This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-12100 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Сила музики: Nokia представляє два нові пристрої XpressMusic
Квітня 20, 2008




Сьогодні Nokia представила два нові музичні пристрої в лінійці XpressMusic. Нові телефони Nokia 5320 XpressMusic і Nokia 5220 XpressMusic пропонують широкі можливості для розваг і прослуховування музики в поєднанні із свіжим і стильним дизайном. Обидві моделі надійдуть до продажу в третьому кварталі 2008 року.

«Пристрої XpressMusic відрізняються поєднанням чудових музичних характеристик і свіжого інноваційного дизайну, – прокоментувала Джо Харлоу (Jo Harlow), Віце-президент з пристроїв категорії LIVE Nokia. – Представлені сьогодні новинки пропонують користувачам нові мультимедійні можливості, а також функції взаємодії та сумісного використання контенту з друзями та спільнотами будь-де та в будь-який час».

Nokia 5320 XpressMusic – 3G-пристрій із динамічним дизайном для розваг і спілкування
Відрізняючись яскравим дизайном і функціями для розваг і спілкування, 3G-пристрій Nokia 5320 XpressMusic пропонує виняткові можливості доступу до музики та web 2.0. Завдяки керованій голосом функції Say and Play користувачам досить вимовити ім'я улюбленого артиста або пісні для початку відтворення. Окрім широкого вибору функцій, новий пристрій Nokia 5320 XpressMusic має виділені клавіші XpressMusic і 3,5-мм аудіороз'єм, може працювати в режимі відтворення музики до 24 годин, оснащений додатковим аудіочіпом для звуку класу Hi-Fi, розширюваною пам'яттю обсягом до 8 Гб, підтримує High SPEED-USB для швидкої передачі музичних файлів і HSDPA для швидкого доступу до Інтернет.

За допомогою повнофункціонального Інтернет-браузера з можливістю доступу до Ovi та Nokia Search 4.1 користувачі можуть легко знаходити та спільно використовувати мультимедійний контент та іншу інформацію. Крім того, виділені ігрові клавіші N-Gage і функція горизонтальної орієнтації екрану надають чудові можливості для ігор N-Gage, а HSDPA забезпечує високошвидкісний доступ до Інтернет. Nokia 5320 XpressMusic надійде до продажу в третьому кварталі 2008 року.

Nokia 5220 XpressMusic – унікальний та виразний дизайн
Пристрій Nokia 5220 XpressMusic відрізняється оригінальним асиметричним дизайном і забезпечує миттєвий доступ до музики. Вперше з пристроєм Nokia XpressMusic застосована конструкція кріплення ремінця, яка полегшує перенесення пристрою. Серед додаткових особливостей Nokia 5220 XpressMusic можна відзначити час роботи в режимі відтворення до 24 годин, виділені музичні клавіші XpressMusic і 3,5-мм аудіороз'єм. Nokia 5220 XpressMusic надійде до продажу в третьому кварталі 2008 року.

Обидва телефони сумісні з нещодавно відкритим музичним магазином Nokia Music Store і дозволяють легко завантажувати музичні файли. У музичному магазині Nokia Music Store користувачі можуть вибирати записи понад 2 мільйонів композицій від визначних і незалежних звукозаписних компаній; всесвітньо відомих або місцевих виконавців, а також просто шукати і завантажувати файли, прослуховуючи музику безпосередньо на мобільному пристрої або ж синхронізуючи з ПК.

Міні-динаміки Nokia MD-8 – могутній портативний звук
Nokia також анонсувала сьогодні міні-динаміки Nokia MD-8 для нових пристроїв XpressMusic. Ці витончені, надпортативні міні-динаміки з чистим стереозвуком живляться від батарей, забезпечуючи час роботи в режимі відтворення до 40 годин, та забезпечені FM-антеною для кращого прийому й кабелем, що не заплутується. Початок постачань широкий сумісних міні-динаміків Nokia MD-8 планується на другий квартал 2008 року.

Про Nokia
Nokia — світовий лідер в галузі мобільних комунікацій, рушійна сила конвергенції і зростання мобільної індустрії і Інтернет. Nokia пропонує широкий спектр мобільних пристроїв, послуг і програмного забезпечення, що забезпечують людям нові можливості у сфері музики, навігації, відео, телебачення, роботи з зображеннями, ігор, бізнес-мобільності та ін. Один з ключових напрямів діяльності Nokia – розвиток пропозиції у сфері Інтернет-послуг, рішень і програмного забезпечення для корпоративних користувачів. Також за допомогою дочірньої компанії Nokia Siemens Nerworks корпорація постачає устаткування, рішення і послуги для мереж стільникового зв'язку.
www.nokia.ru



Додаткова інформація:

Nokia
Вікторія Єрьоміна
— менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia Євразія (Росія, Україна, Південь СНД, Туреччина)
Тетяна Оберемова — фахівець із зв'язків з громадськістю корпорації Nokia Євразія (Росія, Україна, Південь СНД, Туреччина)
+ 7 (495) 795-05-00, 795-05-09 (факс)
nokiarussia@nokia.com

Інформаційна підтримка
Агентство SPN Ogilvy Public Relations

+3 044 5810990
Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com
Анастасія Пургіна
a.purgina@spnogilvy.com