This version of the page http://portal.lviv.ua/comments/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-10. The original page over time could change.
Коментарі / ЛЬВІВ / proUA.com
Зробити стартовою | На головну | Контакти  
      
Коментарі
11 вересня 2007
15:37 Олександр Фільц, президент Європейської асоціації психотерапевтів: «Великої загрози маніпуляції з соцданими на західній Україні нема»

«Одна з базових ознак ментальності галичан – консерватизм. У нас –достатньо консервативне суспільство. Це має як свої негативні моменти, так і позитивні. Люди в силу свого консерватизму менше довіряють таким речам як маніпулятивна соціологія, менше їх слухають і мають на думці щось своє.

детальніше
15:32 Олексій Антипович, керівник центру «Соціоінформ»: «Або Шкіль свідомо був погано поінформований, або він просто помилився»

«Пан Андрій Шкіль є неодноразовим нашим замовником, він прекрасно знає наш центр і ми прекрасно знаємо його як політика. Його політична сила також є нашим замовником.

детальніше
10 вересня 2007
13:14 Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова: «Нові ліцензії на продаж тютюнових виробів у кіосках не видаються»

«Жодне із рішень Львівської міської ради та її виконавчих органів не спрямоване на те, щоб погіршити підприємницьке середовище. Крок за кроком ми вирішуємо проблему із тими підприємцями, які взагалі не мають жодних дозволів на здійснення діяльності – вивели антисанітарію. Наступний крок – дати можливість СПД отримати документи і легально працювати. А третій крок буде стосуватися торгівлі алкогольними та тютюновими виробами.

детальніше
12:34 Олександра Коваль, президент Форуму видавців: «Сподіваюся, що цей рік буде переломним для Форуму видавців»

«Уже 14 років ми проводимо Форум видавців для того, щоб зробити життя українців цікавішим і приємнішим. Ідеї форуму ширяться, і ми помічаємо певне зростання зацікавленості людей літературою, книжками, книговиданнями і культурою на загал.

детальніше
07 вересня 2007
16:44 Роман Кошовий, Голова ЛОГО "Комітет виборців України: «Громадські організації виконують велику роботу під час виборчої кампанії»

"Законодавці намагаються законсервувати партійну систему і створюють всілякі перешкоди для об’єднань громадян, у тім числі й для громадських організацій.

детальніше
06 вересня 2007
09:17 Петро Писарчук, народний депутат України: «Балачки про те, що уряд хоче підкупити галичан, абсолютно безглузді»

«В Україні є законний, а не окупаційний уряд, який визнає весь світ. І місцева влада Львівщини мусить жити і працювати, щоб регіон виглядав краще, аніж сьогодні. У державі шукають модель, яка дозволить ефективно організувати співпрацю центральних органів з місцевими, адже вони є різними і незалежними.

детальніше
04 вересня 2007
17:10 Андрій Шкіль, нардеп V демократичного скликання: «Якщо депутатів обиратимуть на 3 роки, то дострокові вибори будуть що десять місяців»

«Ідея обирати народних депутатів на три роки в певному сенсі вдала. Але коли обиратимуть депутатів на три роки, то тоді потрібно і Президента на три роки обирати, і вибори в місцеві ради кожні три роки проводити.

детальніше
14:02 Іван Лунь, радник мера з питань Євро-2012: «Львів може не проковтнути величезну кількість готелів»

«Львів може не проковтнути величезну кількість готелів. Зокрема таку, як зараз пишуть – начебто нам треба ще 40 готелів. Нам потрібно якомога більше, але добрих готелів, щоб місто могло приймати гостей не тільки до Євро-2012, а й в інший час.

детальніше
03 вересня 2007
17:37 Андрій Шевченко, нардеп, № 5 у виборчому списку БЮТ: «Сподіваюся, що керівник обласного виборчого штабу НУ-НС не застосовуватиме адмінресурсу»

«Сам факт присутності губернаторів у виборчих списках або в керівництві виборчих штабів політичних сил – це не дуже приємний момент. Це неприємний момент. Хоча б тому, що це дає змогу нашим опонентам з Партії регіонів «бити» за це демократичні сили і казати, що «от колись Кучму звинувачували, а зараз самі дієте так, як він».

детальніше
17:08 Мирослав Сеник, голова Львівської обласної ради: «Угода з Кабміном – тактичний хід перед виборами»

«Угода з урядом щодо регіонального розвитку Львівщини є дуже важливою. Якби ми її підписали, то мали б підстави щороку добиватися державного фінансування, незважаючи на склад Кабінету Міністрів. Крім того, це дуже важливі і великі інвестиції – 2 мільярди гривень на рік проти 150 мільйонів, які Львівщина має зараз.

детальніше
31 серпня 2007
14:56 Петро Писарчук, керівник Львівського обласного штабу Партії регіонів: "Якщо у країні і далі триватиме правовий нігілізм, то ми втратимо державність"

«Мене здивувало те, що наші львівські політикани в особах панів Кендзьора і Ваврина приплели Партії регіонів вплив на судовий орган, який поновив генерала Олега Сала на посаду керівника львівської міліції. Усім відомо, що його поновив на роботі не донецький чи луганський суд, а Галицький суд міста Львова. Отож, Партія регіонів аж ніяк не могла вплинути на ухвалу місцевого районного суду, адже усі прекрасно знають, хто у Львові контролює суди.

детальніше
13:29 Іван Денькович, голова Львівського обласного штабу БЮТ: «Мене дивує прагнення «Нашої України» терміново скликати позачергову сесію у виборний період»

«На учорашньому засіданні фракції БЮТ Львівської обласної ради одноголосно було прийнято рішення не збирати підписи за проведення позачергової сесії облради щодо питання поновлення судом на посаді Олега Сала.

детальніше
30 серпня 2007
15:09 Олександр Ганущин, керівник апарату ЛОДА, голова робочої групи з підготовки до виборів: «Проблемою виборчого процесу на Львівщині буде явка членів ДВК»

«Робота окружних виборчих комісій на Львівщині входить в нормальне здорове русло. Сьогодні мають повернутися з семінару бухгалтери окружних виборчкомів. Вселяє оптимізм, що найближчим часом відповідні рахунки будуть відкриті і гроші на проведення виборів надійдуть. Рахунки мають бути відкриті завтра.

детальніше
29 серпня 2007
16:52 Роман Кошовий, голова ЛОГО КВУ: «Окружні комісії проблем з кадрами не мають, а от дільничні – матимуть»

Усі окружні комісії розпочали свою роботу. Ми відслідковували, чи вони проведуть перші засідання і чи приймуть всі члени ОВК присяги. Це сталося у всіх комісіях, кворум є всюди.

детальніше
15:43 Михайло Цимбалюк, начальник Головного управління МВСУ у Львівській області: «Методом евакуаторів ми ладу в центральній частині міста не наведемо»

«З однієї сторони я незадоволений ситуацією, яка склалася у Львові з паркуванням і проїздом по місту. Евакуатори Львову потрібні, бо в іншому випадку ми ради собі не дамо. Але потрібно привести їхню роботу у відповідність до чинного законодавства. Я заборонив працівникам ДАІ працювати з муніципальною дружиною і вилучати автомобілі.

детальніше
13:48 Володимир Квурт, керівник Львівського міського виборчого штабу блоку «НУ-НС»: «ПОРА» робитиме все можливе, щоб «НУ-НС» переміг на виборах»

«Де в цивілізованому світі, в якійсь демократичній країні можливий випадок, коли група людей, непричетна до партії, може собі зібратися, виготовити фальшиву печатку, подати документи в Міністерство юстиції і, оформивши відповідним чином документи, зареєструватись в ЦВК.

детальніше
28 серпня 2007
13:02 Олексій Антипович, керівник центру «Соціоінформ»: «Електорат НУНС виглядає більш впевненим у своїх симпатіях»

«За останній місяць різниця між виборцями Львівщини, які планують голосувати за блок «Наша Україна – Народна Самооборона» та за блок Юлії Тимошенко, зросла на 1-1,5%.

детальніше
12:42 Михайло Ваврин, депутат обласної ради від БЮТ: «Поновлення Сала на посаді – політичне замовлення «кризової» коаліції»

«Рішення Галицького районного суду міста Львова про поновлення на посаді колишнього начальника УВС у Львівській області Олега Сала – політичне замовлення Кабінету Міністрів та коаліції, яка була сформована у Верховній Раді V скликання.

детальніше
27 серпня 2007
14:30 Ірина Маруняк, голова Галицької районної адміністрації: «Я закликаю квітникарів не вдаватися до таких акцій протесту, як перекриття руху транспорту»

«Вимоги пікетувальників такі, що вони хочуть торгувати перед Галицьким ринком.

детальніше
10:17 Олег Скрипка, співак, лідер гурту «ВВ»: «Я дуже б хотів, щоб «Країна мрій» у Львові стала традиційною»

«Місто прописки «Країни мрій» – Київ. Привезти фестиваль до Львова – не моя ідея, а ідея львів’ян. Відповідні запрошення надходили вже другий рік поспіль.

детальніше
23 серпня 2007
10:51 Микола Шкурган, начальник управління транспорту та зв’язку: «Будемо звертатися і давати пропозиції, щоб у законодавчу базу внесли доповнення про можливість евакуації транспорту»

«У всіх цивілізованих країнах, якщо неправильно припаркований автомобіль, застосовують евакуатори. А в нас не можна. В на не можна ні евакуйовувати, ні блокувати, у нас не можна нормально відрегулювати адміністративний кодекс. Чому?

детальніше
22 серпня 2007
17:31 Павло Хобзей, начальник управління освіти ЛОДА: «Щорічно на Львівщині зростає кількість дітей–сиріт та дітей без батьківського піклування»

«Щорічно на Львівщині зростає кількість дітей–сиріт та дітей без батьківського піклування. У 2005 році таких дітей було 2 тисячі 467 дітей, у 2007 ми маємо 2 тисячі 657 дітей.

детальніше
16:18 Петро Олійник, голова ЛОДА: "Наші діти ходять в школи, які ще бачив Іван Якович Франко"

«В цьому році я підписав розпорядження, де поруч з поясненнями соціальних ініціатив Президента в кожному селі, в кожному населеному пункті областібудуть перебувати працівники обласної державно адміністрації і формуватимуть програму соціальної економічного розвитку на 2008 рік.

детальніше
21 серпня 2007
16:06 Петро Писарчук, народний депутат України: «Нехай пам’ятник жертвам Голодомору символізує, що навіть у трагедії український народ єдиний»

«Пан Кендзьор мав би знати, голосував я за закон, чи не голосував, але якщо закон прийнятий, його треба виконувати. А що пан Кендзьор вже 10 років голосує за якісь закони, але ні одного не виконав. Я, слава Богу, законослухняний чоловік. Пам’ятник я ставлю не тому, що там закон, а тому, що мій батько, мій дід були депортовані з території Польщі і я маю таку можливість поставити і їм, і всім хто був з ними, пам’ятник. В тому числі і жертвам голодомору. Голодомор був на східних теренах і нехай цей пам’ятник символізує все-таки, що навіть у трагедії український народ єдиний, не можна його роз’єднати і робити якусь ворожість між людьми.

детальніше
15:44 Лілія Онищенко, начальник управління охорони історичного середовища: «Ми подаватимемо проекти до Євросоюзу для фінансування реставрації пам’яток»

«Ми вирішили зробити спеціальну фундацію країн сусідніх з Україною: Україна, Польща, Литва, Білорусія і Німеччина. Ми зробили щось таке, як допомога спільній культурній спадщині.

детальніше
20 серпня 2007
16:19 Богдан Коваль, начальник управління капітального будівництва ЛМР: «Наше законодавство ускладнює проведення тендерів»

«Наше законодавство ускладнює проведення тендерів. Нам потрібно розробити проектування і ландшафтні роботи по десяти парках Львова. Це просто проектні роботи на 600 тисяч гривень. Обміри парку, інвентаризація парку, фіксація стану і потім розробка документацій як у парках навести красу. Ми раз оголосили тендер, ніхто не подав ніяких пропозицій. Ми намагалися залучити фахівців із Аграрного університету, Лісотехнічного інституту і Політехніки. Так от в результаті виявилося так, що ці проектні групи не змогли пройти формальностей, щоб подати всі документи для участі у тендері.

детальніше
17 серпня 2007
16:33 Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР: «Евакуатор працюватиме, але лише в тому випадку, коли це буде справді необхідно»

«У відповідності до припису обласної прокуратури, ми вилучили працівників ДАІ. Оскільки обласна прокуратура дала роз’яснення про те, що працівники ДАІ не мають певних повноважень для такої евакуації, ми, фактично, їх вилучили.

детальніше
12:39 Микола Шкурган, начальник управління транспорту і зв’язку ЛМР: «Евакуатори не працювали, і ми бачимо негативний результат цього»

«Сьогодні, коли не вистарчає працівників ДАІ, коли адміністративна відповідальність є надзвичайно низька, якщо не застосовувати евакуатори – ми маємо на вулицях хаос. Застосування евакуаторів давало нам можливість зробити так, щоб хаосу на вулицях не було.

детальніше
16 серпня 2007
15:51 Олексій Радзієвський, голова обласного регіонального відділення Партії регіонів: «Моє місце у списку відповідає рейтингу, який ПР має на Львівщині»

«Ніяких розмов щодо мого можливого призначення після виборів міністром в замін на прохідне місце у списку зі мною не було. Для мене ніколи не було змістом життя і самоціллю бути народним депутатом, чи міністром, чи заступником міністра. Я ніколи перед собою такої мети не ставив, і я абсолютно спокійно ставлюсь до того, що у нашій партії відбуваються абсолютно природні процеси зміни і поповнення складу. Для мене моє місце у списку Партії регіонів не є жодною трагедією.

детальніше
15:24 Олександр Ганущин, голова робочої групи з підготовки до виборів: «Проблем з приміщеннями я не прогнозую, скоріше можливі проблеми з людським фактором»

«Щодо виборчих комісій питання не стоїть, всі вони забезпечені приміщеннями. Сьогодні ми відзвітували, що там є й решта необхідних матеріалів.

детальніше
15 серпня 2007
16:00 Богдан Козак, голова ЛОО Української Народної Партії: «Легітимність конференції Стрийської УНП є сумнівною»

«Міська організація УНП у Стрию, на жаль, є слабкою організаційно, і єдиною з міських організацій УНП у Львівській області, яка на місцевих виборах 2006 року не спромоглася потрапити до міської ради, при тому що мала свого кандидата на міського голову (яка нині є членом фракції БЮТ в обласній раді). Причина цієї слабкості полягала саме в особистостях, які очолювали Стрийську МО УНП, а сьогодні виходять з партії, критикуючи вище партійне керівництво.

детальніше
12:58 Роман Кошовий, голова ЛОГО Комітету виборців України: «Розподіл керівних посад в окружних виборчих комісіях Львівщини є об’єктивний»

«Розподіл керівних посад в окружних виборчих комісіях визначається досить складною процедурою, яка є затверджена центральною виборчою комісією і виборчими законодавством. Складність процедури полягає в тому, що загалом по Україні має збути збережений баланс керівних посад від коаліції та опозиції.

детальніше
12:16 Директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський: «Заміна водомагістралей 8 років тому обійшлася б в 600-700 мільйонів доларів»

«За оцінками незалежних експертів, що проводили дослідження 8 років тому, заміна усіх замортизованих водомагістралей на той час обійшлася б в 600-700 мільйонів доларів. Але є дві проблеми: перша – це кошти, а друга – це складність проведення таких робіт, через те що вузькі вулички Львова "забиті" комунікаційними системами.

детальніше
14 серпня 2007
18:26 Мирослав Сеник, голова Львівської облради: «Рада, як орган влади, не має бути втягнена у вибори»

«Завдання обласної ради у проведенні виборів я бачу тільки в тому, щоби забезпечити справедливі і прозорі вибори, щоби все було правильно організаційно, щоби кожному сприяти, так як повинні органи влади учасникам виборчого процесу.

детальніше
14:57 Іван Стефанишин, заступник голови ЛОДА з питань АПК: «Негативних наслідків для АПК через аварію під Ожидовом немає»

«Негативних наслідків для агропромислового комплексу Львівщини внаслідок аварії під Ожидовом немає. І перспективи появи якоїсь шкоди для агропромислового комплексу Львівщини внаслідок цієї катастрофи також немає.

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Lviv.proUA.com є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.