This version of the page http://unian.net/ukr/news/news-243933.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
«Хочу жити в Радянському Союзі!», або Як підключити холодильник до телевізора : Новини УНIАН
ЧЕТВЕР, 18 вересня 2008

інформаційне агентство
рус | eng  
  НОВИНИ  |  ФОТО  |  РАДІО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  МОНІТОРИНГ  | РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |   ПЕРЕДПЛАТНИКАМ  |  
    
  Спецпроекти:  Культура   Здоров`я   Права людини   Харків   Крим   Одеса   Фондовий ринок   Новини ЄС   Транспорт   Енергетика   Страхування   Євро-2012  
   ОПИТУВАННЯ
[31.03.2008 12:57]  Олена Перегуда

«Хочу жити в Радянському Союзі!», або Як підключити холодильник до телевізора


Ющенко неждано-негадано відмовився підводити підсумки 100 днів роботи уряду Тимошенко: Бог з ним, з популізмом, зате Кабмін Юлії Володимирівни став «візитною карткою» української демократії. Злегка дорікнув прем`єрові за Медведчука та інших «людей з минулого»: ось тут роздратування виплеснулося повною мірою. Тимошенко продемонструвала новий підхід до кадрової політики Кабміну: нічого, що міністр - ніякий керівник, зате «не вкрав ні копійки». Народ на все на це індиферентно промовчав: нехай життя собаче, зате у владі - «наші». А Президент ще й фактично порадив нації чимскоріше позбавитися ілюзій.

Переможні, якщо не сказати самовдоволені, реляції Кабміну, приурочені закінченню 100-денного терміну його роботи і абсолютно апатична реакція населення на все це «свято» викликали неприємні асоціації з анекдотом про радянське жовтеня. Про те саме яке вперше в житті потрапляє на урочисті збори «з нагоди», і , змушене декілька годин підряд слухати про «найкращу в світі освіту», «найсмачніше харчування в школах», «найкрасивіші іграшки», «найкраще в світі організоване дозвілля радянських школярів і трудящих» і т. д. в тому ж дусі, у результаті гірко розридалося: «Хочу жити в Радянському Союзі!»

Один з міністрів опозиційного уряду - Дмитро Табачник у п`ятницю в ефірі «Свободи Савіка Шустера» на «Інтері» вперше за останні, мабуть, роки півтора (і це - як мінімум!) висловив думку народу (прохання не плутати з численними посиланнями на якісь думки, яких у людей ніхто і ніколи не питав, чим мало не щодня грішать вітчизняні політики без урахування приналежності до опозиції або влади). Так от, вголос було сказано про сильне бажання «підключити холодильник до телевізора», щоб усі досягнення, про які говорять з екрану, «переливалися» на полиці кухонного агрегату. 

Так, в той же час не можна не погодитися з главою наглядової ради Нацбанку Петром Порошенком - в тій студії дійсно знаходилося не більше 2-3 чоловік, здатних правильно, за формулою, підрахувати коефіцієнт інфляції. До цього можна додати, що таких у всій країні нашкребемо 2-3 сотні від сили, та і те, якщо дуже постаратися. Але громадянинові України абсолютно необов`язково вміти «підраховувати» інфляцію - його проблема в іншому: у тому, що він змушений її відчувати кожного разу, як заходить в магазин, або на ринок. І регулярну зажуру з приводу «фіги в гаманці» і холодильника, в якому «миша повісилася», на жаль, не розраджують жодні цифри Держкомстату .

До речі, про цифри. Представники уряду браво рапортували про зростання в січні-лютому 2008 року середньої заробітної плати майже на 40% (якщо точніше, то цифра склала 39,9%), а Україна все дивувалася, що не відчула цього щастя на собі. Чого б це? Проблема в тому, що така красива цифра не має нічого спільного з можливістю дечого прикупити - так виросла номінальна середня зарплата. Тоді як зростання реальної середньої зарплати, за даними того ж Держкомстату, склало  всього 15,5%. Для порівняння відзначимо, що в 2007-му реальна зарплата виросла на 12,5%. Не дуже істотна різниця? Все вірно - саме така, яку відчули всі, хто намагається пристосувати свій сімейний бюджет до цінових реалій.

В той же час споживчі ціни з початку року підскочили на 5,7%, а вартість продуктів харчування і того більше - на 8,4%. Відповідно прогноз  інфляції на 2008 рік  зріс до 21,9%. Для порівняння: до бюджету цього року закладено показник інфляції 9,6%. В принципі на цьому можна зупинитися.  Зростання надходжень до бюджету, податкових відрахувань, податкових і митних зборів і інші багатозначні показники, якими так напоказ пишалися міністри Тимошенко, як показує практика попередніх урядів ( і першого Кабміну ЮВТ зокрема), на кишені «маленького українця» не позначається ніяк. Отже й інтересу для нього не становить.  

Цікаво, що президент Віктор Ющенко цього разу не став критикувати роботу прем`єра Юлії Тимошенко. Більш того, заявив, що 100 днів керівництва Кабміном - дуже малий термін для того, щоб оцінювати діяльність уряду. Мовляв, Кабмін Тимошенко став «візитною карткою української демократії, яка повинна поводитися чесно», і цього, мабуть, на даному етапі достатньо. У цьому контексті якось побіжно прозвучало, мовляв Президент сподівається, що з української політики з часом зникне «хвороба популізму». Треба тільки, щоб журналісти реально сприймали ситуацію в країні і «не сприяли тому, щоб нація жила ілюзіями».

Тимошенко, до речі кажучи, теж високо оцінила чесність свого уряду. Правда, ця оцінка прозвучала дещо дивно: «Міністри мають різні організаторські здібності, але головне, що я в них ціную, - це честь у політиці. Я знаю, що жоден міністр, який працює сьогодні в уряді, не доторкнеться до державної копійки...» Очевидно, це слід розуміти так, що «не краде» - основна позитивна риса міністра в очах прем`єра, і навіть якщо міністр ім`ярек - не дуже хороший менеджер - нехай, головне, щоб гроші до рук не липли. Позиція - сама по собі спірна, але дані Держкомстату підтверджують, що тут Тимошенко навряд чи покривила душею. Скоріше просто вперше чесно і до кінця розповіла про свої пріоритети в кадровій політиці.

Не зовсім, правда, зрозуміло, як у цю концепцію вписується екс-жупел кучмівської епохи Віктор Медведчук, якому Тимошенко обіцяла сказати спасибі, якщо він «поїде і підпише геніальну угоду по газу». Ця фраза, та ще й укупі із зауваженням Юлії Володимирівни: «мої кучмісти - найкращі в світі. Вони роблять те, що потрібно країні. Вони потрапили в команду, в якій вони у форматі....», очевидно, справила незабутнє враження на Президента. Оскільки тільки постулат про співпрацю з Медведчуком, та ще і заява Тимошенко про те, що ніякі 2 мільярди вона Газпрому не винна, удостоїлися президентської критики. Більш того, Ющенко не тільки обурився апеляціями Тимошенко до Медведчука «як до рятівника», але й відкритим текстом припечатав:  «на мою думку, це - ганьба для України».

Втім, ніщо подібне Тимошенко більше не зачепить. Вона обіцяла «терпіти» будь-яку критику Президента. Тому що він - демократичний глава держави, і уряд - теж демократичний, та й «яка не є демократична коаліція в парламенті» теж присутня. А особисто для Віктора Андрійовича Юлія Володимирівна додала чергову обіцянку підтримувати його на майбутніх президентських виборах. Але тільки за умови: «якщо між Президентом і мною буде нормальна гармонійна співпраця».

Що саме слід розуміти під «гармонією» у відносинах Президента з прем`єром, про яку Тимошенко без кінця повторює як неодмінну умову її підтримки Ющенка у якості єдиного кандидата від демсил у Президенти, - поки незрозуміло. Зате очевидним стало інше: народ України минув стадію трансформації так званого «соціального запиту».

Ще не так давно основна маса вимог до політиків концентрувалася на презентації соціальних ініціатив. (Підкреслимо: не на виконанні обіцянок - люди вже зрозуміли, що контролювати це неможливо ніяк, - а на «упакуванні» обіцянок у найбільш яскраву і привабливу обгортку). Нині ж соціальний запит є дивною сумішшю політичної апатії з тезою «лише б у владі були «наші».

І остання «Свобода» виявилася вельми показовою в цьому плані. Нагадаємо, що якщо вірити організаторам програми, аудиторія є точним соціологічним зрізом всієї України. Так от, минулої п`ятниці аудиторія вже практично не робила відмінностей між тими гостями, що несли навколополітичні або навколоекономічні навороти (анітрохи не переймаючись питаннями заміни вузькоспеціальної термінології  зрозумілішими словами) і тими, хто намагався якомога більш доступно донести свою позицію. Судячи з рейтингової «шкали» в кутку екрану, люди переважно реагували на відомі обличчя. Поки що з урахуванням їх приналежності до того або іншого політичного табору.

І якщо так піде й далі, то логічним підсумком соціально-політичного розвитку, якщо це можна так назвати, України стане хтось на кшталт Вєрки Сердючки в кріслі Президента.

Олена Перегуда  

постiйна адреса статтi:
http://www.unian.net/ukr/news/news-243933.html

версія для друку  


Инженер : "...міністр - ніякий керівник, зате «не вкрав ні копійки».
Какими руководителями были чиновники времен Кравчука, Кучмы, премьера Януковича??? ___ За 17 лет отстроились и восстановили экономику разрушенные войной Германия и Япония. Соединенные Штаты за 17 лет оставили позади Великую Депрессию. А чего добились за 17 лет в Украине кучмоноиды, все - "крепкие хозяйственники и опытные менеджеры". НИЧЕГО КРОМЕ НИЩЕТЫ НАРОДА И СОБСТВЕННОГО БОГАТСТВА. _____ Отсюда выводы: 1)Не имеют права януковичи называть себя опытными руководителями; 2) не имеют права януковичи упрекать кого-либо в неопытности; 3) воровство и беспредел януковичей логично привел к смене власти; 4) винить в этом им следует самих себя.
hohmach : Як підключити холодильник до телевізора
зрaзу встромить два провода в одну дупу...
hohmach : зрaзу встромить два провода в одну дупу...
і буде радіо...
Geny : To: Инженер
Рассуждения как в анекдоте... )) "...Можно подумать, можно подумать в нашем подъезде никто не е.....ться"! и выводы ткие же.... ))
анатолий луганск  : Наглость - второе счастье.
Зачем так далеко углубляться в историю?Возьмем пример поближе и посвежее - страны Прибалтики. Мы одновременно вылезли из развалин союза, одновременно начали строительство гос-ств. А результаты настолько разные. Прибалты члены ЕС,входят в Шенгенскую зону - это европейские страны. Мы же как сидели по уши в дерьме, так и сидим. Возникает вопрос "ПОЧЕМУ" ? Да потому,что там, люди пришедшие к власти строили гос-ва для народа. а у нас гос-во для себя любимых.Коротче грабили и воровали.И такие критики как Тютюнник были идеологами,воплотителями и участниками всех этих событий(глава администрации ПУ).Ведь вся их критика -это не забота о народе - это неуемное желание вернуться и продолжать грабить и воровать, только теперь с удвоенной энергией. Должно быть полное отсутствие совести,чтобы не принеся обществу ничего, кроме вреда, критиковать других.Наглость - второе счастье.
:-) : лише б у владі були «наші»
Больше того, я уверен, что если "наши" повергнут страну в хаос и нищету окончательно, а до этого недалеко, то всё равно за Юлю глотку перегрызут. Не пойму, то ли массовый гипноз, то ли массовый психоз..
Инженер : Кто есть "наши", и кто есть "ваши".
"Ваши" - это кучка бездарных, но хитрых людей, стремящихся построить в Украине кулуарно-клановую систему власти. Страна превращается в корпорацию для узкого круга людей. Власть переходит от одного члена корпорации к другому. Кто же такие "наши"? Не существует никаких "наших". Есть сменяемые чиновники и политики, которые своими действиями заслужили доверие общественности. Если чиновник теряет доверие - его вычёркивают из списка "наших" и переизбирают. ЮВТ - политик, заслуживший доверие народа.
Инженер : Да, кстати! Ющ - пример того как "наш" становится "не нашим".
И, как следствие, президентства ему не видать. Разве что ЮВТ за него очень попросит.
:-) : Инженеру
Доверие, говоришь? Это ты про ЕЭСУ и Итеру? То что вы принимаете за доверие как раз и есть то ли гипноз то ли психоз. Вы мне мультяшных крыс напоминаете (про Нильса мультик). Вам играют на дудке, а вы с такими же тупыми мордами хоть в воду, хоть в говно...
Квадро : На такий гарний народ, як ми - такий працелюбний, розумний, талановитий - жодний урядовець не підійде - не достойні вони нас...
:-) : Инженеру: Доверие, говоришь? Це він про "покращення вашого життя вже сьогодні" - і діаграмки, на яких те покращення вражало невимірно. Табачнік знав про що говорив - йому не тільки телевізор із холодильником тоді хотілось об*єднати, а й електричний стул (для відсутньої української інтелігенції) включити в комплект.
ХЕ ХЕ : Где обещаные в 2004 году дополнительно 5 млн. рабочих мест
Когда Ющенко начнет выполнять свои обещания? % миллионов рабочих мест остались на бумаге. зато мы видим президента в кабине самолета на броне танка(такие танки в нАТО не возьмут) и еще на всяких выставках презентациях. Ничего короме нагнетания руссофобства и борьбы против русского языка мы не увидели за эти 3 года... когда и как будет президент отвечать за свои слова и поступки?
Руссофил : "можно ли заказать товар по телефону... можно, но выдадут его по телевизору"
2ХЕ ХЕ: а так же просто эти 5 млн. рабочих мест создать. Фиг сделать. Всего лишь работные лагеря для несогласных. Вот в Кацапстане - сказал против Пукина плохое - и уже тю-тю - в далекой Сибире снег убираешь. Жаль Ющенко русский опыт не перенимает - ни тебе разгонов демонстраций, ни арестов опозиционеров, ни убийств журналистов. А русским же нравится... Можем им здесь это тоже надо организовать :-)))
))) : Що за дебільний заголовок?
Цікаво те, що написало таке, жило в радянському союзі.Памятає пусті полиці магазинів і кусаючі ціни на базарі? І постійні трансляціі зїздів та пленумів КПРС по телевізору? І взагалі було б добре сформулювати коротко про що стаття, що журналіст хотіла скзати читачам? А то все бла-бла- бла Послівно платять?
informer : для порівняння:
Зачем при "экономическом чуде" регулировать цены? Министерство экономического развития определило список продуктов, которые в ближайшее время должны исчезнуть из наших магазинов. Это хлеб, молоко, кефир, масло, соль, сахар, чай, а также говядина, свинина, мясо птицы и яйца. Формально этот список продуктов называется списком продуктов, цены на которые подлежат госрегулированию. В странах с рыночной экономикой госрегулирование цен применяется только в какой-то чрезвычайной ситуации: во время войны или природной катастрофы. А тут… Нам твердят об экономическом чуде Путина — и вдруг вводят то, что вводится во время катастрофы. Теперь давайте посмотрим, почему растут цены в России и кто на этом проигрывает. Причин роста цен можно выделить три. Первая — цены на продукты растут во всем мире из-за стремительного развития стран третьего мира и перенимания ими вкусовых привычек и предпочтений Европы. Грубо говоря, Китай, который жрал один рис, стал пить молоко и есть мясо — вот цены и поднялись. Цены растут потому, что крестьяне в Китае, бедняки в США и даже арабы в Алжире стали есть лучше. И только в путинской России рост цен является не следствием улучшения качества жизни бедняков, а причиной ее ухудшения. Во-вторых, в России инфляция: растут доходы от нефти, а так не бывает, чтобы денег в стране прибыло, а цены остались прежними. Однако количество денег в стране растет быстрее, чем в руках бедняков. За восемь лет бюджет вырос с 20 млрд долл. до 200 млрд — но очевидно, что доходы беднейших слоев населения не выросли в десять раз. Халявные деньги подогревают цены, но не попадают беднякам. В-третьих, в России стремительно растут аппетиты чиновников, а стало быть — и удельная доля поборов в цене любого товара. Вот простой пример. Уже два года как под давлением ФСБ власти обязали вести торговлю только при наличии кассовых аппаратов, причем пользоваться для этого специальной «электронной кассовой лентой защитной». Как объяснял при внедрении этого новшества в своем письме директор ФСБ Патрушев, эта мера поможет против черного нала и терроризма. Директор ФСБ, однако, забыл упомянуть такую несущественную деталь, что внедрение ЭКЛЗ должно было принести подконтрольному ФСБ ФГУП «Атлас» — монопольному производителю вышеупомянутой ленты — около 1 млрд долл. в год. Те 200 долларов, которые стоит лента для одного кассового аппарата, — это ничто для богатого супермаркета, откуда покупатель выходит с черной икрой и шампанским «Кристалл». Но это существенно для сельского магазинчика, куда бабушка приходит за хлебом и кефиром. Косвенный налог, собираемый ФСБ с покупателей (заметим, что ленту легко скрутить за дополнительные деньги), основной своей тяжестью ложится на бедняков. Каковы будут последствия регулирования цен? Во-первых, оно убийственно для 30 млн российских граждан, так или иначе связанных с сельским хозяйством. Рост цен на продукцию сельского хозяйства давал этим людям возможность заработать. Принятые Минэкономразвития ограничения означают, что эти люди не смогут продать произведенные ими масло, яйца или говядину по цене выше фиксированной. Во-вторых, оно убийственно для бедной части потребителей. Ведь регулированию подлежат цены не на все товары — а на «социально значимые». Это означает, что дешевые товары, на которые цены ограничены, из продажи исчезнут, дорогие — останутся. Бедняку придется либо проводить весь день в поисках формально существующих дешевых товаров, либо платить за то, что он не может себе позволить, точно так же, как в советское время приходилось либо стоять в очереди за дефицитом, либо покупать то же самое, но дороже, на рынке. В-третьих, оно увеличит доходы чиновников. МВД, которому недосуг искать убийц, насильников и воров, уже, дрожа от возбуждения, требует права проверять магазины на предмет завышения цен. Трудно найти какую-либо другую меру, которая в последний год так ярко характеризовала бы тот режим, при котором мы живем. Режим, который под видом заботы о населении увеличивает доходы чиновников и намеренно превращает государство из системы обеспечения равных правил игры в инструмент вымогания денег у тех, кто бесправен. ЮЛИЯ ЛАТЫНИНА.Россия.
Воин : СССР должен быть возрождён
Это было самое передовое государство в мире, до сих пор не могут разорить, хотя грабит весь мир
психиатр : Вонь : СССР
ну сказано тебе, - ПОДЛЕ чим..ну явно - НАВЯЗЧИВЫЕ ИДЕИ и НЕКРОФИЛИЯ...
Воин : Псих и атр - этим всё сказано
Здесь много хохляцких психов и (censored)ов ..Ну ничего я вам башку исправлю..................барабанными палочками
Воин : Вот они достижения "незалежной" Украины и бандеровщины
По данным украинских учёных за время независимости в Украине объём ВВП сократился в 3 раза, суммарное падение ВВП составило более 900 млрд. долларов США, объём капитальных вложений в народное хозяйство сократился в 7,5 раза, падение промышленного производства составило 76, 9% (для сравнения: в СССР после ВОВ промышленное производства упало на 32%; в США во время самого большого кризиса в 1928-1930 годах – на 25%; в Германии после ВОВ – на 44%), в том числе: объём производства электроэнергии – на 25%; угля – на 47%; стали - на 25%; готового проката – на 26%; минеральных удобрений – на 22%; химического волокна – на 69%; цемента – на 63%; металлорежущих станков - на 92%; автокранов – на 78%; легковых автомобилей – на 81%; автобусов – на 75%; экскаваторов – на 94%; выпуск бульдозеров – вообще прекратился. Особенно резко упал объём производства сельскохозяйственной техники: выпуск свеклоуборочных комбайнов прекратился полностью; выпуск тракторов снизился – на 94%.. Производство бытовой техники - телевизоров, радиоприёмников, фотоаппаратов, магнитофонов, холодильников, электропылесосов, стиральных машин, кухонных комбайнов, велосипедов, мотоциклов, мопедов и т.д. – снизилось от 80 до 99%.. Объём производства машиностроительной продукции сократился в 15-20 раз, объём промышленного строительства – в 9 раз, почти полностью прекратилось производство пластмасс, изделий приборостроения, электротехнической промышленности и т.д. По сути у нас уже нет основных фондов (они уничтожены, разукомплектованы и разворованы) в машиностроении, электротехнической и электронной отраслях, станкостроении и т.д.. Угрожающих размеров достигло падение производства продуктов питания и сельскохозяйственной продукции: мяса – на 79%; колбасных изделий – на 74%; молокопродуктов – на 80%; хлебных изделий – на 55%; консервов – на 68%; производство шерсти – на 78%; льна - на 87%; поголовье крупнорогатого скота – на 70% и т.д.. Объём капитальных вложений в агропромышленный сектор сократился в 20 раз. В последние годы по 10-11 млн. га лучшей в мире земли не пашется и не сеется. Кадровый квалифицированный персонал в промышленности доживает последние 3-5 лет, а замены ему нет. Никто даже не планирует его воссоздание, хотя для этого необходимо не менее, чем 15 лет. А академическая наука – двигатель научно-технической прогресса и роста благосостояния народа находится в ещё худшем состоянии – количество научных работников сократилось в 2 раза, финансирование науки практически прекратилось, что привело к 90% безработице среди её работников, из-за чего 6 000 учёных уехало за границу. По данным Расчётной Палаты Украины 97% населения нашей страны живёт в бедности (70% - живёт на меже бедности, а 27% - за чертой бедности). Одним из признаков бедности является вынужденная, за неимением средств, потребительская неприхотливость населения. Почти 60% семейных затрат украинцев приходится на продукты питания, тогда как в странах Европейского союза этот показатель не превышает 15-25%. При этом основными продуктами питания в Украине остаются картофель, хлеб и хлебобулочные изделия. При рекомендованной норме потребления хлебопродуктов на одну лицо на год на уровне 101 кг фактически потребляется 131 кг, картофеля - 133 кг при рекомендованной норме 124 кг. Мяса и мясопродуктов потребляется на 50 кг меньше за рекомендованную норму, рыбы и морепродуктов - на 8 кг, овощей и бахчевых - на 53 кг, плодов и ягод - на 63 кг. Заработная плата является слишком низкой и не выполняет своей основной функции – мотивации к производительной трудовой деятельности. Минимальная заработная плата в Украине меньше прожиточного минимума, определенного для работоспособных лиц. При .этом заработную плату ниже минимальной получает каждый седьмой работник (14,6%) в отраслях экономики, отработавший 50 и больше процентов времени, а заработную плату, ниже прожиточного минимума, получает - 49,7% работающих. Кроме того из года в год растут долги населению за счёт бюджетных средств. Уровень безработицы, рассчитанный согласно методике Международной организации труда, растёт и составляет 9,8%, при этом за пределами страны работает более 7 миллионов украинских граждан. Свыше 90% общего потока работников из Украины приходится на страны СНГ (Россия, Беларусь), страны Вышеградской четверки (Польша, Чехия, Словакия, Венгрия) и государства Южной Европы (Италия, Португалия). Продолжает снижаться численность населения, которое за 14 лет - с 1993 по январь 2007 – сократилось с 52,2 миллиона человек до 46,6 миллиона, при этом в 2006 году численность населения Украины сократилась на 283,5 тысяч человек, а темпы уменьшения численности населения в Украине являются одними из самых высоких в Европе - 0,8-1,1% в год.

Ваше iм'я: Ваш E-mail:

Тема:
Повiдомлення. Символів залишилось 500:

введіть цей захисний код
   ОСТАННІ НОВИНИ
05:00   У Києві заборонять паркуватися "ялинкою"

За місяць з`являться відповідні знаки

04:46   Кабмін вирішив взяти під захист якість сільгоспземель

Деталі повідомляє прем`єр-міністр

04:26   Безплатні курси для водіїв мопедів відкриває ДАІ

Ідея народилася в Севастополі

04:06   ВР ухвалила зміни до Господарського процесуального кодексу

Щодо забезпечення позову

03:47   Хто заплатить за радіоактивні відходи

Парламент ухалив закон

03:27   Перший всеукраїнський фестиваль лялькових театрів триває в Запоріжжі

Беруть участь професійні колективи

03:01   У Криму створять ландшафтний парк "Лисяча бухта – Ечки-Даг"

Рішення Верховної Ради АРК

02:31   Ющенко про Голодомор, заповідник, воду, газ, вовну та усиновлення

Президент заслухав Херсонського губернатора

02:04   Тимошенко: митниця вже вичерпала свій ресурс

Час переходити на електронні системи

01:41   Верховний суд: найбільш проблемними є справи щодо землі

ВСУ вивчив стан справ

01:19   Медведєв розпорядився оформити кордон Росії в Арктиці

Ключові слова "шельф" і "вуглеводні"

01:04   СП: Тимошенко перекладає відповідальність на Ющенка

Ключове слово "Росія"

00:52   Тимошенко розраховує, що ВР вчасно затвердить держбюджет

"Розпочата робота дозволяє сподіватися..."

00:40   За даними exit-polls, прем'єром Ізраїлю стала Ципі Лівні (фото)

Від 47 до 49 відсотків голосів

00:22   Гриценко вважає відновлення коаліції нереальним

Ні з Литвиним, ні без

00:03   Результати матчів Ліги чемпіонів

Група Е рахунок так і не відкрила

23:46   Велика Британія вперше видала Україні злочинця за лінією Інтерполу

Деталі повідомив заступник міністра

23:37   Динамо та Арсенал зіграли на рівних

Добре в обороні та центрі

23:14   Козаки звертаються до Ющенка як до Гетьмана

Час створити Державне управління

22:54   Комуністи відзначили річницю приєднання Західної України

... яке стало запорукою незалежності

22:37   Парламент Криму просить Тимошенко захистити російську мову

... від міністрів-нашоукраїнців

22:14   Війна в Грузії змусила Європу згадати про африканський газ

... та й Газпром про нього не забув

21:50   Росія готова постачати зброю до Африки в обмін на каву, алмази...

...та квоти на розробку надр

21:28   МЗС Росії: НАТО заохочує Тбілісі на нові авантюри

Коментар розміщено на сайті міністерства

21:04   Парламент Криму збільшив термін своїх повноважень

... з 4 до 5 років

20:42   Генконсульство України в Італії підтверджує вбивство двох українок

У різних містах однієї провінції

20:23   Партія регіонів пропонує парламенту попрацювати

Наступний тиждень мав бути "в округах"

19:58   Українська армія - найбідніша в Європі

Міністр оперує цифрами

19:41   "Це була найбільша Паралімпіада в історії"

У Пекіні завершилися ХІІІ Паралімпійські ігри

19:24   Дострокові вибори найбільше вигідні БЮТ - Супрун

Ключове слово "адмінресурс"

19:03   Росія підписала договори про дружбу з Абхазією та Південною Осетією

Медведєв поставив ключове завдання

18:58   БЮТові та "Регіонам" радять не ховати перед виборцями дулю в кишені

Під яким соусом подати пікантну страву?

18:51   Вікторія Гресь зшила костюми для світового турне Джанет Джексон

Але Америка про це не дізнається...

18:39   Тимошенко перенесла виконання своєї обіцянки на наступний рік

У бюджеті гроші передбачені...

18:30   У житомирській школі учні 10-го класу до смерті побили однокласника

Порушено кримінальну справу

усі новини »»»

    АНОНСИ ПОДІЙ
10:00   Американські юристи проведуть семінари для українських журналістів
11:00   Презентацiя iнвестицiйного експерименту в Бориспільскому регiонi
16:00   20.09.2008 У Києві відбудеться День земляцтв України
усі події »»»   
прес-анонс »»»   теле-анонс »»»   радіо-анонс »»»

   АРХІВ
Вересень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
«««  •  »»» 

Яценюк думає, що пат може перейти в мат

Експорт в RSS/JS |  ФОРУМ |  КОНТАКТИ |  УНІАН-монітор  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
weblog.com.ua