This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-11017 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Нові телефони Nokia для роботи із зображеннями
Травня 03, 2007




Нові телефони Nokia 2630 та Nokia 2760: можливість мобільної фотозйомки та роботи із зображеннями, а також підтримка технології Bluetooth для ринків, що розвиваються

Корпорація Nokia представляє два нові телефони початкового рівня - Nokia 2630 та Nokia 2760, що поєднують привабливий зовнішній вигляд і доступну ціну. Крім стильного дизайну, у кожній моделі є вбудована камера та підтримка технології Bluetooth, що дозволить власникам цих новинок використовувати ці функції розваги будь-де.

«Завдяки стильному сучасному дизайну телефони Nokia 2630 та Nokia 2760 мають яскравий зовнішній вигляд і приємні у використанні. Більш того, ці моделі відрізняються гарним набором функцій, що робить їх ще привабливішими та кориснішими, - заявив Сорен Петерсен (Soren Petersen), Старший віце-президент Nokia Mobile Phones. - Ми пропонуємо користувачам ринків, що розвиваються, можливість відразу ділитися враженнями завдяки реалізованим у новинках вбудованій камері та технології Bluetooth».

Nokia 2630

Найтонший телефон у модельному ряді Nokia завтовшки 9,9 мм, Nokia 2630 поєднує сучасний дизайн з повним набором функцій, що відповідають потребам користувачів ринків, що розвиваються. Проста у використанні камера у поєднанні з технологією Bluetooth дозволяє з легкістю відправляти, зберігати та роздруковувати зображення, а також обмінюватися ними. Зручні інструменти для роботи, включаючи електронну пошту, MMS, календар і калькулятор, допомагають у професійному житті, а такі розважальні функції як FM-радіо з підключенням при одному натисненні клавіші та мелодії виклику у форматі MP3 урізноманітнять використання телефону.

Nokia 2760

Стильний телефон Nokia 2760 забезпечений цифровою камерою, яка відкриє для багатьох користувачів світ цифрової фотографії, та технологією Bluetooth, яка допоможе з легкістю поділитися зробленими знімками. Nokia 2760 дозволяє записувати та відтворювати відео та слухати FM-радіо. Поєднання Bluetooth та GPRS забезпечує швидкий і зручний доступ до даних, електронної пошти та Інтернет. Крім того, модель відрізняється розширеною до 1000 контактів телефонною книгою. Користувачів, які звикли зберігати важливі текстові повідомлення, порадує великий об'єм пам'яті для зберігання SMS.

Nokia 2630 та Nokia 2760 надійдуть у продаж у третьому кварталі 2007 року. Орієнтовна ціна Nokia 2630 становитиме 85 євро, Nokia 2760 - 90 євро без урахування податків і субсидій.



Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com