This version of the page http://offtopilot.org.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-09. The original page over time could change.
Про автора » <Offtop>pilot


Про автора

Юрій Глушко - досвідчений журналіст. Раніше його спеціялізацією були молодіжні ТВ-проекти. Після закінчення “телевізійної” ери, зараз працює у друкованих виданнях. Автор науково-популярної книги про життя готів у Північному Причерномор’ї у 2-4 вв. н.е., та декількох поетичних збірок. Вже майже 20 років Юрій не випускає з рук фототехніку. Міняються технології, але залишається любов до фотографування. Він завжди знімає на плівку та цифрові картки свої мандрівки, або просто прогулянки своім брудним, нездарним містом, де проводить більшість свого часу.
Незважаючи на наявність відповідного фоторесурсу, завів новий блог, щоб присв’ятити його повсякденним подіям, та світлинам, що є їх відзеркаленням.
Свої світлини він завжди присвячує тим, хто хоче перемогти непереборну силу - страховисько урбанізації, і сам докладає чимало зусиль для цього, хоча й розумыє їх марність.
Треба ж якось себе розважати, щоб була користь для суспільства…


Нещодавні записи

Самотнiсть

***

Камінець

Рiдний край

Ранок




Каталоги




Лінки




Каталог интернет ресурсов AllWeb.Ru