This version of the page http://www.irex.kiev.ua/ua/media/umpp (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-09. The original page over time could change.
IREX


Українська програма партнерства у галузі мас-медіа

Програма Партнерства Українських ЗМІ створює та сприяє довготривалим партнерським стосункам між обраними американськими та українськими ЗМІ. Програма працює з незалежними друкованими засобами, радіо- та телевізійним секторами в Україні. Програма UMPP була заснована у 2002 році і святкує 6-річчя своєї успі

Українська програма партнерства у галузі мас-медіа

Українська програма партнерства у галузі мас-медіа, розпочата у 2002 році за фінансової підтримки Бюро у справах освіти та культури Державного Департаменту США, зараз існує завдяки фінансовій підтримці  Відділу Преси та Культури Посольства США в Україні. Програма створює та розвиває довготривалі стосунки між відібраними і схожими за розмірами американськими та українськими мас-медіа організаціями й між окремими професіоналами , що працюють у цих організаціях. За час існування програми було організовано 16 партнерств, 50 американських експертів відвідали Україну та 90 професіоналів українських медіа організацій прой

3.10 Оголошена програма стипендій ім. Едмунда С. Маскі (Muskie). Кінцевий термін подачі анкет - 31 жовтня 2008 р.

Програма стипендій ім. Едмунда С. Маскі (Muskie) є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та адмініструється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX). Програма ім. Мuskie надає можливості навчання в університетах США для отримання ступеню магістра громадянам Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану.

15.09 Програма Педагогічної майстерності вчителів (ТЕА) на 2008-2009

Програма Педагогічної майстерності вчителів (ТЕА) надасть унікальну можливість 105 вчителям загальноосвітніх шкіл Євразії ,Південної Азії, Африки та Латинської Америки поглибити компетентність у предметах, які вони викладають, покращити навички викладання, дізнатись більше про США.

© 1999-2005 IREX.
Всі права застережено.
info@irex.ua
Contact IREX - Kyiv at +38 (044) 537 0604
Розроблено Dielo.net у співпраці
з Sakhaltuev Production