This version of the page http://www.k-media.com.ua/about/partners/65.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-06. The original page over time could change.
OT VINTA :: Про нас :: Капітал-Медіа - рекламно-продюсерська агенція :: Capital-Media
Рекламно-продюсерська агенція
Капітал-Медіа
 
Про нас Наші послуги Наші роботи Фотогалерея Контактна інформація

OT VINTA
Гурт "От Вінта" існує з 1994 року і базується у місті Рівне. Від початку хлопці співають пісні українською мовою, чим ламають стереотип про те що рокабілі виключно англомовний стиль. Втім, шляхом класичного рокабілі "От Вінта" не стали йти: давалося взнаки українське коріння, і згодом суміш рок-н-рольного запалу та українського фольку склалася у неповторний стиль "украбілі". Перші закарбовані треки "От Вінта" увійшли в збірку "Український рокабільний фронт" (1998), і пісня "Ти казала у неділю будем слухать рокабіллі" стала хітом у рокабільних колах України та Росії. Насичений гастрольний графік та географія виступів сприяли появі ще однієї родзинки: втомившись тягати за собою величезний контрабас хлопці замінили його українським народним інструментом козабасом (у електричному звучанні). Це перший приклад використання електричного козабасу взагалі та у рок-музиці зокрема.

У жовтні 2002 року на музичних каналах з'явився анімаційний кліп "Свиня" на пісню "Не мала баба клопоту купила порося", а у лютому 2003 року компанія "Астра" видала довгоочікувану дебютну платівку "Дригтиндимба". 2004 рік був багатим на гастролі. На початку весни "От Вінта" проїхалися Росією (Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург), а в кінці травня вирушили у клубне турне Польщею, після чого отримали купу запрошень на участь у польських фестивалях: "Лемківська Ватра", "Свято Полку Уланов", "Івана Купала ", "Зустрічі на Мазурах", "Muzicorama-2004" та ін. В Україні команда брала участь у фестивалях ”Рок понад хмарами” (Харків), "Нівроку" (Тернопіль) та в турі “Чернігівського пива”. Завершувався рік вельми революційно: з 14 по 24 грудня хлопці брали участь у "Потязі Дружби" в якому проїхали з концертами по південним та східним областям України, і який завершився виступом на Майдані Незалежності в Києві. 1 квітня 2005 року побачив світ другий альбом гурту - "Дарма я наївся цибулі". Продовжуються гастролі та фестивальні виступи "отвінтістів". У найближчих планах ватаги запис альбому власних версій українських народних пісень з робочою назвою "Мав я раз дівчиноньку".


Склад:
Юрій Журавель - гітара, вокал
Александр Мартюшев - барабани
Віктор Пилипчук – гітара, сопілка, підспівки
Володимир Загіней – козабас, підспівки

http://www.navsi100.com/

З нами працюють

Андрій Заліско
гурт "NEON"
Віктор Морозов
Захар
Dixie Lemberg
Олег Баланко - саксофоніст
Олена Корнєєва
модерн-балет “Далькроз”
Піккардійська терція
Ніколь (ілюзії, йога, дитячі програми)
ФлайzZzа
ТІК
ТІНЬ СОНЦЯ
Ірина Федишин
Шоу-балет «СіріуС»
Юрій Цветков
Яка існує

Адреса: 79041, м. Львів, вул. Окружна, 57 а, 3-й пов. Телефон/Факс: +38 (032) 242-21-48 E-mail: office@k-media.com.ua

Наші пратнери та друзі: