This version of the page http://unian.net/ukr/comments/242913 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Новини УНIАН
ЧЕТВЕР, 18 вересня 2008

інформаційне агентство
рус | eng  
  НОВИНИ  |  ФОТО  |  РАДІО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  МОНІТОРИНГ  | РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |   ПЕРЕДПЛАТНИКАМ  |  
    
  Спецпроекти:  Культура   Здоров`я   Права людини   Харків   Крим   Одеса   Фондовий ринок   Новини ЄС   Транспорт   Енергетика   Страхування   Євро-2012  
   ОПИТУВАННЯ

Працівник СБУ: Ми їздили в Ізраїль побачити досьє проти Шухевича – а його просто не існує


Коментарi до статтi

бывшая израильтянка : !
Снова нарисовалась шалава-пропагандистка, бушевская членососка Маша Мищенко! Нашлась заступница фашистов! Лично оплатила бы этой продажной шалаве билет в один конец - в Вашингтон, чтобы людям мозги эта дебилка не пудрила!
RON : Д. ТАБАЧНИК ВСЕГДА ИМЕЛ ПРОКРЕМЛЕВСКИЕ НАСТРОЕНИЯ И НЕ СКРЫВАЛ ИХ.
ТАБАЧНИК ПО-ОПРЕДЕЛЕНИЮ НЕ МОЖЕТ БЫТЬ ПАТРИОТОМ УКРАИНЫ. ОН ДУМАЕТ ТОЛЬКО О СЕБЕ, МУЗЕЯХ И АРХИВАХ УКРАИНЫ (ГДЕ-БЫ ЧЕГО СТАЩИТЬ).
Журналист : Гитлер
Уважаемые, то вы обвиняете Россию в том что она сотрудничала с Гитлером, а потому русские "фашисты" то теперь говорите, что и украинцам оказывается можно было сотрудничать с Гитлером. Так получается из вашей логики что и украинцы фашисты? Тогда я согласен.
cfgr : Шухевич
Бывшая израильтянка, по всей видимости, еще и бывшая гебешница, чувствуется по лексике.
Журналист : шухевич
В дискуссии связанной с Шухевичем все нужно максимально упростит. Не нужно ввязывать в спор убивал ли Шухевич евреев, или носил ли он железный крест. Все это абсолютно не имеет значения. Значение имеет то что во время ВОВ, когда наши деды умирали за то чтоб мы потом родились на этой земле, «доблесный» вояка Шухевич носил нацистскую форму, и этого между прочим абсолютно не скрывают западенцы. Потому какое может быть отношение у нормальных людей к человеку, который в то время как нормальные люди воевали с нацистскими преступниками, носил нацистскую форму?
Українець (ТМ) : бывшая израильтянка : !
А чому бувша? Що, земля обітована не така обітована? Наза в Україну гадити повернулась?
Журналист : Шухевич
Гражданин любого государства, марширующий в рядах Гитлера, является нашим врагом. Это относится не только к существующим государствам, но и всякого рода представителям подлой касты квислингов, сделавших себя агентами нацизма в борьбе с собственными соотечественниками и своей Родиной. Сразу же после победы мы привлечем их к суду наших трибуналов. Это наша политика и это наша декларация У. Черчилль, 22 июня 1941 г
сашко : 1
чудове інтерв ю. маші міщенко - подяка, навіть назважаючи на дещо недоречний тон запитань, володимиру в’ятровичу - творчої наснаги.
Malicious : Журналист :какое может быть отношение у нормальных людей ....
а какое отношение может быть у нормальных людей, которых "нормальные люди" в форме со звездочкой срывали в течение суток с мест, на которых они жили много поколений и в теплушках как скот, без воды и пищи с грудными детьми везли на многие тысячи километров?
Counter Spy : страшно слухати, коли державний чиновник такого рівня, як віце-прем’єр з гуманітарних питань, дозволяє собі поширювати таку дезінформацію.
бо "Діма" співпрацює з КДБ (тепер ФСБ) ще з "комсомольского знамени".
Мишка : Ой-нимагу
Израильтянка, так кто там фашистам служил на задних лапках? Читайте: www.cripo.com.ua/print.php?sect_id=9&aid=17941
КиевРусь : Хорошее интервью - побольше бы таких. Хоть что то полезное опубликовали.
В таких интервью узнаешь о жидовско-кацапской брехни и чем на нее отвечать. А жид Табачник никогда для Украины и народа добра не делал. Как и всякие пиндосы кацапские.
Мишка : И еще раз!
150 000 евреев служили у Гитлера Читайте: www.cripo.com.ua/print.php?sect_id=9&aid=17941
blade : бывшая израильтянка
Сполученими Штатами керують жиди, США підтримують економіку жидів, заради жидів США починають війни і жидам не подобається, що США лояльно ставляться до України!!!
Тарас : Слава Україні
СБУ +10. Я радий, що її ряди поповнюються патріотами, які можуть спокійно затулити пельку запіненим жидам та комунякам.
Олексій : УНІАНівці, покажіть нам, хто тут з (RU), так хочеться побачити!
Здається, якби показати ще й координати дописувачів-істериків від луб`янки, то ми б чітко побачили офіси ЄСМ, ПСПУ, КПУ, Шурових-Корнілових та решти позаштатників з "холодною головою і чістимі рукамі". А таваріщ Журнальор нам пропонує винищити всіх німців, які проживають у Бундереспубліці та носили "нацистську форму" та був членом НСДАП? Може тоді й всіх, хто був членом ВКП(б) і носив чекістську форму, анині отримує від України підвищену пенсію теж розірвати на шматки? Більше крові, Журналісте, більше крові! Кремль її давно закликає!
Олександр : -
Дякуємо за гарне інтервю, цікаво і приємно що є люди віддані важливим історичним питанням. Слава Україні!
Ворон : Це інтерв`ю обов`язково потрібно надати в регіони України для районних газет через Укрінформ
Ось такі гідні люди і є основа Українського прориву реально, а не вербально, і злословні опоненти цьому тільки яскраве підтрвердження. У свято СБУ, гарний приклад патріотизму фахового спеціаліста. Зі Святом Вас всі, хто працює заради безпеки нашої Держави Україна
Бывший-всем : по статье
Ген.Власов предательборолся с сов.властью.Однако в России он предателем остался.Если вам некого больше прославлять-пёрышко вам в ж .Исеория всё расставит на место после того как к власти у вас придут нормальные люди а не прихвостни янки.
Партизан  : -
Яка ганьба! Як гидко і соромно перед цивілізованою європою за таких співвітчизників. Сьогодні ми даємо звання Героя України "людині" яка осоромила Україну (Шухевичу), а потім чуємо як шанувальники тієї сволоти вбивають африканських студентів в столиці "Європейської" країни - м. Києві... серед білого дня. Жах! Який ще занепад моралі за рахунок американців створять в нашій рідній країні такі "Маши Мишенко"... Слава Україні!
мойша : Шухевич – одна з ключових осіб двадцятого століття
бери больше - ключевая. рядом с портретом в форме с трезубцами нужно было портрет в форме со свастикой поставить. больше ничего не надо. Так само, Ви можете сказати, що Шухевич не вбивав мирне населення, білорусів та поляків? Дуже цікаве запитання щодо мирного населення в партизанській війні... Шухевич мав право як особистість співпрацювати з розвідкою. Романові Шухевичу дорікають: у нього, мовляв, на руках кров, але ж головне завдання військового – воювати... До кінця 1942 року вояки мали підписаний контракт, який зобов’язував їх залишатися в лавах батальйону «Шуцманшафт». пишите больше подобных фактов.
step : Слава Україні
Дякую за інтерв’ю.
Журналист : Для Malicious
Malicious - а кто сейчас ставит памятники советским преступникам???? Преступников нужно судить, но оправдывать преступления Шухевича советскими преступлениями не нужно
дід : слава тобі боже, що я не москаль
Нажаль наша нація лише стає на шлях відродження. Одні розуміють, що український націоналізм з точки зору українця, або навіть пересічного жителя України, це добре. Бо націоналісти - це ті хто незадумуючись довго йдуть у боротьбу за світле майбутнє своєї країні. І одночасно борються за добробут не лише власне українців, а й тих "піндосів", що навіть прочитавши правду про історію України, продовжують її усіляко охаювати ... Інші, займаючи позицію безбатченків, які не мають нічого святого, лижуть умовний зад москві, вбивають на вулицях негрів лише за те, що вони мають інший колір шкіри .... Ганьба піндосам і путінським членососам ... Собаки (піндоси і членососи) гавкають, а караван іде Україна відродиться обов"язково, іншого не дано ... Слава УКРАЇНІ !!! Слава її ГЕРОЯМ !!!
Журналист : Негры
Негров на улицах Киева убивают молодые люди с националистическими флагами. Так они борются за светлое будущее Украины
Nemets : Shukhevich - "Geroi" Ukrainy
Ot etogo UPA i shukhevichei smerdit fashizmom i antisemitizmom. Nechego lezt v Evropu so svoimi fashistami.
ppau : To Nemets, мойша, Партизан, Бывший-всем
Сталіна, СРСР вже немає, а засрані мізки залишилися...
Українець : Табачник - лжеісторик!
Як навіть в окремих персон повертається язик називати Табачника "істориком", "доктором історичних наук" і.т.п. Схаменіться, люди добрі! Він такий історик як і "полковник"! Це ж треба було зовсім совісті не мати і, користуючись службовим становищем", ставати за два-три роки "полковником", "доктором історії" і т.д. Довів свої військо-наукові "досягнення" і "заслуги" до посміховиська, що аж "полковником історії" почали його називати навіть наближені до нього підлабузники. Про спочатку "заслужену", а невдовзі "найнароднішу артистку" в його сім`ї й говорити не хочеться, так смердить! Тому ми маємо рішуче засудити оці Дімині шалості, і нехай ця ганьба супроводжує його до самого кінця його безславного життєвого путі.
Андрій : Фашисти були кращі від Радянської влади
Важливо зрозуміти те, що з точки зору українця нова фашистська влада нічим не відризнялася від радянської. А, якщо точніше, відрізнялася в кращу сторону. Фашисти не мали за спиною Голодомору 32-33, колгоспів, виселення до Сибіру і т.д. Саме тому борці за незалежну Україну були схильні ставати на сторону фашистів проти совітив. Нічого дивного тут не має.
мойша : про засрани мозги
долой мозги засраные ссср, даешь засраные мозги по-бэндэровски
Абрам : Мойша! Не нервуйтесь
на ваші мізки насрав особисто великий ПУ, це ж очевидно!
Бывший : мойше
Молодец! Они клянут Сталина а должны ему ср. целовать за ту территорию за членство в ООН.Были бы губернии-где бы они были со своей (державнистью)
Nemets : ppau
Fashizm ukrainskii, nemetskii, russkii i drugie vse na odno litso. Tragediya vsekh narodov SSSR zaklyuchalas v tom, chto okazalis mezhdu dvumya prestupnymi rezhimami-stalinizmom i natsional-sotsializmom. No pmnite ob odnom: nemetskie fashisty vsekh ukraintsev, russkikh i belorussov za lyudei ne schitali. Plany fashistov v otnoshenii etikh narodov izvestny. Poetomu sovetskii rezhim okazalsya menshim zlom. Zhelayu Vam postroit novuyyu, demokraticheskuyu i zazhitochnuyu Ukrainu!
Alex : Моя бабушка из Житомирщины... Я её както расспрашивал про вторую мировую - про немцев, про наших партизан.
Она очень интересные истории рассказывала. Ничего плохого про немцев она ни разу не сказала. В самом селе немцев не было, были рядом в районом центре, Новоград-Волыньске. Я очень интересовался, хотел услышать негатив про фашистких захватчиков. А она мне говорит. Так как мужчин в селе было мало(партизанили или воевали), то было трудно. Так вот - немцы приехали на танке помочь вспахать землю! Говорит - были дружелюбны и ничем не мешали местным жителям. А вот с нашими были проблемы, как ни странно. Была одна школа и ту красная армия спалила, когда отходила. А партизаны, т.к. голодные в лесу пратались, делали ночные набеги в село. Все что можно было забрать пожрать - всё брали и ничего не оставляли. Вообщем, говорит больше доставалось от своих красных защитников, чем от немцев. Вот так. Даже не знал, что думать... Как отреагировать на это?
Сергій : 2 Alex : Моя бабушка из Житомирщины
Почти слово в слово говорила тоже самое моя бабушка, только с Черниговской области. Она одна с тремя детьми, среди которых была моя мама, а суки-партизаны еду забирали! Слава Украине!
Александр : Лубянка в бешенстве!!!
ФСБ-КГБ имеет целый штат сотрудников (в том числе и разоблаченных "бывших израильтянок" для засорения Интернета антиукраинским мотлохом!!!
Журналист : Андрею
Украинский школьный учебник по истории Украины для 11 класса, рассказывая об оккупационном режиме в 1941 году, пишет следующее: «С началом оккупации в Украине развернулась широкая пропаганда, которая имела своей целью нейтрализовать последствия идеологической деятельности большевиков. Добиваясь поддержки населения, оккупанты особенно охотно использовали факты недавнего прошлого. Через газеты, плакаты и другие пропагандистские материалы они обнародовали трагические факты насильственной коллективизации, Голодомора 1932–1933 годов, массовых репрессий, проводимых НКВД в Украине. В частности, во многих городах и селах были обнаружены массовые захоронения невинных жертв сталинских репрессий. Эти неизвестные факты оказывали гнетущее впечатление. В то же время оккупанты обещали им аграрную реформу, свободное развитие украинской культуры, возвращение солдат домой… Такие действия оккупантов были одобрительно восприняты всеми, кто был недоволен советской властью. Но «новый порядок» не оправдал надежд этих жителей. Он принес такие страдания, такой размах террора, по сравнению с которым недавнее советское прошлое казалось почти райским».
Журналист : Голодомор
Виктор Ющенко уверен, что именно Голодомор должен стать той трагедией, вокруг которой должны объединиться украинцы. Однако, почему бы Президенту не взглянуть на другие события в нашей истории? Великая Отечественная война 1941–45 годов действительно стала кошмаром для жителей Украины. Сталинские репрессии ни в какое сравнение не идут с гитлеровскими, когда миллионы люди травили в газовых камерах, сжигали в печах, подвергали медицинским опытам или просто расстреливали. За время немецкой оккупации всего в Украине было убито и замучено 3,9 млн гражданского населения и более 1,3 млн военнопленных. Ранее Виктор Ющенко очень любил рассказывать, как его отец Андрей Ющенко страдал за Украину в концлагере Освенцим. Но почему трагедия войны сейчас так не трогает Президента и не дает повода ему заявлять об объединении нации? Может, потому, что это просто не выгодно главе украинского государства? Очевидно, что, поднимая темы ВОВ, хоти не хоти, но придется обвинять Германию и немецкий народ в истреблении украинцев, а на такие обвинения Ющенко никогда не осмелится.
огого : фсб
Вот это ФСБ напряглось!И по-русски, і на українській мові, и с имитацией разнополости - а нечем крыть против фактов.Особенно когда украинская спецлужба ловит политических провокаторов на дешевой брехне.Начинаю верить, что Украина не просто существует:))
Grig : Журналисту
и шо за аргумент этот школьный учебник? вот вам же люди приводят свидетельства тех, кто это пережил. а вообще, не считаю себя в праве судить большинство живших здесь в то время. пропаганда (брехня) и террор с обеих сторон. правдивой информации (или хотя бы выбора источников) ноль. поставь себя на место этих людей. однозначно осуждаю тех, кто убивает по причине нац. или религиозных отличий.
Киевлянин : Це ж яким треба бути спеціальним капітаном,
1)что касается полковника Димы - верой и правдой служил этот аморальный человечишка кучмовскому гнилому режиму. Но проблемы морали его мало интересовали, а больше свой карман. Так что с ним все ясно - он такой же нулевой , как и СДПУ(ноль) . Как и с теми крымчанами, которые его избрали в свое время в ВС Крыма- все ясно 2) А что касается ОУН-УПА, так этническими чистками (назвать примеры и нации?) , терактами(назвать конкретные теракты?) и сотрудничеством с фашистами ( 1939-41 г.г) .занимался тотаталитарный режим СССР.
Nemets : Alex+Sergii
V etoi uzhasnoi voine naryadu s zhestokostyu byla i chelovechnost, prichem s obeikh storon. Moi otets byl soldatom nemetskoi armii na vostochnom fronte, v chastnosti v Ukraine i ego vzaimootnoshenie s naseleniem bylo normalnoe. On dazhe zhenilsya na russkoi devushke-moei materi. Vse bylo.... No nelzya zabyvat, chto natsional-sotsialisty khoteli porabotit narody SSSR, poetomu eto byla voina osvoboditelnaya., nesmotrya na vse uzhasy stalinizma. Teper i stalinizm ischez, i ukrainskaya natsiya sokhranilas. V sluchae pobedy fashistskoi Germanii vse bylo by inache.
Журналист : Grigу
Во первых школьный учебник - это официальная информация, а информация мол "баба параска сказала" это не аргумент. К тому же украинские школьные учебники до глубины своих костей оранжевые, и как видите, даже оранжевые учебники пишут такое. И это правда. Нацисты были плохие не потому что убивали людей, а потому что они убивали их с особым зверством и цинизмом. Возьмем хотя бы Освенцим где погибло более миллиона людей. Когда русские вошли в Освенцим чтоб освободить узников, люди бросались советским солдатам на шею. То что увидели русские солдаты в Освенциме добавило им стимула идти вперед. Об этом рассказывает между прочим не русский учебник, а британские журналисты.
мойша : абрам
твои мозги, безусловно, никем не обосраны, кристально чисты, аккуратно подстрижены и промыты шампунем от кацапской перхоти. впору называться первым еврейским буддой. никакое фсб-кгб тебе не страшно, тебе достаточно щелкнуть пальцами и все вороженьки згинут как роса на солнце и засияет на небосводе галичины лик светлейшего героя шухевича. я уверен, твои мудрые слова помогут всем путинским холуям обрести просветление и раскаяться в грехах. ну а если серьезно, то ты такое же быдло бэндэровское, как и все остальные, ничего кроме затертых униановских фраз про длинные московские руки и героев со свастикой на петлицах.
Українець (ТМ) : Журналист : Негры Негров на улицах Киева
Тобі болить за кількох негрів підрізаних на вулицях Києва а за мільйони українців замордованих в підвалах ГБ, виморених голодом в своїх селах "рабочє-кріст"янской власт"ю", виселених "асваівать бєзгранічниє прєдєли савєцкай родіни" не болить? Ну ти ж і гнида. Але чого від жида можна чекати.
Боже, храни Україну! : Шухевич
Слава Україні! Героям слава!
Українець (ТМ) : Журналист : Grigу Во первых школьный учебник - это официальная информация,
І "жіть стало лучшє, жіть стало вєсєлєй" також була "афіціальная інфармація". А в Чехословаччину, Афганістан та інші країні війська вводили "па трєбаванію рабочіх і крєстьян" тих країн. Ще раз, ну ти ж і жидо-кацапська гнида.
Журналист : Українець (ТМ)у
Если бы вы внимательно читали, то увидели бы, что мой ответ о неграх был ответом на предыдущее сообщение. Что же касается поставленного вами вопроса, но у меня болит душа болит за миллионы украинцев которых убили нацистские преступники, форму которых носил Шухевич
Українець (ТМ) :  Сталинские репрессии ни в какое сравнение не идут с гитлеровскими, когда миллионы люди травили в газовых камерах, сжигали в
Чисто по жидовськи перекручування фактів. Мені болить за ті мілліони українців, винищених Сталіним, а цьому, бачите, за всіх. Благодійнсть розпочинається дома. Також, не підтримува би Сталін Гітлера, в тому числі відправляючи в Німеччину зерно з охопленої голодом України, то у того не було б можливості нікого нищити.
Українець (ТМ) :  у меня болит душа болит за миллионы украинцев которых убили нацистские преступники, форму которых носил Шухевич
Ну ти і хитрожопе жиденя. Прямо зв"язати не можеж, так виною по асоціації - носив їх форму. Зразу видно жидовське словоблюдство.
Українець (ТМ) : Українець (ТМ) : у меня болит душа болит за миллионы украинцев которых убили нацистские преступники, форму которых носил Шухевич
а за мільйони українців замордованих в підвалах ГБ, виморених голодом в своїх селах "рабочє-кріст"янской власт"ю", виселених "асваівать бєзгранічниє прєдєли савєцкай родіни" не болить? Гнида ти жидо-кацапська.
Журналист : Українець (ТМ)у
Вы осуждаете немецкий народ за репрессии который он проводил по отношению к украинцам?
Журналист : Українець (ТМ)
болыть за всех, но за тех кого замордовали хозяева Шухевича, болит еще больше.
Журналист : Українець
Кстати, я не еврей и не россиянин, а украинец. А ваше предубежденное отношение к евреем и русским говорит о том что вы нацист
Українець (ТМ) : Журналист : Українець Кстати, я не еврей и не россиянин, а украинец.
Ти такий же українець як і той Колєсніченко та йому подібні. Манкурт ти і яничар, а не українець.
Українець (ТМ) : Журналист : Українець (ТМ) болыть за всех, но за тех кого замордовали хозяева Шухевича, болит еще больше.
Може тобі й за хутці вирізаних хуту в Руанді душа болить, співчувалець ти наш інтернаціональний? А за виселених індційців не болить тобі? А за негритянське рабство не болить? Сука ти, а не українець.
Українець (ТМ) : Журналист : Українець (ТМ)у Вы осуждаете немецкий народ за репрессии который он проводил по отношению к украинцам?
Німецький народ признав свою вину і покаявся, комі-жидо-кацапи - ні, а продовжують доказувати свою правоту.
piton : все про те ж
...і коли радянські солдати звільнили табір з остарбайтерами, одну з дівчат (мабуть, вона була швабівською шлюшкою і, без сумніву, добровільно поїхала до Німеччини) згвалтували 12 освободітєлєй... Не згоден, що треба скептично ставитись розповідей тих "баб парасок", розпитуйте, поки вони ще живі.
Українець (ТМ) : Журналист : Українець Кстати, я не еврей и не россиянин, а украинец. А ваше предубежденное отношение к евреем и русским говорит о том что вы нацист
Тобто, по-твоєму, захищати себе від бруду, який льють на Україну і українців жидва і москальня та подібні тобі украинцы це "прєдубєждьонає атнашєніє"?
ЗАКАРПАТЬЕ : ЗАКАРПАТЬЕ ОБЪЕДИНЯЕТСЯ!
"На референдуме в 1991 году мы проголосовали за автономию в составе Украины - После этого Киев переплюнул все прежние государства, в которые когда-либо входила Подкарпатская Русь, начав проводить политику насильственной ассимиляции русинов. Украина стала осуществлять геноцид русинского народа. Кстати, у Украины нет никаких оснований для того, чтобы называть свой Голодомор геноцидом, а вот в отношении русинов Киев осуществляет именно этноцид, так как геноцид - это не только физическое уничтожение, но и отказ народу в праве на национальную идентичность, насильственная его ассимиляция". "Кстати, ООН дала рекомендацию Украине признать русинов как народ, то есть факт дискриминации нашего народа зафиксирован таким образом и ООН", - отметил глава Сойма подкарпатских русинов. "Конституция Украины не соблюдается в отношении русинов, и это вынуждает нас добиваться самоопределения за пределами украинского государства", - заявил Сидор. "15 декабря 2007 года мы приняли уже третью декларацию о самоопределении. Мы просим признать нас самоуправляемой территорией под контролем России и ЕС, являющихся правопреемниками СССР и Чехословакии. Косовский прецедент не является для нас прецедентом, так как Косово незаконно отделилось от Сербии - в нарушение международного права и при поддержке США. Мы же живем на своей исторической земле, и в отличие от Косово имеем право на самоопределение", - заключил Димитрий Сидор.
Українець (ТМ) : Про освабадітєлєй
Битує міф про болгаро-русську дружбу - стаїт над гарою Альоша, Альоша, Балгаріі рускій салдат. Так от, знав я деяких болгарських болгар, казали як прийшли асвабадітєлі, то як саранча - грабіжки, згвалтування, одним словом, бєспрєдєл. Болгари більш усіх з соцтабору рускіх ненавиділи, про що, звичайно ж, в афіціальних істочніках не говорилось.
Журналист : Українець (ТМ)
А кто же тогда ты? Помесь даков с римлянами? ;) Украинець ты наш :))))
Журналист : Українець (ТМ)
А вы покаялись перед Польшей за уничтожение поляков? Компенсации уже выплатили? :)
Журналист : Українець (ТМ) -
Українець (ТМ) - вы не защищаете от бруда, вы обычный расист, ксенофоб, антисемит. То есть нацист
Українець (ТМ) : Журналист : Українець (ТМ) А кто же тогда ты? Помесь даков с римлянами? ;) Украинець ты наш :))))
Що, по суті нема чого сказати, то єрнічать починаєш? Я свого українства, включаючи свою рідну мову, не зрікся.
ДІД : до роздумів
Чия країна Франція ? - французів ... Чия країна Іспанія ? - іспанців Чия країна Данія ? - данців і т.д. Нарешті, чия країна Україна ? - українців ... фі Ви націоналіст !!! МУДАКИ ви БАТЕНЬКИ. Якщо не хочете сприйняти історію власного народу, то краще просто мовчіть, не позорте націю ...
евг : Согласен со статьей!
Украина - Родина СЛОНОВ!
Журналист : Українець (ТМ) -
Я гражданин Украины, не еврей, славянин. А вы я так понял галичанен. А как известно галичане не славяне. В карпатских горах жили дикие племена Даки, так вот, смешавшись с римлянами одни стали молдаванами, а другие смешавшись со славянами стали галичанами. Вы может и имеет славянскую кровь, но другой крови у вас больше. Например польская, или австрийская. Так какой же вы украинец? Вы обычный бусурманен.
MAPKO : Вчіть історію.
А мені цікаво знати росіян не було що воювали разом з німцями якщо не помиляюся були СС-івці і рускі і українські і білоруські тому хто за чи проти німців тут фіг зрозумієш. Що до євреїв то вони також служили в лавах УПА є дані що вони були лікарями в краївках і воювали зі зброєю як і хто інший.Також цікаво чому в тій самій росії зараз відбуваються такі нациські огруповання як скінгеди, арійці які нападають на мирних жителів. Також чому в 2СВ смертність в совєтскому союзі по військових і цивільних перебільшує смертність німців у 3-4 рази. І відповідь вам на то проста москалі не шанують себе і інших шанувати не можуть. Багато ше треба молодшому "брату" Рошії навчитися бо воно як дурне позорить себе. А всі хто висловив свою думку проти Шухевича скажіть нам хто ваш герой і я скажу скільки він замордував людей і правда буде не джерел українських чи "паганого" заходу а сучасної московської.
Українець (ТМ) : Журналист : Українець (ТМ) А вы покаялись перед Польшей за уничтожение поляков? Компенсации уже выплатили? :)
У американців є така приказка, My country, right or wrong - Права, чи не права, моя країна. Не знаю, чи є така приказка у кацапів і жидів, але вони без сумніву практикують її суть. А нашому журналюзі душа болить за всіх, окрім українців. От таких ми маємо і дякувати за дважди нєсудімих претендетів в президенти, та те що Україною правлять жидо-кацапня. Ще раз, гнида ти жидо-кацапська.
Журналист : ДІД
А чья земли Северной Америки? :) Американцев или индейцев? :) Или Австралия? Или Канада? :) Кстати, Украина действительно украинская, а вы обычный нацистский прихвостень который к Украине никакого отношения не имеет
Українець (ТМ) : Журналист : Українець (ТМ) - Я гражданин Украины, не еврей, славянин. А вы я так понял галичанен
Українці розмовляют української, а не мовою свого поневолювача. А гражданін Украіни, це ще не українець. А відносно твого паніманія, панімалку сваю пачіні, украинец - я з діда-прадіда з Київщини. А твоя ремарка про галичан ще раз показує, який ти українець. Василь Стус, по-твоєму також галичанин? А Олена Теліга? А Наталка-Полтавка? Гнида ти жидо-кацапська.
Интересующийся : И моя бабушка расказывала
Что ходили пешком на рынок во время войны в Констнтиновку(Донецкая об) и часто по дороге проезжали немецкие машины и даже пару раз подвезли. И когда в очередной раз они проголосовали водитель умышлено напрвил авто на стайку женщин, Одна не успела увернуться и погибла под колесами. Этот случай моя бабуля расказывала нам часто. А бандеровцев СА хорошо покарала. Попытки реанимировать фашистких прихвостней могут иметь успех только на западе страны. Остаальные то воевали против фашистов, а те стреляли в спины и сидели в схронах.
К слову : Ну, по-перше, не один історик. А по-друге, я працюю в СБУ з 9 січня цього року, а тематикою УПА займаюся понад десять років.
Служба - службой, наука - наукой. Молодому историку определиться бы надо... Каждый выбирает по себе. А то ради "интересов державы" в её понимании очередной политической коньюктурой можно остаться без совести.
Українець (ТМ) : Журналист : ДІД А чья земли Северной Америки? :) Американцев или индейцев? :) Или Австралия? Или Канада? :)
Що і потрібно було доказати. Те ж саме хочуть зробити і з Україною, загнати нас в резервації, інтер-українці на кшалт нашого слав"яніна гражданіна Украіни журналюги.
Одесит : а чи вибачився за свою брехню співробітник Яд-Вашем Йосиф Лапід?
_
Одесит : Журналист - правописание знаете?
НЕ :"А вы я так понял галичанен", а :"А вы, я так понял, галичанин". Учитесь профффесии. И чекисты должны грамотно писать.
ДІД : відповідь
Журналист : А чья земли Северной Америки? : Американцев или индейцев? - НУ ТИ журналіст МУДАК. А ХІБА ІНДЕЙЦИ НЕ АМЕРИКАНЦІ, ВОНИ Ж В АМЕРИЦІ ЖИВУТЬ ?... А ВЗАГАЛІ ТО Я ЗГОДЕН З ІНШИМИ ДОПИСУВАЧАМИ, ЩО ТИ У КРАЩОМУ ВИПАДКУ ПРОВОКАТОР москалів, У ГІРШОМУ - ПРОСТО ГНІДА ...
Українець (ТМ)  : Интересующийся : И моя бабушка расказывала - Одна не успела увернуться и погибла под колесами.
Жаль, що це не була твоя бабушка. Декількома яничарами було б менше в Україні зараз.
Українець (ТМ)  : In re журналіст
Щось заглох наш журналістик. Консультації певно проводить з начальством.
Журналист : Українець (ТМ) :
А что вы сделали для Украины кроме того что вы родились украинцем? :)
Журналист : Українець (ТМ)
"Консультації певно проводить з начальством." Как вы угадали? :) Кроме сайта, я еще и работаю :))))
Українець (ТМ)  : Журналист : Українець (ТМ) : А что вы сделали для Украины кроме того что вы родились украинцем? :)
Зразу видно жидо-москаля, претензії пред"являє. А хто ти сука така, щоб тобі докладувати? Що ти, гнида, зробила для України, окрім оплакування негрів?
Журналист : Українець (ТМ)
А я не кичусь национальностью, я вообще считаю что любой человек, пусть даже негр или китаец который сделал хорошо для Украины должен иметь уважение и почтение. А ставить в заслугу только свою национальность могут только нацисты. Вот вы типичный нацист. Кстати, моя семья много сделала для Украины, в рамках своих возможностей конечно, а вот вы типичный паразит на теле государства.
Українець (ТМ) :  Кстати, моя семья много сделала для Украины
Негрів захищала? З бандерівціми воювала? Збіжжя у селян вигрібала? Сбліжєнію з вєлікім братскім народом способствовала? Продвигала інтернаціоналізм в Україні? Особняки в Лондоні по 80 млн євро купувала? Гнида ти жидо-кацапська. Україна це не Зв"ягільські, Кучми, Пінчуки, Ахмєтови, Табачнікови (як історики так і гармошники), Тіни Каролі, Колєснікови, Добкіни, Шустери, та інше лайно.
Журналист : Українець (ТМ)
Вы забыли поставить в этот ряд Ющенко и Тимошенко :)
Українець (ТМ) : Журналист : Вот вы типичный нацист.
Я вважаю Габрелу Масангу українкою, щонайменш, з того, що я про неї знаю. А Тарасика Шморгалика - манкуртом. Поважаю і підтримую Юлію Володимирівну, правда чи не правда про її походження. Знову ж таки, кондиційно, по її діях по сьогодні. Зневажаю нащадка гетьманів з Хорунжівки. Якось бачив двох в"єтнамьских дівчаток років по 10 в магазині - мати ні української ні російської не розмовляла, але дівчатка як ластівки щебетали, серце радувалось. А циганча, яку руку простягає па-рускі ніякого співчуття у мене не викликає, так само як ті ж негри які свою Африку з собою в Україну привезли. І скопища біомасси в залах ігрових автоматів зневажаю. Все ще вважаєш, що я нацист? Ну, тоді зараз піду повішусь. Гнида ти жидо-кацапська.
Українець (ТМ) : Журналист : Українець (ТМ) Вы забыли поставить в этот ряд Ющенко и Тимошенко :)
Не злазь з теми, слав"янін, гражданін України. І, до речі, як по Фройду, Януковича ти пропустив у своїй ремарці.
TapacUA : Слава Україні! - Героям Слава!
Дякую за інтерв’ю.
Журналист : Українець (ТМ)
Вы типичный нацист, так как в каждом сообщении акцентируете внимание не на конкретных делах того или иного человека а на его национальной принадлежности. На счет ЮВТ - так я и не сомневался что вы красно-белый зомби :)
Журналист : Українець (ТМ)
А какая собственно тема? Что вы нацист? Так я думаю и так все ясно :) Что же касается Тимошенко и Ющенко, так я указал на то что вы забыли поставить эти фамилии в список неукраинцев :)
Abrams : мойша : абрам , досьє проти Шухевича
Здоровенькi були - Эксселент!!! Рад видеть, так держать! Молодцы. Это здорово когда узнаешь правду, Вы абсолютно правы мозги - не помойка;)))) Скоро буду на Родной Земле. Респект Вам ВСем, вы лучше когда становитесь сильнее Ибрагим-Оглы
wolf : ХОХЛОВИДЕНИЕ
О любви поляков к хохлам: http://nortom.pl/ LUDOBÓJSTWO UPA NA LUDNOŚCI POLSKIEj. Dokumentacja fotograficzna Aleksander Korman HOLOCAUST PO BANDEROWSKU Edward Prus TARAS CZUPRYNKA. HETMAN UPA I WIELKI INKWIZYTOR OUN Edward Prus STEPAN BANDERA (1909-1959). Symbol zbrodni i okrucieństwa Edward Prus BANDEROMACHIA Edward Prus ZAPOMNIANY ATAMAN Edward Prus LEGENDA KRESÓW. Szare szeregi w walce z UPA Edward Prus LUDOBÓJSTWO NACJONALISTÓW UKRAIŃSKICH NA POLAKACH NA LUBELSZCZYŹNIE W LATACH 1939-1947 Stanisław Jastrzębski UPA W BIESZCZADACH Stanisław Żurek
Українець (ТМ) : Журналист : Українець (ТМ) -- акцентируете внимание не на конкретных делах того или иного человека а на его национальной принадлежности
Брешеш, жиде. Прочитай ще раз. А нація, це не скопище перекотиполей, проживаючих на території під якоюсь назвою, а спільнота живих, мертвих і ненароджених, пов"язаних спільною мовою і культурою. Що може мене пов"язувати з негром, який свою Африку в мою націю привіз? Україна тому, що в ній живуть українці, якого б походження вони не були б. А якщо в ній живуть негри, жиди, кацапи, пакистанці, циганва, слав"янэ, гражданіни Украіни, манкурти, які своєї мови і свого коріння відцурались, це вже не Україна. Як сказала Людмила Путіна? Росія там, гдє рускій язик. Так і Україна там, де українька мова і ураїнська культура. І на відміну від Путіної, я цього хочу лише в Україні.
Журналист : Українець (ТМ)
Тем не менее вы рветесь в ЕС где происходит тотальное засилье негров. Вы часом не скинхед?А то очень напоминаете:) Наверно вы бритоголовый и бегаете с националистической символикой по Киеву нападая на негров :)
Українець (ТМ) : Журналист : Українець (ТМ) Тем не менее вы рветесь в ЕС
Ще одна фройдовська помилка слав"яніна, гражданіна України. Хто це ви? Якщо Україна, то чому ви? Ти ж тоже гражданін Украіни. Якщо власне я, те ж саме паніманіє, як і з галичанами. Звідки ти знаєш, що я рвусь? Ну ладно, від тебе я нічого окрім "ви націст" толкового не почув. Бувай здоровий, слав"янін, гражданін України, сємья катораво многа сдєлала для України. На прощання хочу тобі сказати це - You can fool some people all the time, all the people sometimes, but you cannot fool all the people all the time. Інтернаціоналізм в Україні не пройде. Слава Україні! Слава борцям за її незалежність - Бандері, Шухевичу, Мельнику, та іншим менш відомим чи безіменним героям, які зложили голови за її свободу. Ганьба яничарам і манкуртам.
Одесит : Всем истинным патриотам России
Россия зовёт! Родина ждёт! Русский человек, Родина тебя зовёт! Пришло время тебе и твоей семье возвращаться на свою благословенную историческую Родину – Российскую Федерацию. Ты нужен России! Возвращайся скорей! Указом Президента Российской Федерации Владимира Владимировича Путина от 22 июня 2006 года № 637 «О мерах по оказанию содействия добровольному переселению в Российскую Федерацию соотечественников, проживающих за рубежом» это стало возможным. Правительство РФ гарантирует моральную и существенную материальную помощь, возможность приобрести жильё в случае Вашего решения в пользу переселения в Россию. Это Ваш реальный шанс обрести свою Родину и помочь ей в её построении великой и могущественной. Зачем жить в нищете и быть невостребованным на чужой земле? Нужно возвращаться и быть русским на русской земле. По вопросам переселения из Украины в РФ обращайтесь: Киев – Чрезвычайный и полномочный посол России в Украине: канцелярия, телефон +380 (44) 244-09-61, 244-09-63, 244-09-67; факс +380 (44) 246-34-69, E-mail: embrus@public.icyb.kiev.ua Web-site – www.embrus.org.ua. Часы работы: 9.00 – 18.00, пятница – 9.00 – 17.00. Консульский отдел: Адрес 01011, г. Киев, ул. Кутузова, 8, телефон +380 (44) 284-67-01. Факс + 380 (44) 294-79-36. Львов – Генеральное консульство Российской Федерации – телефон +380 (322) 44-26-24. Факс + 380 (322) 40 – 37 – 84. E-mail: konsrus@lviv.qu.net Одесса – Генеральное консульство Российской Федерации – телефон + 380 (482) 784-15-41, 784-15-44. Факс + 380 (482) 784-15-46. E-mail: gencon.rf.od@farlep.net Харьков – Генеральное консульство Российской Федерации – телефон + 380 (57) 715-74-87, 715-78-31. Факс + 380 (57) 706-15-46. Симферополь – Генеральное консульство Российской Федерации – телефон + 380 (652) 24-82-21, 24-82-18. Факс + 380 (652) 24-82-18. E-mail: rucons@utel.net.ua.
Українець (ТМ) : Одесит : Всем истинным патриотам России
Так вони і кинулись. Вони патріоти Росії коли сидять в Україні і лайном її обливають, а не щоб ділом родінє допомогти. До речі, дивився недавно репортаж про повернення етнічєскіх русскіх з країн СНГ на родіну по 5 каналу. Не знаю, чи 5 канал це по дурості, чи для тонкого приколу, але для прикладу вибрали пару з Казахтану, прізвище на -ко, не пам"ятаю зараз, чи то Мартиненко чи то Лозовенко, які переїхали в Калінінградську область.
мойша : про врагов
оказывается иметь свою точку зрения - преступление против украины. и боже упаси быть "жидом" в украине - это больше чем преступление, это святотатство, принадлежать к народу, который пан шухевич помогал немцам истреблять (прямо или косвенно - у каждого своя точка зрения) и быть напоминанием о геноциде, коллаборационизме и нацизме.
Українець (ТМ) : мойша : про врагов
Як українця, мене більше хвилює, хто робив зло моїй нації, а не те, яке зло можливо робилось іншим. А у твого народу слава відома. Так що, пшел на хістеріческую родіну, мойша.
мойша : про торговую марку
а тм что означает? торговая марка, теперь ты единственный кто может украинцем зваться, остальные разрешения должны спросить, тест пройти, измерить пропорции тела, не обрезан ли, мову знает?
Markov : Дякую за інтервю
Вже час, щоби правда і з іншої перспективи вийшла на верх. Війна ніколи не викликує шляхетну поведінку в людей. Але в порівнянні з іншими воюючими сторонами страшної війни, не бачу особливих причин спеціально встидатися за поведінку вояків УПА. Хто демонізує УПА понад всіх - сліпий, сторонний і просто неправий.
1-й : євреї
Євреї теж служили в гітлеровських військах, та щей в СС, еврей нацист СС Гейдрих убивал своих же еврев. Наберіть в Google "євреї і СС"
Про німців і росіян : батько розповідав
Вранці ходив у школу повз НКВД (1939, після "визволення" З.Укр - тобто після союзницького з німцями нападу) і дивився на нові штабелі трупів. Причому!!! Першими нквдисти вирізали західно-українських комуністів:-)!! Про німців: пригощали цукерками, підгодовували, ніколи не забирали нічого просто так, тільки за плату чи свої армійські продукти, посилали офіцера прогнати з пагорба дітей під час стрільб (росіяни просто лупили з гармат, вважали себе великими визволителями, яким все можна і належить все на світі, забирали всі продукти і просто стріляли місцевих людей). Описи очевидців сильно відрізняються від радянської пропаганди. Тільки під кінець війни німці стали трохи злі і менш ввічливі. А також румуни були чомусь злі.
1-й : журналісту
Візьми собі негра і в додачу китайця додому і там собі їх утримуй, а нам платникам податків достатньо своїх "слуг народів", не знаємо пока куди їх подіти.
moma : Журналист :
Журналист -ваша фамилия Табачник?????
Yustas : Журналисту
Ребята хорошо поработали. В виде премии - переселение на Сахалин внеочереди
Ох і бризкають жеж кацапенята своєю жовчу. : Українофобія у них мабуть закладена на генетичному рівні (((((: Слава героям!

Семен Пастернак  : про лукавих «журналістів», фальшивих «мойш», костромських «партизанів», жєлєзногорських «нємєтсов» та решти «інтірісующіхся» «бівших», як і «бівша ісраельтянка»
«журналісте», а жиди твердять, що в Аушвіці (Освенцімі) було знищено наприкінці війни 4 мільйони їхніх одноплемінників саме в отих ваших «газових камерах», які після війни «побудували» на протязі 11 років совіти, недопускаючи на територію колишнього концентраційного табору жодного дослідника. Правда, трубу крематорія побудували чомусь окремо від «печей крематорія».А документацію табірної адміністрації, яку совіти теж захопили, – до цього часу чомусь не хочуть повністю розсекретити і допустити істориків-дослідників до її вивчення. ========================================================= спробуйте проаналізувати це і інші «факти» з адесько-кримським ванькою, який тут косить під «мойшу» – мабуть, з метою зміцнення дружби народів ( а якщо направду – для розпалювання міжетнічної ненависті: он і молдаванів, мешканців древнього містечка Бендери, чомусь до теми про Героя України Шухевича притягує за «вуха»). А так кортить його показати «велич» всіх тих нікчемних «полководців» жукових і ворошилових, які німців задавали гарматним м*ясом – хіба ж не вусатий «татусь» сталін любив повторювати «розхожу» фразу про те, що «русськіє баби дєтєй ражать нє разучілісь… істчьо наражают» ========================================================= що цікаво – «журналіста» «боліт душа, за міліоні украінцев, каторіх убілі націсткія пряступнікі», але його НЕ БОЛИТЬ ДУША за ДЕСЯТКИ мільйонів вбитих українців, яких вигубили-вбили, заморили, згноїли, замордували садистськими методами його ж діди й батьки ще задовго до «пришестя» нацистів в Україну. Та й ті діди-батьки допомагали третьому рейху будувати свою військову машину, допомагали ростити й зміцнювати професіоналізм кадрового потенціоналу німецького вермахту у своїх школах і академіях. Якби не «журналістові» діди-батьки, то й другої світової війни, можливо би, не було, а, отже, не було б і воєнних жертв – отих «мільйонів» українців, яких «знищили» німецькі націонал-соціалісти, та тих мільйонів, які згоріли в горнилі війни. Тому й ті «мільйони», за якими так «болить» «журналістова» душа, можна записати теж на карб його дідів-батьків. До того ж порівнювати більшовицькі репресії з нацистськими (які частково були спровоковані диверсійними групами-загонами нквд в німецькому тилу), які не йдуть ні в яке порівняння за своїми масштабами, може лише ХВОРА НА ГОЛОВУ людина – більшовицький режим масштабно нищив населення власної країни, в той час, як нацисти – населення ворожих країн. ========================================================= А твердження «журналіста», що він не є кацапом, ані жидом, бо є кацапо-жидівським холуєм-хахлом-перевертнем. Хоча, дуже дивний з нього й «хахол – бо чомусь закликає нас, українців («метисів римлян з даками» за його словами), каятися перед поляками (треба гадати, що поляки вже «покаялися» за його вазівкою перед нами). Нешановний і нежурналісте, ми з поляками, як і з іншими слов`янами самі розберемося без ваших кацапських порад й вказівок – ви вже там в себе будуйте свою «демократичну» країну «росія», зміцнюйте її, демократизуйте, щоб могли нею пишатися перед світом. Й щоб називати себе журналістом, ти б, хруню, почав з логіки та історії - відколи поляки (за яких ти так переживаєш, щоб українці перед ними вибачилися) та «австріяки» стали БУСУРМАНАМИ (в такому разі для тебе мусульмани – правовірні)?. ========================================================= А хто ж тоді, по-твоєму слов`яни – невже лише серби з сябрами? Чи, може, ще й кацапи якимсь Божим дивом перетворилися за твоїм хотінням у слов`ян?
мойша : про сьому, бэндэровцев и остальную муйню
сьома, не бзди. у нас тут интернет или шо? мой ник не дает тебе покоя? распаливает ТВОЮ МЕЖЭТНИЧЕСКУЮ НЕНАВИСТЬ? не надо так напрягаться по поводу ника, для меня он ровным счетом ничего не значит, но дабы фашисты вроде тебя не обижались соседству с "жидовским" ником и не несли чушь про евреев (хотя, любитель истории, моше - имя нееврейского происхождения), впредь буду подписываться ДЖИМБО, для укрепления дружбы народов по обе стороны атлантики. про бэндэровцев так скажу - как звали бандеру знаю, бздёж твой и здесь неоправдан, но умышленно пишу неправильно, надеюсь ты не настолько глуп, чтоб присвоить себе исключительное право коверкать чужие фамилии? ты сьома, и тебе подобные, коих не так уж и много, явление временное, сейчас есть потребность в вас, нужно больше истерики по поводу врагов украины, по большей части вымышленных, потому как вы и есть главные враги украины (как там говорят вор кричит...), но что даст промоушен героев в фашистской форме - известно. левобережную и правобережную украину, ты ведь не думаешь, что половина населения украины - идиоты, которые не могут отличить исторические факты от пропаганды национализма?
Nemets : Moisha + Pasternak
Khorosho napisano. No razve "Moisha" ne "Moisei" i ne evreiskoe imya? Nemnogo o sebe: po natsionalnosti ya nemets, rodilsya i zhivu v Germanii, uvazhayu vse natsionalnosti i rasy, v tom chisle evreev-zhidov, ukraintsev-khokhlov i russkikh-katsapov. Nenavizhu lyuboi shovinizm, natsionalizm, fashizm i antisemitizm. V razvitom obtschestve ne dolzhno byt mesta etim urodlivym proyavleniyam. Ukraina strana mnogonatsionalnaya i mnogoyazychnaya i nikto ne imeyet pravo navyazyvat drugomu svoyu kulturu i yazyk. Takie poytki vsegda budut vstrechat yarostnoe soprotivlenie drugikh storon. Poetomu tolko tolerantnost obespechit protsvetanie Ukrainy. Tak chto zhivite druzhno!
Elat : мойша
мойша, ты поц а не еврей. Подписывайся своим настоящим именем Альоша, и оставь наконец евреев в покое.
Українець (ТМ) : Ukraina strana mnogonatsionalnaya i mnogoyazychnaya
Звідки ти це взяв? Ось проти цього я і проти, що не стала вона багатонаціональної і багатоязичною і перестала бути Україною. Я вже писав вище про що таке нація і що з нею робить багатонаціональність, так що не буду повторюватись.
сергей : Бандеровцам!
Все бандеровцы 3.14дарасы!!!!!!!!
джимбо : эйлат
а ты шмок, тоже фашист? или выражаясь языком семы "жид"? подписывайся каким хочешь именем, пустыней, крейсером или городом, ты такой же еврей как и я.
Українець (ТМ) : сергей : Бандеровцам! Все бандеровцы 3.14дарасы!!!!!!!!
Звідки такі знання? Невже усі бандерівці тебе в зад трахнули? Чи ти усім відсосав?
Українець (ТМ) :  идиоты, которые не могут отличить исторические факты от пропаганды национализма?
Jimbo/Мойша - про історичні факти сучасного націоналізму раджу прочитати це джерело - http://www.libereya.ru/biblus/industry/. Книга - Індустрія Голокосту - написана євреєм, батьки якого вижили концентраційні табори. (До речі, я б твердженнями на тему концентраційних таборів, газових камер і крематоріїв так легко б не розкидався, щонайменш без твердих джерел справок). Про автора можеш почитати тут - http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%B9%D0%BD%2C_%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD. А його власний сайт (англійською, але я думаю ти розберешся) - ось тут - http://www.normanfinkelstein.com/. Там же можно знайти й посилання на англійську версію книги - The Holocaust History. Її потрібно купувати, але в Інтернеті її можна безплатно скачати. Have fun.
джимбо : ТМ
не думаю, что доверять можно всему, что даже на бумаге не написано, а так, кто-то в интернете выложил. я вот например статью в википедии про крым редактировал пару раз, что уж говорить про http://www.libereya.ru/biblus/industry/. твердых джерел справок про газовые камеры априори быть не может, от них остался только пепел и сами камеры, которые в нете статьи не напишут.если в тебе осталась хоть капля здравого смысла - перестань говорить про украину только для украинцев, или получишь две украины, одну только для украинцев, а вторую для всех, кто не хочет жить в первой.
Українець (ТМ)  : джимбо : ТМ не думаю, что доверять можно всему, что даже на бумаге не написано,
Я ж дав посилання на будинки видавництва і паперові видання. Також, чому можно і чому не можно довіряти в Інтернеті - теж саме, що і з паперовими виданнями - скажемо Правда і Wall Street Journal - користуэшся своїм життєвим досвідом і здоровим глуздом. Звичайно, це якщо ти об"єктивний. А відносно двох україн - це проти чого я й виступаю - Україна може бути лише одна - українська. Вона не може бути жидо-кацапо-цигано-негро-пакистано-хахляцька. Це вже не буду Україна. А українцем може бути любий, так само як и рускім. Я вже казав про це в своїх попередніх постах, так що не буду повторюватись.
Українець (ТМ)  :  (До речі, я б твердженнями на тему концентраційних таборів, газових камер і крематоріїв так легко б не розкидався, щонайменш без твердих джерел справок).
Це було не до тебе, мойша, а в іншу сторону.
Nemets : Ukrainets
Korrigiruyu svoye vyskazyvanie: Ukraina ne mnogonatsionalna. Odna strana-odna natsiya. Prinadlezhnost k natsii opredelyaetsya ne etnicheskim proiskhozhdeniem, a grazhdanstvom. No mnogoyazychnost ostanetsya navsegda . Tak uzh slozhilos i nichego v etom plokhogo net. Odnako gosudarstvennyi yazyk dolzhen byt ukrainskim i vladet etim yazykom po mere vozmozhnosti dolzhny vse grazhdane Ukrainy. Khotya eto vopros urovnya kultury otdelnoi lichnosti. Cherez neskolko let ukhozhu na pensiyu i obyazatelno budu uchit ukrainskii yazyk, tak kak nameren chasto priezzhat v Ukrainu.
Бывший : по теме
Отстеньнте от бедной Украины! Несчастная страна всю свою историю как г. В проруби болталась между Россией Польшей Австрией Германией и тд. Хотят своих (героев) Шухевичей-Мазеп-и тд. Пусть прославляют если больше некого.Но ведь история на Ющенко не кончается.СЛАВА Украине!
Бывший : по теме
Отстеньнте от бедной Украины! Несчастная страна всю свою историю как г. В проруби болталась между Россией Польшей Австрией Германией и тд. Хотят своих (героев) Шухевичей-Мазеп-и тд. Пусть прославляют если больше некого.Но ведь история на Ющенко не кончается.СЛАВА Украине!
55555 : Думать нечем!
lex : Моя бабушка из Житомирщины... Я её както расспрашивал про вторую мировую - про немцев, про наших партизан. Она очень интересные истории рассказывала. Ничего плохого про немцев она ни разу не сказала. В самом селе немцев не было, были рядом в районом центре, Новоград-Волыньске. Я очень интересовался, хотел услышать негатив про фашистких захватчиков. А она мне говорит. Так как мужчин в селе было мало(партизанили или воевали), то было трудно. Так вот - немцы приехали на танке помочь вспахать землю! Говорит - были дружелюбны и ничем не мешали местным жителям. Даже не знал, что думать... Как отреагировать на это? ----------------- А ты не думай, всеравно думать нечем!!!!
Юрій : Повість ізраїльського письменника
До відома інтернет-громади, точніше її притомної частини! В найближчому числі (№3-4, 2008) українського журналу світової літератури "ВСЕСВІТ" виходить друком документальна повість сучасного ізраїльського письменника Станіслава Бражника "Червоно-чорний? Бандерівці". Повість розповідає про роль євреїв-членів ОУН-УПА в збройній боротьбі проти нацистів і радянців, і спростовує стереотипи радянської пропаганди про нібито вороже ставлення українських патріотів до євреїв. Не забуваймо також і про те, що саме духовний вчитель повстанців - митрополит Андрей Шептицький, ризикуючи власним життям, особисто порятував від страти сотні й сотні львівських євреїв. Журнал "ВСЕСВІТ" можна буде придбати після 20 квітня, телефонуйте в редакцію часопису в Києві за тел. 253-2888. У роздрібний продаж журнал не надходить. Невеликий фрагмент повісті буде на сайті www.vsesvit-journal.com .
Укаїнець (ТМ)  : Nemets : Ukrainets
В Німеччині багато турків, вірніше турецьких курдів. Вони німці? То чому ж тоді їм, навіть їнім дітям та внукам, які народились в Німеччині, не дають автоматичного німецького громадянства? -------------------------------------------------------------------------------- Сиди собі в Німеччині і не сунь свого носа в Україну, у нас своїх місцевих добробажаючих вистачає.
Укаїнець (ТМ)  : Укаїнець (ТМ) : Nemets : Ukrainets
Чому Німецький уряд надає особливі переваги для іміграції в Німеччину особам німецького, тобто німецької крові, походження? Скільки державних мов в багатомовній Німеччині? Будеш тут писдіти про одну багатомовну націю громадян.
Nemets : Ukrainets
A bez "ty" i mata ne mozhete pisat? Ili eto nasledie rossiiskoi kolonialnoi politiki v Ukraine? A sovat svoi nos v Ukrainu budu i v dalneishem. K schastyu, Vashego razresheniya na eto ne trebuetsya. Kstati, v Germanii otritsanie genozida nad evreyami ugolovno nakazuemo.
сергей : to Укаїнець (ТМ)
Купи лучше себе презервативов, чтобы таких (censored)ов больше не рождалось!!!
Українець (ТМ) :  Kstati, v Germanii otritsanie genozida nad evreyami ugolovno nakazuemo.
То й що з цього? Ти це кажеш, нібито гордишся, що тобі жиди рота заткнули. Прочитай ту книжку, на яку я посилання дав, може до тями дойдеш. А ні, то ти такий же німець, як і цей журналюга вище українець - громадянин Німмеччини жидовських кровей. ---------------------------------------------------------------------------- A sovat svoi nos v Ukrainu budu i v dalneishem. І досоваєшься. ----------------------------------------------------------------- Не лізь, куди тебе не просять, то й будуть до тебе ввічливо відноситись. Я ж не кажу тобі, що вам в Німеччині робити. --------------------------------------------------------------------- Саме головне - ти не німець, ти жид, який живе в Німеччині, тому що типово по-жидовські на питання про курдів и іміграцію не відповів а перевів тему на щось інше. Пшел нах, жидовська харя.
Українець (ТМ) : Юрій : Повість ізраїльського письменника До відома інтернет-громади, точніше її притомної частини
Та нафіг воно нам здалось? До яких пір ми будемо перед жидами виправдовуватись?
Українець (ТМ) : сергей : to Укаїнець (ТМ)
Що, правда очі коле? В чем сила брат? Сила в правде. А брехнею весь світ обійдеш, а назад не вернешся.
Українець (ТМ) : Kstati, v Germanii
Talking Turkey in Germany Over three-quarters of the 5.5 million Turks in the E.U. live in Germany. The Turks in Germany have never had it easy. Despite the fact that they arrived in Germany in the early 1960s to provide manual labor for the resurging German economy, they hardly received benefits befitting their hard work. Indeed, German citizenship laws, until 2001, stipulated that one needed to have "German blood" to obtain German citizenship. Hence, the millions of Turks who were born, and in some cases, those whose grandparents were born in Germany, had no political rights, despite being legal resident taxpayers in Germany for decades. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Більш ніж три четверті з 5,5 турків в ЄС проживають в Німеччині. Туркам в Німеччині ніколи не було легко. Незважаючи на те, що вони прибули в Німеччину на початку 60х минулого століття, щоб забезпечити потребу зростаючи німецької економіки в низько кваліфікованій робочій силі, вони не отримали майже ніякої користі за свою тяжку працю. Більш того, до 2001 року, відповідно німецьким законам про громадянство, щоб отримати німецьке громадянство, потрібно було мати "німецьку кров". Таким чином, мільйони турків, які народились в Німеччині, а в деяких випадках, внуки народжених в Німеччині турків, не мали політичних прав, незважаючи на те, що вони були легальними постійними мешканцями і платниками податків в Німеччині протягом десятиліть. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.washingtoninstitute.org/templateC06.php?CID=1126 ====================================================================== От так то, nemets.
Jordano : Слава Украине!!!! Героям СЛАВА!!!
Мы сможем, Украина сможет!!! Ми звільнимося від "пут", які штучно створювали нашу історію, нашу спадщину. We can do it. Велике "ДЯКУЮ" всім російським прибічникам за створення міцного проукраїнського ядра!!! Слава Україні!!!!
Потап : _
http://www.citata.com.ua/ggest/referendum_po_nato.html
Кент : СЛАВА УКРАЇНСЬКИМ ГЕРОЯМ! СЛАВА УКРАЇНІ!
СЛАВА! СЛАВА! СЛАВА!
ЭЙТАН ФИНКЕЛЬШТЕЙН : Не судьба!
Сам же Мойша не сомневался: причина его неудач - происки местного раввина и его приспешников из числа сионистов и бундовцев. Другое дело большевики. Их, защитников бедных и голодных, Мойша любил всей душой и прилюдно клялся, что в любую минуту готов положить жизнь на алтарь мировой революции. Не судьба! Получилось так, что жизнь его мировой революции не понадобилась. Правда, своего первенца назвал Кимом. В честь Коммунистического интернационала молодежи. В 1924 году Моисея Борисовича постигла тяжелая утрата - умер вождь мирового пролетариата. Само собой, когда через неделю родилась дочь, Моисей Борисович назвал ее Лениной.
Богун : Дуже класне інтерв*ю!
Воно як качан одночасно і в рота, і в сраку любому, хто щось дурне і фашистське тявкає про Р.Шухевича. Та жодна з ваших москало-какцапських рож не здатна поступити так, як зробив це Шухевич! Хоч хто-небудь з гаркаючих тут слиною "мойш" та "сєргєєв" здатен так любити і померти за Україну, як Шухевич! Відповідь очевидна (ссилаючись на ваші, гаспада, коменти): НІ. Бо ви Україну ненавидите, а тому не лізьте не у своє, не торкайтесь своїми смердючими устами слів, які поганять вас і ваше проісхождєніє (какцапсько-москальське)! Україна - не для вас!

Ваше iм'я: Ваш E-mail:

Тема:
Повiдомлення. Символів залишилось 500:

введіть цей захисний код
   ОСТАННІ НОВИНИ
04:46   Кабмін вирішив взяти під захист якість сільгоспземель

Деталі повідомляє прем`єр-міністр

04:26   Безплатні курси для водіїв мопедів відкриває ДАІ

Ідея народилася в Севастополі

04:06   ВР ухвалила зміни до Господарського процесуального кодексу

Щодо забезпечення позову

03:47   Хто заплатить за радіоактивні відходи

Парламент ухалив закон

03:27   Перший всеукраїнський фестиваль лялькових театрів триває в Запоріжжі

Беруть участь професійні колективи

03:01   У Криму створять ландшафтний парк "Лисяча бухта – Ечки-Даг"

Рішення Верховної Ради АРК

02:31   Ющенко про Голодомор, заповідник, воду, газ, вовну та усиновлення

Президент заслухав Херсонського губернатора

02:04   Тимошенко: митниця вже вичерпала свій ресурс

Час переходити на електронні системи

01:41   Верховний суд: найбільш проблемними є справи щодо землі

ВСУ вивчив стан справ

01:19   Медведєв розпорядився оформити кордон Росії в Арктиці

Ключові слова "шельф" і "вуглеводні"

01:04   СП: Тимошенко перекладає відповідальність на Ющенка

Ключове слово "Росія"

00:52   Тимошенко розраховує, що ВР вчасно затвердить держбюджет

"Розпочата робота дозволяє сподіватися..."

00:40   За даними exit-polls, прем'єром Ізраїлю стала Ципі Лівні (фото)

Від 47 до 49 відсотків голосів

00:22   Гриценко вважає відновлення коаліції нереальним

Ні з Литвиним, ні без

00:03   Результати матчів Ліги чемпіонів

Група Е рахунок так і не відкрила

23:46   Велика Британія вперше видала Україні злочинця за лінією Інтерполу

Деталі повідомив заступник міністра

23:37   Динамо та Арсенал зіграли на рівних

Добре в обороні та центрі

23:14   Козаки звертаються до Ющенка як до Гетьмана

Час створити Державне управління

22:54   Комуністи відзначили річницю приєднання Західної України

... яке стало запорукою незалежності

22:37   Парламент Криму просить Тимошенко захистити російську мову

... від міністрів-нашоукраїнців

22:14   Війна в Грузії змусила Європу згадати про африканський газ

... та й Газпром про нього не забув

21:50   Росія готова постачати зброю до Африки в обмін на каву, алмази...

...та квоти на розробку надр

21:28   МЗС Росії: НАТО заохочує Тбілісі на нові авантюри

Коментар розміщено на сайті міністерства

21:04   Парламент Криму збільшив термін своїх повноважень

... з 4 до 5 років

20:42   Генконсульство України в Італії підтверджує вбивство двох українок

У різних містах однієї провінції

20:23   Партія регіонів пропонує парламенту попрацювати

Наступний тиждень мав бути "в округах"

19:58   Українська армія - найбідніша в Європі

Міністр оперує цифрами

19:41   "Це була найбільша Паралімпіада в історії"

У Пекіні завершилися ХІІІ Паралімпійські ігри

19:24   Дострокові вибори найбільше вигідні БЮТ - Супрун

Ключове слово "адмінресурс"

19:03   Росія підписала договори про дружбу з Абхазією та Південною Осетією

Медведєв поставив ключове завдання

18:58   БЮТові та "Регіонам" радять не ховати перед виборцями дулю в кишені

Під яким соусом подати пікантну страву?

18:51   Вікторія Гресь зшила костюми для світового турне Джанет Джексон

Але Америка про це не дізнається...

18:39   Тимошенко перенесла виконання своєї обіцянки на наступний рік

У бюджеті гроші передбачені...

18:30   У житомирській школі учні 10-го класу до смерті побили однокласника

Порушено кримінальну справу

18:20   Від Ющенка вимагають негайно зібрати РНБО

Гриценко розповів про проблеми Міноборони

усі новини »»»

    АНОНСИ ПОДІЙ
10:00   Американські юристи проведуть семінари для українських журналістів
11:00   Презентацiя iнвестицiйного експерименту в Бориспільскому регiонi
16:00   20.09.2008 У Києві відбудеться День земляцтв України
усі події »»»   
прес-анонс »»»   теле-анонс »»»   радіо-анонс »»»

   АРХІВ
Вересень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
«««  •  »»» 

Яценюк думає, що пат може перейти в мат

Експорт в RSS/JS |  ФОРУМ |  КОНТАКТИ |  УНІАН-монітор  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
weblog.com.ua