This version of the page http://www.epravda.com.ua/press/48ae90cccdddd/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-26. The original page over time could change.
НАДРА БАНК відкрив відділення в Олександрії, оформлене в новому стилі | Економічна правда
PDA     RSS     Архів
Поштова розсилка:
Пошук:

  П'ятниця, 26 вересня 2008, останнє оновлення: 10 годин 53 хвилини тому

НАДРА БАНК відкрив відділення в Олександрії, оформлене в новому стилі

15 серпня поточного року відбулася презентація нового відділення НАДРА БАНКУ, яке розташоване за адресою: м. Олександрія (Кіровоградська обл.), вул. Семашка, 55. Відділення оформлене у новому стилі та працює за логікою ефективної взаємодії з клієнтами, демонструючи відкритість та доступність НАДРА БАНКУ для кожного клієнта.
15 серпня поточного року відбулася презентація нового відділення НАДРА БАНКУ, яке розташоване за адресою: м. Олександрія (Кіровоградська обл.), вул. Семашка, 55. Відділення оформлене у новому стилі та працює за логікою ефективної взаємодії з клієнтами, демонструючи відкритість та доступність НАДРА БАНКУ для кожного клієнта.
Щоб спілкування клієнта з банком проходило легко та комфортно, внутрішній простір нового відділення розділений на ряд зон, кожна з яких має свою специфіку та призначення.
Для зручності відвідувачів у відділеннях передбачені зони швидких операцій – касового обслуговування. Каси нового формату виконують не лише операції з готівковими коштами, а й ті, що не потребують укладання договору з банком. Для клієнтів, які мають всього декілька вільних хвилин для відвідування відділення, передбачена зона швидких консультацій.
У зоні самообслуговування можна скористатися послугами банкомата. Крім того, планується оснащення усіх відділень інформаційно-платіжними терміналами, за допомогою яких клієнт зможе сплатити комунальні послуги, рахунки різних операторів зв'язку і телепровайдерів, переказати кошти між платіжними картками, проглянути залишки й отримати виписки про останні операції за рахунками тощо. При цьому банк індивідуально підходить до обслуговування кожного клієнта, надає професійні консультації щодо розвитку клієнтського бізнесу.
НАДРА БАНК – один із найбільших універсальних комерційних банків, що уже 15 років успішно працює на фінансовому ринку України. Клієнтів банку обслуговує більш ніж 700 відділень у різних населених пунктах країни, до їх послуг – понад 1100 банкоматів та більше ніж 4600 багатофункціональних POS-терміналів. Так, у Кіровоградській області відкрито 28 відділень НАДРА БАНКУ, зокрема у містах Кіровоград, Олександрія, Бобринець, Олександрівка, Гайворон, Голованівськ, Ульянівка, Новоархангельськ, Новомиргород, Мала Виска, Нова Прага та Знам'янка.

Додати коментар


Колонки
Володимир Лановий
22.09.2008

Фінансове харакірі по-українськи. Частина 2

Дієва фінансова влада сформується лише після закінчення грабіжницького захоплення тих ресурсів і надприбутків, які ще є в Україні. Криза, до якої зараз прямує національна економіка, якраз і сповістить про закінчення епохи поділу, і про необхідність інших підходів, іншої влади.
 
Василь Горбаль
18.09.2008

Світова криза та інвестиційний потенціал України

Світовий капітал знаходиться в активному пошуку нового місця свого застосування, що забезпечує відносно високий рівень прибутку. Це його капіталістична суть. А те, що відбувається на вітчизняному фондовому ринку, можна не сприймати серйозно.
 
Новини
19:01
На фондовому ринку України з'явилися інвестори
18:23
Монополізація експорту електроенергії вдарить по Україні
17:53
ЄБРР профінансує модернізацію львівського електротранспорту
17:39
Парламент ввів "зелені" тарифи на електроенергію
17:28
Курс гривні на міжбанку знову знизився
16:49
Заява Буша зпровокувала падіння долара
16:33
Газова галузь в аварійному стані
16:16
Україні вигідно імпортувати російську електроенергію
15:57
Fitch понизив рейтинг України до негативного
15:05
"Нафтогаз" перед сезоном холодів "прикрутив гайки" боржникам
 
Публікації
25.09.2008

Занепад гривні: прогнози збуваються

Девальвація гривні, яку експерти пророкували ще на початку літа, нарощує оберти. Українська національна валюта знецінюється, і наслідки цієї тенденції не змушують довго себе чекати: з країни ідуть нерезиденти зі своїми грошима, лихоманить фондовий ринок.
25.09.2008

Віктор Суботін: Григоришина не можна не сприймати серйозно

Дощового вересневого дня журналісти Економічної правди завітали до адміністративного корпусу "Турбоатому". Через тисняву на вулицях Харкова, директору підприємства довелося чекати більше 40 хвилин. Однак Віктор Суботін терпляче дочекався. До зустрічі він готувався добре, перед ним лежали папери з фінансовими показниками підприємства та розписаними відповідями на деякі питання, які ЕП збиралась йому поставити.
24.09.2008

Робота заважає Кабміну вести політичні дискусії

В порядку денному Кабінету міністрів пункту "політичні дискусії" не було. Юлія Тимошенко намагалася про це нагадати, але не змогла таки втриматися, аби не відповісти на закиди Івана Васюника.
24.09.2008

Ціна на нафту більше не піддається прогнозам

Падіння паливних цін, що спостерігалося у світі протягом останніх 2,5 місяців, схоже, закінчилося. Спотовий ринок Європи у третій декаді знову пробив оцінку 100 дол./барр. Однак не менш важливі й "місцеві" фактори - ріст курсу долара і фінансова криза в цілому.
23.09.2008

"Тендерна мафія" розКРУчує Кабмін

Державні закупівлі просто неможливі без зловживань. Але якщо в інших сферах за право позловживати змагаються по кілька політичних "тусівок", то тендерна мафія за свою "вотчину" тримається міцно.
28,8 млрд. дол
інвестував в Україну Євросоюз за перше півріччя
Понад 1 млрд. дол.
заробила Україна 2007 року на експорті зброї
Найголовніше на УП
УСІ НОВИНИ УП
 
 
ІНШІ ПУБЛІКАЦІЇ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
© 2005-2008, Економічна правда. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Економічну правду".
Про проект   |   Зворотній зв'язок