This version of the page http://www.nokia.ua/A4641026?newsid=-12398 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Здійснюйте відкриття під час автомобільних і пішохідних прогулянок із оновленою версією Nokia Maps.
Травня 22, 2008


Серед нових можливостей сервісу – розширені функції пішохідної навігації, нові супутникові зображення й підтримка вбудованого компасу для кращої орієнтації



Сьогодні Nokia оголосила про завершення стадії бета-тестування довгоочікуванного оновлення Nokia Maps. З цього дня нова версія додатку доступна користувачам.

З лютого 2008 року додаток Nokia Maps 2.0 був завантажений понад 240 000 разів. Оновлена версія пропонує розширені функції навігації для водіїв і пішоходів, а також мультимедійні путівники по нових містах. Крім того, тепер додаток підтримує супутникові зображення і новий призначений для користувача інтерфейс. Картографічні рішення Nokia дають можливість користуватися навігаційними функціями, локальними даними і картами різних міст світу безпосередньо з мобільного телефону в обсязі, доступному лише для підключених пристроїв.

Зокрема, оновлені функції додатку Nokia Maps 2.0 включають:

ДЛЯ ВОДІЇВ:

  • Поліпшену автонавігацію на рівні персональних навігаційних пристроїв із швидкою маршрутизацією;
  • Зручний у використанні оновлений користувальний інтерфейс – нова карусельна навігація з попередньо встановленими режимами перегляду: навігація, покажчик, з висоти пташиного польоту;
  • Найсучасніші навігаційні функції: покажчики, планування маршруту з декількома точками.

ДЛЯ ПІШОХОДІВ:

  • Додаткову пішохідну навігацію з візуальним керівництвом, яка впевнено проведе вас із точки А в точку Б. Для максимально точного визначення місцеположення ви отримуєте інформацію про будівлі, що вас оточують, вулиці та парки. Крім того, деякі пристрої підтримують функцію, яка орієнтує карту за напрямами вашого руху;
  • Nokia Maps 2.0 містить дані про громадський транспорт (станції) з локалізованими значками зупинок;
  • Вдосконалена мультисенсорна система визначення місцеположення на основі A-GPS і пішохідного орієнтування за компасом (Nokia 6210 Navigator має функцію вбудованого компаса)

ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ ВІДКРИТТІВ:

  • Завдяки супутниковим зображенням із гібридними векторними картами міст, у вас є можливість спостерігати реалістичні фотозображення на дисплеї вашого мобільного;
  • «Пошук в одному полі» забезпечує одночасний пошук серед об'єктів, адрес, ресторанів, нічних клубів, споруд просто неба та готелів;
  • Нові мультимедійні путівники класу «преміум» із фото-, відео- й аудіосупроводом.

Nokia Maps 2.0 містить векторні карти, Navteq, що надаються, та TeleAtlas. Тепер Nokia Maps має в своєму розпорядженні карти більш ніж 200 країн, причому для 70 країн є навігаційні карти. Карти можна завантажити безпосередньо на мобільний пристрій у стільниковій мережі або за допомогою додатку Nokia Map Loader на персональному комп'ютері. Нову бета-версію додатку Nokia Map Loader можна завантажити на сайті Nokia Betalabs.

Nokia Maps 2.0 і поточна комерційна версія Nokia Maps Loader доступна бесплатно* для окремих пристроїв. Для завантаження додатку і отримання додаткової інформації зайдіть на сайт http://www.nokia.ru/maps або http://www.maps.nokia.com.

Про Nokia
Nokia — світовий лідер в галузі мобільних комунікацій, рушійна сила конвергенції і зростання мобільної індустрії і Інтернет. Nokia пропонує широкий спектр мобільних пристроїв, послуг і програмного забезпечення, що забезпечують людям нові можливості у сфері музики, навігації, відео, телебачення, роботи з зображеннями, ігор, бізнес-мобільності та ін. Один з ключових напрямів діяльності Nokia – розвиток пропозиції у сфері Інтернет-послуг, рішень і програмного забезпечення для корпоративних користувачів. Також за допомогою дочірньої компанії Nokia Siemens Nerworks корпорація постачає устаткування, рішення і послуги для мереж стільникового зв'язку.
www.nokia.ru



Додаткова інформація:

Nokia
Вікторія Єрьоміна
— менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia Євразія (Росія, Україна, Південь СНД, Туреччина)
Тетяна Оберемова — фахівець із зв'язків з громадськістю корпорації Nokia Євразія (Росія, Україна, Південь СНД, Туреччина)
+ 7 (495) 795-05-00, 795-05-09 (факс)
nokiarussia@nokia.com

Інформаційна підтримка
Агентство SPN Ogilvy Public Relations

+3 044 5810990
Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com  
Анастасія Пургіна
a.purgina@spnogilvy.com

*Згідно з місцевими умовами. Передача даних оплачується за тарифом оператора зв'язку.