This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-11000 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Співробітництво Nokia та Six Apart Vox відкриває перед власниками мультимедійних комп’ютерів Nokia Nseries нові можливості створення та обміну контентом
Січня 08, 2007




Передача відео, обмін фото та ведення блогів прямо з вашого мобільного пристрою

Nokia, світовий лідер в галузі мобільних комунікацій, та Six Apart, світовий лідер у галузі блогінгу, оголосили про початок співпраці, спрямованої на інтеграцію Vox (www.vox.com) - безкоштовного персонального блог-сервісу, з модельним рядом мультимедійних комп'ютерів Nokia Nseries. Завдання співробітництва - спростити для користувачів процес завантаження відеороликів, фотографій та оновлення блогів напряму з сумісних пристроїв Nokia Nseries за допомогою блог-сервісу Vox. Дане партнерство є важливим кроком у розвитку мобільності Web 2.0 та відкриває для людей можливість творити та ділитися своїми враженнями з друзями та близькими, перебуваючи у дорозі. Першим продуктом з інтегрованим сервісом Vox є новинка Nokia N93i.

«Мультимедійні комп'ютери Nokia Nseries, які оснащені камерами з високим розширенням і забезпечують високоякісний запис відео, уже стали невід'ємною частиною життя багатьох користувачів. Люди хочуть постійно ділитися своїми враженнями з друзями та близькими, і Vox являє собою ідеальний сервіс для обміну відеороликами та фотографіями, - зявив Мікко Пілкама (Mikko Pilkama), директор напрямку Nokia Multimedia Experiences. - Ми прагнемо зробити моделі Nokia Nseries максимально ефективними та зручними пристроями для мобільної участі у спільнотах Web 2.0. Спільне завдання Nokia та Six Apart - полегшити процес спілкування та обміну фотографіями, відеороликами та життєвими враженнями, навіть тоді, коли поруч немає комп'ютера.».

«Ми завжди вважали, що мобільні пристрої здійснять величезний вплив на розвиток блогінгу, і раді, що Nokia розділяє наше бачення - заявила Міна Тротт (Mena Trott), президент та один із засновників Six Apart. - За допомогою мобільних апаратів люди можуть легко та швидко фіксувати неочікувані яскраві моменти життя, а потім ділитися ними з друзями та близькими. Nokia та Six Apart запропонують оптимальний сервіс для мобільного блогінгу для користувачів пристроїв Nseries по всьому світу».

Vox - це безкоштовний персональний блог-сервіс, який дозволяє обмінюватися враженнями з друзями та близькими. Потужні фільтри конфіденційності Vox дають учасникам повний контроль над правом доступу до їхніх історій, фотографій, відеороликів та аудіозаписів. Учасники можуть з легкістю налаштувати будь-який з п'яти рівнів конфіденційності для кожного елементу контенту, який вони викладають на Vox.

Vox пропонує широкі мультимедійні можливості інтеграції контенту, включаючи підтримку відео-, фото- та web-контенту, які містяться у записах вже існуючих популярних сервісів, таких як: Amazon.com, YouTube, Flickr, Photobucket, iStockphoto та iFilm. Значний обсяг наданої пам'яті - 2 Гб загального вихідного трафіку у місяць та 3 Гб для користувачів Nokia Nseries - гарантує учасникам, що їм не доведеться знищувати важливу інформацію.

Використовувати перераховані можливості блогінгу за допомогою апаратів Nokia Nseries дуже просто. Зареєструвавшись на Vox (www.vox.com/nokia ) та налаштувавши у мобільному пристрої інформацію про обліковий запис, учасники отримують можливість завантажувати на Vox відеоролики та повноформатні фотографії напряму з камери чи з додатку Image Gallery*.

Минулого року Nokia продала більше 100 мільйонів телефонів з камерами, ставши найбільшим світовим виробником цифрових камер. Найпотрібніша та найкраща з усіх можливих камер - це камера, яка завжди під рукою і дозволить зафіксувати будь-який важливий момент. Якщо у вас із собою є підключена камера, ви маєте унікальну можливість миттєво створювати яскраві кадри та ділитися своїми враженнями без допомоги комп'ютера.

*Вартість послуг передачі даних необхідно уточнювати у оператора зв'язку чи постачальника послуг.

До уваги редакторів:

  • Для отримання додаткової інформації про Nokia Nseries та Vox, відвідайте сайт www.vox.com/nokia .
  • Фотографії поліграфічної якості можна знайти за адресою www.nokia.com/press >photos.
  • Для того, щоб отримати відеоматеріали високої якості, відвідайте сайт www.nokia.com/press/broadcastroom , де можна переглянути та запросити відео.

Про компанію Six Apart

Компанія Six Apart Ltd. надає пограмне забезпечення та сервіси для ведення блогів, які міняють образ щоденного спілкування та комунікації для мільйонів людей, організацій та корпорацій. Заснована у 2002 році подружньою парою Беном Троттом (Ben Trott) та Міною Г.Тротт (Mena G. Trott) фірма Six Apart зросла у всесвітньо відому компанію зі штаб-квартирою у Сан-Франциско, Каліфорнія, і офісами у Європі та Японії. Компанія продовжує розвивати індустрію блогів та соціальних мереж за допомогою видавничої платформи Movable Type, блог-сервісу, розміщеного на TypePad, онлайнової спільноти на базі особистих журналів LiveJournal та безкоштовного блог-сервісу для друзів та близьких Vox. www.sixapart.com



Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com