This version of the page http://portal.lviv.ua/ukrichas/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-10. The original page over time could change.
Україна і час / ЛЬВІВ / proUA.com
Зробити стартовою | На головну | Контакти  
      
Україна і час
09 серпня 2007
 Шоу стартувало

У народі кажуть, що гарний початок -- половина справи. Цю народну мудрість у буквальному розумінні засвоїли наші політики і почали наввипередки дивувати український люд передвиборчими шоу, які поки що за інерцією називають з`їздами.

детальніше
 ВірЮ БЮТ

Те, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко -- вродлива, харизматична і сильна жінка, факт. Це визнають не тільки її соратники, але й політичні опоненти.

детальніше
 "НУ-НС" міняє співаків

Як і прогнозувала більшість оглядачів, виборчий список "Нашої України -- Народної самооборони" очолив Юрій Луценко, а перша п`ятірка нарешті набула завершеної форми. До неї увійшли Кириленко, Яценюк, Гриценко, Катеринчук.

детальніше
 Місто-смітник

Мешканці Дрогобича шоковані -- з райцентру перестали вивозити сміття. На деяких вулицях міста без протигазу просто не обійтися. Від куп відходів сморід такий, що паморочиться у голові.

детальніше
 Бюджет по-новому

Наступного року посадовці Ратуші формуватимуть бюджет за новими правилами -- за програмно-цільовим методом. Відповідні нововведення минулого тижня погодила комісія фінансів і планування бюджету Львівської міської ради.

детальніше
 Есдек-антикомуніст

У невеличкому кримському селі Оленівці розгорівся політичний скандал навколо пам`ятника Леніну. Перший секретар Чорноморського райкому КПУ Віктор Демусенко прив`язав себе навколо монумента вождю світового пролетаріату і не дозволяє його скинути у море.

детальніше
 Нафту знайдемо в Іраку

Кабінет Міністрів України доручив Міністерству палива й енергетики спільно з Міністерством закордонних справ у період з 2008 по 2010 рік провести міждержавні перемовини з Іраком і Туреччиною.

детальніше
 Українець - найвищий у світі

Мешканець села Подолянців Житомирської області Леонід Стадник отримав титул найвищої людини на планеті. Зріст Леоніда дорівнює 2 метри 54 сантиметри. Таку інформацію оприлюднило у середу видання "Reuters", посилаючись на редактора Книги світових рекордів Крейґа Ґлінді.

детальніше
 Гулянка на всі шістдесят

У вівторок, 7 серпня, свій 60-й день народження святкувала народна артистка України, Молдови та СРСР Софія Ротару. Зі самого ранку на іменинницю чекала низка приємних несподіванок і подарунків.

детальніше
 20 років після виходу з підпілля

Двадцять років тому частина вірних УГКЦ заявила про свій вихід з підпілля. 4 серпня 1987 року священики, монахи та миряни катакомбної Церкви на чолі з єпископами Павлом Василиком та Іваном Семеді оприлюднили заяву до Папи Римського Івана Павла ІІ.

детальніше
 Депутатський відпочинок

Напружений час "виснажливих" сесійних засідань і міжфракційних перипетій для депутатів Львівської міської ради позаду. Тепер для них настала благодатна пора відпусток. Майже місяць народні "слуги" відпочиватимуть від міської метушні...

детальніше
 Марія Желіско: "Заборона автономного опалення - тимчасова"

Мешканці Львова, які завчасно хочуть подбати про надійне тепло у квартирах узимку, спіткнулися з новими труднощами. Районі адміністрації уже кілька місяців поспіль не видають дозволів на встановлення автономного опалення.

детальніше
 Депутати зароблять 1,5 мільйона

Минулого тижня депутатська комісія фінансів і планування бюджету Львівської міської ради розмістила на тримісячний термін 40 мільйонів гривень вільних бюджетних коштів у трьох банках: по 15 мільйонів у "Дністрі" та "Родоводі" і 10 мільйонів -- в "Українській фінансовій групі".

детальніше
 Орендарів виженуть із... садочків?

Після низки гострих публікацій в "УіЧ" про розпродаж львівською владою дитсадків управління освіти Львівської міської ради взялося повертати приміщення дітям. Але тепер для цього треба вигнати на вулицю орендарів.

детальніше
 Вічні студенти

Майже 5 тисячам студентів-випускників Міжрегіональної академії управління персоналом не дають дипломів. Уже більше року.

детальніше
 Студентський заробіток

Серпень -- місяць відпусток. Проте не для всіх. Деякі студенти навіть не згадують про відпочинок -- немає грошей. Тому вакації використовують для поповнення гаманця. Кореспондентки "УіЧ" вирішили й собі поцікавитися, як спудеї заробляють влітку.

детальніше
 Невідомий Стаханов

80 років тому пастух Стаханов, у полотняних штанах та личаках, приїхав з російської глибинки на Донбас і, за іронією долі, став засновником "стаханівського руху".

детальніше
 "Я в серці будівельник, але вирощую квіти"

Підприємець Ігор Мичка каже, що клієнтам нині все більше потрібен "каталожний варіант".

детальніше
 Незнищенний урожай, або Чи варто селянам страхувати свою працю від стихії

Мій знайомий, пан Іван, завжди повторює, що на землі не доробишся. То град пройде, то грім вдарить, то вітер нашкодить. Ще на початку літа сільгоспвиробники мали надію на гарний урожай пшениці, ріпаку, кукурудзи.

детальніше
 Політична розвідка Західною Україною

Невідомо, чи віщували зірки у долі України боротьбу двох Вікторів -- Ющенка та Януковича -- і чи була засвічена на небі зірка жінки з поетичним ім`ям Юля. Але сталося те, що сталося. І, як кажуть галичани, нема на то ради. Тож мусимо з цим миритися і вкотре обсервувати "українську політичну драму".

детальніше
 Достатньо обіцянок!

Лист до редакції

детальніше
 Василь Хара: "У нас люди звикли працювати, а не базікати"

Щоби тебе почули мільйони, потрібно самому навчитися слухати. Без відвертої розмови з людьми жоден політик не завоює народної довіри. Такий лейтмотив дискусії, що відбулася між журналістами регіональних ЗМІ і політиками в рамках чергового засідання прес-клубу "Політична палітра України".

детальніше
 Олександр Мороз: "Диктатура не пройде!"

Одразу ж після з`їзду Соціалістичної партії України один з головних ньюзмейкерів країни, глава парламенту і лідер СПУ Олександр Мороз зустрівся із журналістами регіональних ЗМІ для відвертої бесіди.

детальніше
 Іранська "демократія"

Влада Ірану закрила щоденну газету Shargh ("Схід") за публікацію інтерв`ю з іранською іммігранткою Саґі Ґахремою, яка проживає у Канаді і яка зізналася у лесбійських нахилах.

детальніше
 Прокурор-рабовласник

Ільдар Яушев утримував у своїй заміській резиденції 12 громадян Узбекистану. Людей жорстоко били, змушували працювати безкоштовно.

детальніше
 Сліпий, п`яний і без прав

В естонському місті Тарту поліцейський патруль зупинив автомобіль Audi 80, за кермом якого перебував сліпий юнак 1987 року народження, який не мав водійського посвідчення і до того ж був п`яним.

детальніше
 Говоріть, вас слухають

Президент США Джордж Буш зберіг ініційовану ним програму перехоплення на електронних каналах зв`язку всередині країни, яку так критикували його опоненти. Вистачило голосів 60 сенаторів для того, щоб практика масштабного прослуховування іноземців продовжилася.

детальніше
 Сварливі сусідки перейшли до бійки?

Війна заяв, і не тільки, між Грузією та Росією відновилася у вівторок. Ще зранку офіційне Тбілісі звинуватило Москву в авіаційному бомбардуванні своєї території неподалік столиці.

детальніше
 Фальшиві візи під прикриттям ООН

У Нью-Йорку за підозрою у шахрайстві затримано двох вихідців з Росії і громадянина Узбекистану. 45-річного перекладача штаб-квартири ООН В`ячеслава Манохіна і його напарника 44-літнього Володимира Дерев`янка обвинувачують у підробці документів для одержання візи у міграційну службу США.

детальніше
 "Співали "ящури" в вишневому садочку..."

Державний інститут здоров`я Великобританії спричинився до нової епідемії смертоносного вірусу.

детальніше
 Мавпочки у візочках і клоун-наречений

Переповнений амфітеатр Львівського цирку вкотре засвідчив, що, незважаючи на пори року, назви спектаклів, більшу чи меншу іменитість зірок цирку, народ не перестає любити цей вид мистецтва.

детальніше
 По потеплінню - "Борщем"

Відтепер рокери з гурту "Борщ" перейматимуться ще й суспільними проблемами. Зокрема, студія "Борщ-фільм" розпочала виробництво низки відеороликів, присвячених боротьбі із глобальним потеплінням.

детальніше
 "Віа Гра" опинилася у... борделі

Відома українська поп-група "Віа Гра" завершила роботу над новим кліпом. Цікаво, що вперше усе відбувалося без Віри Брежнєвої, яка після нещодавнього одруження залишила колектив, щоби більше часу проводити зі своєю родиною.

детальніше
 Могилевська напише книжку

Бажанням видати книжку про закони шоу-бізнесу запалилася відома українська співачка Наталка Могилевська. Щоправда, писатиме вона не сама, а у співавторстві.

детальніше
 Гран-прі "Чорноморських ігор" здобув буковинець

На ІХ Всеукраїнському благодійному дитячому фестивалі "Чорноморські ігри", який упродовж 1-5 серпня тривав у Скадовську, перемогу здобув 13-річний Ростислав Тодореску.

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Lviv.proUA.com є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.