This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-10922 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Nokia відкриває перший в Росії тренінговий центр для підготовки фахівців телекомунікаційних компаній
Вересня 27, 2005




Новий центр надасть можливість представникам компаній заощаджувати кошти та ресурси, що витрачаються на підготовку фахівців.

Корпорація Nokia оголосила сьогодні про те, що в Росії відкривається перший тренінговий центр для підготовки фахівців телекомунікаційних компаній. Відкриття центру є частиною загальної політики компанії, що націлена на допомогу операторам в усьому світі в оптимізації витрат та встановленні й розвитку відносин із клієнтами. На першому етапі центр займатиметься підготовкою фахівців з GSM-устаткування, проте через кілька місяців розпочнеться також підготовка фахівців із устаткування для мереж третього покоління.

Московський центр являтиме собою дві кімнати для занять, а також випробувальний стенд, на якому будуть представлені новітні розробки галузі. Російські оператори вже підтвердили свою готовність забезпечити навчання своїх фахівців у новому центрі, надалі очікується, що до них приєднаються оператори сусідніх країн.

Центр буде залучати для роботи місцевих фахівців, що є наслідком особливої зацікавленості корпорації Nokia в російському ринку, а також у секторі бізнес-послуг, що стрімко розвивається.

"Росія є стратегічно важливим ринком для нас, і ми раді, що можемо активно розгортати свою діяльність тут", - заявив Боско Новак (Bosco Novak), Старший Віце-Президент з бізнес-послуг, Nokia Networks. "Оператори шукають шляхи зниження витрат та оптимізації пропонованих послуг, і це саме те, для чого створюється новий центр. Nokia Networks володіє величезним досвідом у виконанні завдань із зниження витрат серед замовників в усьому світі".

Nokia надає повний спектр послуг і рішень, націлених на розширення та оновлення послуг, що надаються операторами мобільного зв'язку. Компанія має п'ятнадцятирічний досвід роботи з операторами в усьому світі - лише за останній рік було підготовлено понад 20 000 фахівців у різних країнах.



Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com