This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-11016 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Сучасний дизайн і функціональність за доступною ціною
Травня 03, 2007




Телефони Nokia 1650 та Nokia 2660 встановлюють нову планку для пристроїв початкового рівня

Корпорація Nokia представляє нові, призначені для ринків, що розвиваються, моделі Nokia 1650 та Nokia 2660, які поєднують сучасне оформлення корпусу з металевими елементами та потужний набір функцій. Обидва телефони, що є пристроями початкового рівня, пропонують споживачам більше функцій і привабливіший дизайн, ніж стандартні моделі даної категорії.

«Користувач, який уперше купує телефон, або ж досвідченіший клієнт, який шукає мобільний телефон для робочих цілей, - для кожного з них підійдуть ці нові продукти, - заявив Сорен Петерсен (Soren Petersen), Старший віце-президент Nokia Mobile Phones. - Створювати мобільні телефони, які поєднують у собі інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача та зручні функції з привабливим дизайном, - така стратегія Nokia для ринків, що розвиваються».

Nokia 1650

Сучасний телефон Nokia 1650 пропонує широкий спектр можливостей мобільного зв'язку, має оригінальний дизайн і практичні функції, які допоможуть користувачам ефективно планувати особистий і робочий час. Nokia 1650 підтримує 75 мов, має вбудований сигнальний спалах, FM-радіо та мелодії виклику в якості, близькій MP3. Завдяки вбудованій прикладній програмі, яка дозволяє задавати часовий ліміт кожного виклику, Nokia 1650 забезпечує можливість контролю за витратами, актуальну для ринків, що розвиваються. Корпорація Nokia оцінює орієнтовну вартість Nokia 1650 у 55 євро без урахування податків і субсидій.

Nokia 2660

Nokia 2660 - нова модель у розкладному корпусі, устаткована двома дисплеями та багатьма функціями, затребуваними користувачами ринків, що розвиваються, які дозволять їм залишатися на зв'язку із сім'єю, друзями та колегами. Nokia 2660 підтримує технологію GPRS для доступу до Інтернет та електронної пошти, Bluetooth, FM-радіо, мелодії виклику у форматі MP3 та телефонну книгу на 500 контактів. Вбудований динамік гучного зв'язку та батарея з тривалим часом роботи додають комфорту власникам Nokia 2660. Орієнтовна ціна Nokia 2660 становитиме 85 євро без урахування податків і субсидій.

Nokia 1650 та Nokia 2660 надійдуть у продаж у другому кварталі 2007 року.



Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com