This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-11015 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Nokia пропонує для ринків, що розвиваються, телефони з інноваційними функціями для спільного користування
Травня 03, 2007




Дві нові моделі Nokia підтримують функції відстеження часу розмови, використання декількох телефонних книг і багато іншого

На світових ринках, що розвиваються, одним мобільним телефоном часто користуються цілі сім'ї та навіть села. Відповідаючи потребам даного сегменту користувачів, багато з яких уперше купує мобільний пристрій, Nokia представила сьогодні два нових мобільних телефони, що підтримують можливість спільного використання - Nokia 1200 та Nokia 1208. Уперше телефони даного класу забезпечені прикладними програмами для відстеження часу розмови та декількома телефонними книгами, які полегшують спільне використання телефону та роблять його ефективнішим.

Щоб спростити контроль за витратами, функція відстеження часу розмови надає користувачам можливість заздалегідь задавати час або вартість окремих викликів та автоматично закінчувати розмову при досягненні ліміту.

Зручна у використанні телефонна книга, призначена для декількох користувачів, дозволяє створювати особисті телефонні книги, у які кожен користувач може вносити свої власні записи. Nokia 1200 та Nokia 1208 забезпечені 5 телефонними книгами, завдяки чому телефон може використовувати уся родина, й у кожного члена сім'ї буде свій список контактів.

«Сумісне використання мобільного телефону - це унікальна, а у ряді випадків і єдина можливість для людей у країнах, що розвиваються, стати власником мобільного пристрою з персональним списком контактів, - говорить Сорен Петерсен (Soren Petersen), Старший віце-президент Nokia Mobile Phones. - Пропонуючи нові для галузі функції у телефонах Nokia 1200 та 1208, корпорація Nokia продовжує активну роботу, щоб задовольнити потреби, що зростають, та очікування людей у країнах, що розвиваються. Ми робимо мобільні телефони доступнішими для користувачів і стимулюємо розвиток суспільства, забезпечуючи можливість спілкування».

Крім того, Nokia 1200 та Nokia 1208 відрізняються додатковими особливостями, створеними для ринків, що розвиваються, наприклад, вбудованим ліхтариком, що включається одним кліком, інтерфейсом на мові регіону продажу, режимом навчання, який допомагає недосвідченим користувачам швидко опанувати керування телефоном, а також клавіатурою, захищеною від пилу, що також важливо для використання мобільних телефонів у сільській місцевості. Телефон Nokia 1200 забезпечений монохромним дисплеєм, а Nokia 1208 - кольоровим CSTN-дисплеєм.

Надходження Nokia 1200 та Nokia 1208 у продаж очікується у третьому кварталі 2007 року. Орієнтовна вартість становитиме 35 євро та 40 євро для Nokia 1200 та Nokia 1208 відповідно, без урахування податків і субсидій.



Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com