This version of the page http://portal.lviv.ua/sport/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-10. The original page over time could change.
Спорт / ЛЬВІВ / proUA.com
Зробити стартовою | На головну | Контакти  
      
Спорт
30 сiчня 2008
16:43 Футзал. Брунько перейшов з "Енергії" ло "Тайму"

Колишній гравець національної збірної України з футзалу Віталій Брунько більше не "енергетик". Сьогодні в Асоціації міні-футболу України було залагоджено усі формальності, пов’язані із його переходом з команди Юрія Кобзаря в іншу львівську команду -- "Тайм". Термін угоди з "червоно-чорними" розрахований на два роки.

детальніше
16:43 Футбол. Баба у "Карпатах" не затримався

Львівським "Карпати" ніяк не вдається знайти підсилення. Як стало відомо prosport.lviv.ua, кондиціями Баби Адами із Ганни, який у складі "зелено-білих" зіграв у товариському матчі проти російського "Амкару", тренерський штаб невдоволений й невдовзі форвард має покинути розташування львівської команди. Білоруси В’ячєслав Глєб та Дмітрій Комаровський, яких "Карпати" запрошували на оглядини, працевлаштовуватися у Львові наміру не мають. Обоє мають надто великий фінансовий апетит.

детальніше
28 сiчня 2008
16:23 Легка атлетика. Дем’янюк перемагає на Кубку України

Цими вихідними у місті Запоріжжя відбувся Зимовий Кубок України з легкої атлетики в приміщенні. Львівщину на цих змаганнях представляло 11 спортсменів. Про це ПРОСПОРТу повідомив технічний директор Федерації легкої атлетики львівської області Віталій Тернакін.

детальніше
15:44 Шахи. Іванчук у Вейк-ан-Зеє лише п’ятий

По завершенні партій заключного, 13-го туру престижного шахового турніру у Вейк-ан-Зеє, львів’янин Василь Іванчук розділив очки з представником Голландії Люком ван Велі. Ще один український гросмейстер Павло Ельянов поступився Борису Гельфанду з Ізраїлю.

детальніше
15:37 Баскетбол. Нищівна поразка "Політехніки" у Сумах

Баскетболісти “Політехніки-Галичини” у день народження свого наставника Валентина Вороніна поступилися “Сумихімпрому” з різницею у 25 пунктів. Попри підсумкову переконливу перевагу сумчан, гру “студенти” розпочали вдало.

детальніше
15:37 Футбол. «Карпати» програли росіянам

Основа львівських «Карпат» зіграла проти пермського «Амкару». «Зелено-білі» на матч, що відбувся у турецькому Белеку, вийшли у такому складі:

детальніше
25 сiчня 2008
16:40 Вільна боротьба. У Львові визначили найкращих борців області

У Львові завершився Кубок області з вільної боротьби. За перемогу в різних вагових категоріях поборолися 130 провідних спортсменів Львівщини. На килимі випробували свої сили 48 жінок та 82 чоловіки. Про це prosport. lviv. ua. повідомив провідний спеціаліст управління з питань фізичної культури та спорту Роман Хімяк.

детальніше
16:40 Баскетбол. «Політеxніки» переглядають гравця збірної Туреччини

Баскетбольна львівська «Політехніка-Галичина" переглядає центрового Віталія Скіпова, повідомляє офіційний сайт клубу, 25-річний уродженець Миколаєва довгий час виступав в Туреччині і навіть має досвід виступів за збірну цієї країни.

детальніше
24 сiчня 2008
14:01 П’ятиборство. Визначили найсильніших спортсменів Львівщини

Провідні спортсмени Львівщини завершили змагання за Кубок області з п’ятиборства. Як повідомила головна секретарка змагань Наталія Роговенко, найпідступніший вид програми – конкур не змінив лідера чоловічої першості. По завершенні п’яти етапів змагань, лідерську позицію втримав майстер спорту міжнародного класу Сергій Байталюк. За ним розташувався ще один МСМК Євген Боркін, а третє місці посів Орест Городецький.

детальніше
10:59 Футбол. «Карпати» хочуть підписати Глєба

Учора львівські "Карпати" транзитом через Київ, вирушили на тренувальний збір в турецьку Анталію. Там тренерський штаб "зелено-білих" планує знайти заміну Роші Батісті та Лєаніду Ковєлю. Очікується, що в табір "зелено-білих" на оглядини прибуде брат знаменитого білоруса Алєксандра Глєба – Вячєслав , повідомляє prosport . lviv . ua .

детальніше
22 сiчня 2008
10:01 Лижний спорт. 17 львівян представлятимуть область у чемпіонаті України з лижних гонок серед ветеранів

У чемпіонаті України з лижних гонок серед ветеранів спорту цього року візьмуть участь 17 львів`ян. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

детальніше
21 сiчня 2008
14:30 Легка атлетика. Відбувся особистий чемпіонат Львівської області з легкої атлетики в приміщенні

На легкоатлетичних змаганнях в приміщенні, спортсменами Львівщини було підтверджено 13 нормативів кандидатів у майстри спорту, повідомляє прес-служба федерації легкої атлетики Львівської області.

детальніше
13:00 Баскетбол. «Політехніка» перемогла «криворіжців»

У п’ятнадцятому турі баскетбольної суперліги львівська «Політехніка-Галичина» здолала «Кривбасбаскет-Люкс» з Кривого Рога.

детальніше
17 сiчня 2008
16:07 Бокс. Котельник боксуватиме проти Гевіна Різа

Андрій Котельник (інтерконтинентальний чемпіон за версією WBA у ваговій категорії до 63,5 кг) 1 березня в Англії проведе титульний бій проти британця Гевіна Різа.

детальніше
11:15 Стрибки у висоту. У Львові визначились переможці «Меморіалу Олексія Дем’янюка»

Найбільш гострою виявилася боротьба за першість із стрибків у висоту серед чоловіків. Своїми силами помірялись 18 провідних спортсменів України та один з Білорусі.

детальніше
16 сiчня 2008
16:42 Футбол. ФК «Львів» вирушає на перші тренувальні збори в Євпаторію

Футбольний клуб «Львів» з 15-27січня проведе тренувальний збір у Криму, в Євпаторії, а 1березня полетить на тренувальні збори в Туреччину.

детальніше
15 сiчня 2008
18:14 Футзал. У львівському дербі «ТВД» завдає нищівної поразки «Тайму»

У львівському протистоянні 15 туру Чемпіонату України серед команд вищої ліги між «Таймом» та «ТВД» голи забивали лише підопічні Леоніда Маковського.

детальніше
17:37 Футзал. «Енергія» втрачає важливі очки

Лідер чемпіонату України з міні-футболу львівська «Енергія» у 15 турі Чемпіонату України серед команд вищої ліги втратила два очки у протистоянні з командою-«середнячком» – житомирським «Контингентом».

детальніше
14 сiчня 2008
14:14 Шахи. Іванчук грає внічию з Топаловим

Львівський гросмейстер Василь Іванчук на престижному шаховому турнірі в голландському Вейк-ан-Зеї розійшовся миром у 2 турі з болгарином Весілоном Топаловим 0,5:0,5 очка.

детальніше
14:03 Футзал. «Енергія» вийшла до 1/4 фіналу Кубка України

У центральному поєдинку 1/8 розіграшу Кубка України з футзалу львівська «Енергія» поступилася на виїзді донецькому «Шахтарю» 2:1, але за сумою двох матчів вийшла в наступний раунд змагань.

детальніше
11:55 Футбол. Білоруси звинувачують ФК «Карпати» у фальсифікації контракту Ковєля

Футбольний клуб «Динамо-Мінськ» звинуватив львівські «Карпати» у штучному розпалюванні конфлікту навколо переходу екс-гравця «Карпат» Леоніда Ковєля до російського «Сатурна». В офіційному звернення білоруського клубу наголошується, що права на футболіста належать саме «Динамо», а ФК «Карпати» звинувачуються не лише у маніпулюванні фактами, але й у спробі фальсифікації нового контракту Ковєля.

детальніше
10:38 Футбол. Суркіс коментує призначення Михайличенка

На засіданні Президії ФФУ новим наставником національної збірної України з футболу призначили екс-тренера «молодіжки» Олексія Михайличенка.

детальніше
11 сiчня 2008
13:46 Баскетбол. Умбрашко – новачок БК «Політехніки-Галичини»

Латвійський захисник Юріс Умбрашко поповнив ряди баскетбольного клубу «Політехніка-Галичина».

детальніше
13:46 Футбол. У «Карпатах» на оглядинах троє новачків

У тренувальному таборі львівських «Карпат» у Трускавці на оглядинах перебуває троє гравців – 20-річний півзахисник Денис Кожанов, 22-річний захисник Ігор Ощіпко та нігерійський центрбек Тоні Алегбе. Двоє молодих українців належать донецькому «Шахтарю», а нігерієць добре відомий за виступами в донецькому «Металурзі» та криворізькому «Кривбасі», повідомляє інформаційний центр ФК «Карпати».

детальніше
13:23 Футбол. «Карпати» в Іспанії зіграють проти «Шальке 04» та «Андерлехта»

На заключному тренувальному зборі в іспанській Марбельї «Карпати» зіграють спаринг-матчі проти німецького «Шальке 04» та бельгійського «Андерлехта», повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати» з посиланням на спортивного директора ФК «Карпати» Юрія Дячука-Ставицького.

детальніше
10 сiчня 2008
14:23 Футбол. У Львові завершився турнір пам’яті Володимира Вараксіна

Минулими вихідними у Львові завершився Всеукраїнський турнір із міні-футболу пам’яті видатного тренера Володимира Вараксіна серед юнаків 1995 – 1996 р. н.

детальніше
14:11 Футбол. У «Шекспірі» визначили найкращий гол року

Минулими вихідними у ресторані «Шекспір» львівські журналісти і відомі футболісти Ігор Кульчицький, Лев Броварський, президент ФФЛ Ярослав Грисьо визначали найкращий гол 2007 року. Організатором заходу стала профільна спортивна програма ЛТБ – «Пас».

детальніше
14:08 Футбол. Щедра рукавичка від ФК «Львів»

Кожен, хто завітав у супермаркет «Рукавичка», що на вул. Луганській, 6, безкоштовно отримав новорічну кульку із автографами і новорічними привітаннями футболістів ФК «Львів» Ігоря Ільківа, Любомира Гальчука, Ростислава Горецького та директора клубу Романа Лаби.

детальніше
09 сiчня 2008
14:04 Футбол. «Карпати» втрачають лідерів

Початок сезону виявися аж надто голосним для львівських «Карпат». У пік міжсезоння команду покинули три провідні гравці – білоруси Ковєль та Сучков і бразилець Батіста.

детальніше
28 грудня 2007
15:21 Біатлон. Новояворівці окупували п’єдестал у Тисовці

На Відкритому кубку України з біатлону, що завершився у Тисовці, вихованці новояворівської школи «Янтар» Віталій Кільчицький та Віталій Кожушко посіли відповідно першу та третю сходинки у масовому старті.

детальніше
27 грудня 2007
14:23 Гандбол. Домашня перемога і поразка «Галичанки» в іграх з «Карпатами»

Львівська «Галичанка» у черговому турі гандбольного чемпіонату України приймала на домашньому майданчику ужгородські «Карпати». У першій зустрічі львівські майстрині ручного м`яча не залишили бодай найменшого шансу гостям перемігши з рахунком 30:27 (18-13 перший період).

детальніше
25 грудня 2007
17:23 Шахіст Василь Іванчук – найкращий спортсмен Львівщини 2007 року

Асоціація спортивних журналістів Львівщини та управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА обрали шляхом голосування найкращого спортсмена Львівської області 2007 року. Ним став міжнародний гросмейстер Василь Іванчук.

детальніше
16:34 Легка атлетика. Розпочався юнацький чемпіонат Львівської області з легкої атлетики

З 25 по 26 грудня триватиме юнацький чемпіонат Львівської області з легкої атлетики серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

детальніше
15:17 Бокс. У Львові завершився дитячий турнір Андрія Котельника

Днями у Львові завершився п ` ятий турнір на призи Андрія Котельника. До міста Лева завітало біля 160 юних боксерів із 20 областей України. Вік учасників змагань 13-15 років, інформує Prosport . lviv . ua .

детальніше
15:17 Шахи. Львів`янин Василь Іванчук переміг на турнірі у Мексиці

Львівський шахіст Василь Іванчук став переможцем міжнародного шахового турніру «Меморіал Карлоса Торе», що завершився у мексиканському місті Меріде.

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Lviv.proUA.com є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.