тратить денги! В данной же ситуации появление ГИС могу расценивать как аматорство, не более! Хотя допускаю, что в коллективе работают профессионалы, которые прилагают усилия, чтоб развить канал, но когда усили руководства направленны на своеобразное управление слабо направленное на достижение стратегических целей канала, и еще к тому же самомтоятельно сеит смуту в коллективе! Вопрос квалификации персонала - к руководству - Вы же в ответе за те кадры, которые Вы набираете! И если Вы не в состоянии организовать нормальный процес работы, а в результате получаете недовольство коллектива, вздрязги, и роптание - это Ваш недочет! Дайте людям цель которой необходимо достичь, необходимые ресурсы, достаточные для выполнения этой задачи, разграничте зоны ответственности, и назначте понятную и прозрачную мотивацию, заложите на риски и форсмажоры и Вы получите гарантированный результат! А в текущий момент вы учитесь ездить на машине у человека. который прочитал пару книжек о том, как это делается!
шеф-редактор // 20.02.2008 15:04:00
Дякую за адекватні оцінки, дякую і за неадекватні. Не бажаючи продовжувати далі цей пустопорожній діалог (чи ПОЛІЛОГ - є й такий термін), можу сказати лише одне: я - не Наталка Прудка, яка курирує аналітику. Мене звати Богдан Харахаш, я займаюся новинним сегментом нашого мовлення, на манію величі не страждаю, все що роблю - намагаюся робити якнайкраще і завжди готовий вислухати АДЕКВАТНІ, А НЕ "ЕКСПРЕСИВНІ", КОРЕКТНІ, А НЕ ХАМСЬКІ зауваження, побажання, поради і все що завгодно. Краще особисто і без переховувань за різними псевдо. Маю честь!
наблюдателю // 20.02.2008 12:59:57
Я стоя аплодирую шеф-редактору, и каждый, хоть немного трезво мыслящий, человек (я уж не говорю "опытный телевизионщик") согласиться со мной. Человек абсолютно трезво и чётко ответил на експресивные высказывания "наблюдателя". Действительно, "ничего лишнего":) В последнее время я замечаю некую тенденцию на украинском медиа-рынке, которая меня, честно говоря смешит, но и пугает в одночасье. "Взять управление в свои руки"... Это попахивает всем известной революцией, которая привела к тому, что власть перешла в руки кого? малоУМОимущих. И долгим годам полного хаоса в стране. У меня вопрос к Господам "революционерам": что ж Вы такие умные и такие бедные? Вам жить и творить мешают? Я скорее склонен полагать что у Вас просто не хватает мозгов и таланта на серьёзные вещи. Да и ещё и храбрости вдобавок. Вы скорее ударите в спину, будете прикрываться "профспілками" и т.д. чем сделаете что-нибудь полезное для общества. Начните, наконец, работать, и перестаньте рассказывать про "больничные" и прочую ерунду. Вы делаете из людей зверей, рассказываете про то, что они чёрствые и ненавидят Вас, да и ещё и обвиняете их в непрофессионализме и куче прочей бредятины. Вы уж меня простите, но злость переполняет! Есть ещё одна, очень отвратная для меня, вещь. Это "понты", и так называемый "кич" (если я правильно выразился:>) Огромное количество журналистов, ничего из себя не представляющих, выдумывают себе некие образы, и ежеминутно бросают всем пыль в глаза! Да от этого уже тошнит!!! Отстаивают свою "честь і гідність"... ребят, надоело, честное слово. Если Вам в жизни не хватает шоу-бизнеса, то обратитесь к господину Поплавскому, он Вас научит. А затем, я Вас очень прошу, спрячтесь, как кроты, по норам, и не высовывайтесь, если действительно ничего в жызни толкового сделать не можете. Просто в 40-50 лет страдать приступами инфантилизма - это несерьёзно. И напоследок ещё кое-что. Если смотрели фильм "Джэй и Молчун Боб", вспомните, чо они писали в Интернете своим обидчикам. Вам того же желаю:) И помните - истинные гении ничего и никому не должны доказывать. Потому как они НАСТОЯЩИЕ.
Наблюдатель // 20.02.2008 11:54:22
Пани Коляда, а подскажите, ляпы координаторов, а также техперсонала тоже учтены? Они тоже недополучили денег? Или у них столь малы зарплаты, что если их депремировать - то они очень быстро уйдут с канала? Вы только выборочно депремируете людей, к которым у Вас личная неприязнь? Хотелось бы вызвать Вас на диалог, где же Вы?
просто // 20.02.2008 11:24:01
П. Коляді, краще проаналізувати свою роботу. Людина, яка не вміє спілкуватися з людьми стронніми, ніколи не створить добру атмосферу в средині внутрішнього великого колективу, ніколи не згуртує людей, відповідно ніколи не матиме якісного телевізійного продукту. Мені вистачило п"яти хвилин спілкування із п. Колядою, щоб побачити з якою негативною енергетикою ця жінка. Можна тільки уявити, як вона себе поводить із людьми, які працюють на неї. Ганьба,одним словом.!!!! Шкода тільки Н. Прудку, яка тягне на собі всю роботу ....
Наблюдатель // 19.02.2008 23:48:35
Пани ПруДка, когда запускается бизнес - то есть четкий бизнес план, стратегия компании, и уже запланированные цифры и бюджеты! Когда ставят бизнес - то учитывают затраты на организацию процесса и ориентировочно понимают срок окупаемости канала! а когда у Вас присутствует недостаток техники, ляпы координаторов, которые хоть както могли бы скрасить недостаток техники - будь они поответственней и потолковей! Отсутствие четкой проработки ИТ составляющей бизнеса, которая должна быть направленна на минимизацию затрат и на качественную поддержку всех бизнес процессов! Отсутствие четкой политики в отношении мотивации/демотивации персонала, а не расслоение на своих и чужих, с кого снять денег, а на кого закрыть глаза! Ориентированность на найм стоящих профессионалов, а не по принципу, чтоб руководство на фоне выглядело более профессиональным! Ваши ляпы в эфире бывают достаточно часто, когда картинку рвет, а строчки телетекста идут нормально! Это не вопрос Воли - это вопрос Вашей монтажки, и того ПО, которое Вы решили использовать для организации процесса! Вы знаете, в процессе роста маленькие каналы не распыляются по мелочам, а четко формулируют цели, исходя из целей разрабатывают стратегию и план ее реализации, став сильными в каком то одном направлении, и только потом начинают развивать смежные направления! Вы же организовали маленький ХАОС, ухватившись за все, не откатав ключевые Ваши сюжеты и направления! Как можно кичится и кричать о качественной аналитике не имея профессионалов в этих областях с богатым практическим опытом?! Тут вопрос прежде всего в нормальном адекватном руководителе, который умеет четко постваить задачу и воодушевить народ выполнять ее, а не эмоциональной марионетке, которая не всегда ведает что творит! Если бы у Вас уже была сильная аналитика - Вы бы уже имели несколько передач приносящих доход, а не строили бы всех - продавать свое эфирное время в передачах! Спрос на рынке есть - но Вы даже выявить его не можете - не то что построить нормальные взаимотношения с заказчиком Вашего эфирного времени! А во всех неудачах НЕЭФЕКТИВНОГО управления вы склонны перекладывать вину на исполнителей! "Рыба гниет с головы" - и здесь не исключение! К
шеф-редактор // 19.02.2008 22:02:42
Замість писати пасквілі рекомендую спробувати хочби почати адекватно ставитися до дійсності. Це як правило допомагає. Проблема не у відсутності/наявності посадових інструкцій (доречі, вони є). І не у "нерозмежованості зон відповідальності" - оскільки на КОЖНОМУ каналі і у КОЖНІЙ великій організації взагалі ці зони можуть взаємоперетинатися: наприклад, кореспондент може робити матеріали і для новин, і для тижневика, і для проектів; редактор відповідати і за новини, і за, скажімо, тижневик; а ведучі одночасно вести і щоденні випуски, і ті самі тижневики, притому різними мовами - і таке робиться, уявіть собі, і на маленьких юних каналах на кшталт UBC, і на дууууже великому "Інтері". "Цирку" на каналі нема, є "хвороба зростання" - це коли вдається більше ніж можна було сподіватися, але менш ніж хотілося б:). Бо канал запускає нові і нові проекти з, м"яко кажучи, немалою швидкістю. Поява осередку КНМП нікого не злякала, його членами є чимало редакторів та керівників проектів. І взагалі - чому поява осередків має когось лякати? А що таке "взбунтоваться и взять управление в свои руки"? То коли замість капітана та його помічників кораблем керуватиме, скажімо, партосередок? Рекомендую з подібними ідеями звернутися до гендиректора будь-якого каналу, заводу чи ректора університету. І - парафразуючи "Наблюдатєля" - якщо чесно, то при неупередженому погляді видається, що все на каналі спрямовано не на його розвал, а на розвиток з метою збільшення його капіталізації. А з якою метою - яка різниця? Капіталізація - то завжди добре. Бо ж - "тільки бізнес". Отако, любі друзі та колеги!
Алекс // 19.02.2008 19:15:15
Госпожа Коляда, к сожалению, не есть менеджер высшего звена. Неплохая ведущая - да, но не руководитель канала. Отсюда и все проблемы. Не знать, что аргумент, о том , что у Катериненко не то образование - это не аргумент. Вы когда её на работу брали об этом знали? Знали! Значит вариант профнепригодности не проходит. А про прогулы говорить...., а может у неё больничный? КЗоТ надо читать! А то каждый журналист-ведущий считает себя продюсером и большим руководителем. И эта болезнь, к сожалению, не только UBC!
Наблюдатель // 19.02.2008 18:32:03
Та пани Коляда там такой "цырк" на канале развела, хочь стой, хочь падай... На самом деле там цивилизованным менджментом вобще не пахнет!!! Документооборота нет, должностных инструкций так же, абсолютно не разграничены зоны ответственности... Только и занимается тем, что играет на нервах у подчиненных - их так легче держать под контролем... А после появления профсоюза не на шутку разнервничалась, потому что комманда на корабле может взбунтоваться и взять управление в свои руки! Если честно - то при взгляде со стороны кажется, что все больше направленно на разал канала, для его удешевления и продажи, нежели на становление в ряддах сильных и профессиональных игроков на рынке. Я собственно поражон, что владельцы бизнеса этого не замечают!!!
Андрій Шевченко пропонуватиме своєму колезі по БЮТ Антону Яценку відкликати законопроект про наклеп
Подобається??? // 10.04.2008 14:40:15
Андрій Шевченко корупціонер! Багато чого обіцяв і навіть гроші взяв за обіцянки, а повертати не хоче! Тепер йому наплювати на виборців, на ті обіцянки, які наобіцяв!!! Ганьба!!! Хабарник повинен сидіти у ТЮРЬМІ, а не у Верховній Раді!!! Був би Закон, то сидів би той хто зробив наклеп на Андрія Шевіченка!
Є // 10.04.2008 14:29:41
Який він журналіст? Він ХАПУРИСТ – від двох слів – хапуга і кар’єрист! Законопроектом пропонувалися наступні зміни до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України - запровадити кримінальну відповідальність за наклеп з боку службових осіб, що займають відповідальне, або особливо відповідальне становище в Україні. Законопроект був відхилиний і таки проекти ніколи не пройдуть. Бо в Україні - брехня на брехні їде, та брехнею погоняє!!!! А такі, як Шевченко - винні у тому, що закривають очі на БРЕХНЮ!!!! За це теж потрібно КАРАТИ!!!
все ще журналіст // 19.02.2008 20:03:49
Андрію! Виб виконали хоч одну зі своїх обіцянок! А то - все перетворили на самопіар. Що на Першому Національному ( може пригадуєте - головін новини країни і т.д.) Що в комітеті - ваш внесок у закнотворчість дорівнює нулю. Щоправда всі ваша родина "інтер" посиленно захищає - так не переймайтеся - все рівно всім все давно зрозуміло.
Прометей // 18.02.2008 22:13:05
Андрію, захистіть краще Миколу Гриценка, який сміливо виступив за оздоровлення та моральність нашого телерадіоефіру, висловив сміливо позицію з кардинальних, зокрема й кадрових питань. Підставте плече, як справжній українець!
VLAD // 18.02.2008 20:31:43
Андрію, все це вірно, але ж ваші потуги для формування УКРАЇНСЬКОГО телебачення і радіо дорівнюють нулю. Вам не віриться, але ви потроху запливаєте аристократичним жирком, а пихатість ще та! Опустіться на Землю і скажіть мені виборцю прості ,незарозумілі речі, а саме, ЩО зроблено вашими особистими зусиллями для появи національного телебачення або радіо?
Шевченко неприємний // 18.02.2008 19:06:24
Ну й обличчя у знаменитого тележурналіста Шевченка! Відгодоване, самозакохане, наплювательське. Що робить з людьми влада!
19 лютого Vision TV оголосить про початок мовлення в Україні
Interested // 19.02.2008 12:25:43
А Інтер в них буде в пакеті? Просто на супутнику висить лише Інтер+, а звичайного Інтера немає. Якщо вони хочуть, щоб люди платили за "тарілку" гроші, то потенційним покупцям такої послуги треба буде відмовитись від кабельного телебачення. Бо платити і за те, і за те - сильно дорого. А якщо в супутниковому пакеті не буде Інтера, то відключати кабель і переходити на супутник мало хто буде. Цікаво, як вони викрутяться?
Телеринок згрупувався
ку // 18.02.2008 22:10:47
5-й вже провтикав свою вчасну медіахолдингізацію...
Вася // 18.02.2008 20:31:12
Правильнее сказать не сгрупировался, а сворачивается. Конкуренции, как таковой нет. Есть борьба толстых кошельков за кнопки. Это не конкуренция - это жлобство.
Депутат від БЮТ Антон Яценко хоче поновити кримінальну відповідальність за наклеп
Прохожий // 18.02.2008 17:45:34
Ну вот Гюльчатай и приоткрывает личико.
Бодя // 18.02.2008 16:20:24
Цей друг Губського й Осики доб"є рейтинг Бюту.Спочатку затяг Тимошенко у зашморг тендерної мафії.а тепер повторює ініціативи Медведчука-Киселева. Цікаво як зреагують Бютівські борці за свободу слова?
Гість // 18.02.2008 16:19:30
Ну і дурень!!!! Спочатку були навіжені в ПР, тепер в БЮТ. Пане депутату, почитайте міжнародні стандарти, га?
Полтавська журналістка «Радіо Свобода» Людмила Кучеренко звернулася до Європейського суду
Кіномеханік // 24.09.2008 17:31:12
Октябрьский суд у Полтаві - це рідкісне болото. Сам з ними колись зіткнувся. Але й Люда Кучеренко - це ще той фрукт... Вона у Полтаві вже дістала всіх. Абсолютно всіх. І її методи, до речі, далеко нічим не кращі за методи пані судді. Я не про цей випадок, а взагалі.
Міжнародна федерація журналістів надала рекомендації щодо врегулювання непорозумінь між КНМП та НМПУ
v // 18.02.2008 16:51:06
Ну що, пане Сергію, будемо послідовними. Цитую:" А якщо ви не зрозуміли, то рекомендації МФЖ стосуються тих питань, які всередені профспілки вже вирішені (або погоджене вирішення). ". Отже, на наступному з"їзді не піднімаються питання (в зв"язку з статусом вирішеного) про: 1. виключення КНМП (знято). 2. питання сплати/розміру членських внесків(знято). 3.Узаконення джерел пожертвувань/погодження запровадити заборону фінансування від політичних партій (знято). 4.С Гузь підготував проект такої заборони і представить його на наступному зібранні для затвердження на з"їзді(знято). 5. Сплата членських внесків дійсно справедлива і більше пов’язана з прибутком журналіста, ніж з географічним місцем його знаходження і це питання не піднімається на наступному з"їзді(знято). 6. НМПУ диктує своїм осередкам правила поведінки та категорично забороняє будь-які прояви самостійного вирішення поточних, в тому числі і фінансових питань. Жодних федеральних структур всередині НМПУ (знято). На жаль, пане Сергію, я дуже боягузлива людина, тому маю намір залишатись анонімним дописувачем з власною думкою, яку я можу висловити будь-коли і будь-де
Сергій Гузь // 18.02.2008 15:35:26
Анонімному авторові: НМПУ не може бути "практично фінансовим банкрутом", тому що ніколи не була багатою організацією. І за умов - у кожного свій колгосп - ніколи не буде. Усі ці роки НМПУ виживає виключно за рахунок грантів та фінансової допомоги інших профспілок. І так буде ще років п"ять, як мінімум. Проблема не лише у моїх особистих амбіціях, а у загальному підході до справи. Сказавши А, варто казати і Б. У КНМП та інших організацій профспілки була і є можливість висунути будь-кого на посаду голови НМПУ. Більше того, особисто намагався переконати членів КНМП висунути саме свого представника на цю посаду, людину, що допомогла б подолати усі конфлікти. КНМП має бути лідером профспілкового руху, допомагати іншим, а не відсторонюватись від проблем, що існують на рівні НМПУ. Без підтримки киян потужної загальноукраїнської профспілки не збудувати. Про це говорили наз"їзді ще у 2005 році. І якщо проблема в окремій персоні, припустимо Сергія Гузя, ту цю персону треба відправити на "пенсію". А якщо ви не зрозуміли, то рекомендації МФЖ стосуються тих питань, які всередені профспілки вже вирішені (або погоджене вирішення). За виключенням грошей від політиків. Про підкилимні ігри закиду не зрозумів. Вважаю, що не можна друкувати листів, без згоди (чи хоча б повідомлення) особи, якій вони адресовані.
v // 18.02.2008 14:56:38
Сергію, при всій повазі до тебе, зверни увагу на останні слова: "Протягом цих обговорень і дискусій важливо не втратити цілісне бачення картини. Виключення КНМП завдасть великого збитку обом організаціям. Ваша дискусія не нова, історія профспілкового руху знає багато таких прикладів. Але сила профспілкового руху побудована на його здатності вирішувати проблеми і йти далі." Я розумію, що НМПУ - практично фінансовий банкрут і саме матеріальна сторона є основною рушійною силою конфлікту. Конфлікту С. Гузя з КНМП.Залиш амбіції при собі, перестань вести підкилимні ігри, і думай про загальні наслідки для профспілки, а не про своє честолюбство
Сергій Гузь // 18.02.2008 13:38:50
До "Телекритики" я претензій і не маю. Просто до цього часу вважав, що у нашій країні є певна приватність листування і все таке. Виявляється, Комітет КНМП проголосував надрукувати його, навіть не поставивши мене до відома. Ось така у нас етика.
otar // 18.02.2008 13:21:25
Сергію, це передрук із гіперпосиланням на джерело - сайт Медіа-профспілки. Ніякого непорозуміння тут немає. Не думаю, що правильно з будь-чийого боку опротестовувати передруки з відкритих джерел.
Сергій Гузь // 18.02.2008 13:19:19
Досить дивно, що лист, надісланий двом особам, був надрукований навіть без погодження зі мною. Мене навіть не поставили до відома, що цей лист буде надрукований. Я сподіваюсь, що збоку "Телекритики" це просте непорозуміння. Щодо іншого, то читачам можу пояснити: 15 грудня 2007 року за участі представників МФЖ та Шведської профспілки журналістів була створена робоча група, яка мала знайти вихід із кризової ситуації стосунків між КНМП та НМПУ, пов"язаних зі скандалом навколо грошей Анни Герман та інших представників Партії регіонів. Ця група, наскільки мені відомо, засідала усього 1 раз - того ж таки 15 грудня. Особисто мені нічого не відомо про лист КНМП до МФЖ, та їх аргументацію. Зі свого боку ніяких пояснень МФЖ ми не надавали, так як навіть не знали, що черговий (а їх було багато) лист переговорної групи МФЖ буде надрукований. Те, що відбулось зараз - чергова спроба маніпулювати ситуацією, що вже було не раз. Тому що проблема розглядалась не раз і рішення з цього приводу були публиічними, про що писала навіть "Телекритика". Наприклад, Анна Герман публічно заявила, що залишається журналістом у душі. По факту вона була народним депутатом. Прийняття у профспілку нардепів не передабчене статутом. Тому Комітет НМПУ скасував її вступ до профспілки і надіслав пані Герман відповідне повідомлення. Усе це регулюється Положення про прийняття та виключення до НМПУ, за яке ще 2006 року проголосувала Рада НМПУ. Щодо грошей членів Партії регіонів у вересні 2007 року Комітетом НМПУ прийнято рішення ЗАМОРОЗИТИ їх використання до того часу, поки не буде розроблене та схвалене членами НМПУ Положення про благодійні внески. Це рішення Комітету НМПУ кияни проігнорували. Саме тому і постало питання про виключення КНМП з профспілки, у зв"язку з невиконанням рішень, підрив репутації профспілки та невиконання своїх обов"язків, визначених Статутом НМПУ.
Перший національний покаже документальний серіал «НАТО: свій чи чужий?» у прайм-тайм
КУМА // 18.02.2008 17:07:26
НАРЕШТІ!!!!


  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
Головна RSS