This version of the page http://www.uceps.org/news.php?news_id=76 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-14. The original page over time could change.
Якщо майбутній уряд Тимошенко тяжітиме до ручного управління економікою, швидких реформ не відбудеться. — Центр Разумкова

eng | укр

Особистий кабiнет
реєстраціянагадування паролю
Новим відвідувачам   
Журналістам   
Державним службовцям   
Донорам i партнерам   
Безпека Економіка Енергетика Міжнародні відносини Політика Суспільство
Про центр
Новини центру
Коментарі експертів
Статті, інтерв’ю
Співробітники
Архів соціологічних опитувань
Журнал «Національна безпека і оборона»
Адреси і телефони




Новини сайту



Робота центру

Якщо майбутній уряд Тимошенко тяжітиме до ручного управління економікою, швидких реформ не відбудеться.
02 жовтня 2007 року
 
 

«З того, що різні exit-polls (післявиборчі опитування) показують приблизно однакові результати, можна сказати, що напевно Тимошенко й «Наша Україна» можуть створити більшість, у них сумарно підтримка більше, ніж у трьох інших. Тоді майже автоматично прем’єром стає Тимошенко, можливо, що спікером буде представник «Нашої України», але прем’єр буде грати значно більшу роль», — сказав в інтерв’ю агентству «Ройтерс» директор економічних програм Центру Разумкова Василь Юрчишин.

«На жаль попередній досвід показує, що уряд може бути прихильником централізованого й частково ручного керування, що може нашкодити швидким реформам, про які говорив президент.

Друге питання про готовність переможців говорити з переможеним, тому що (в іншої сторони) є блокувальний пакет — можливе продовження протистояння, це не дуже добре. Імовірність того, що коаліція буде в Партії регіонів — низька, тому що в декількох exit-polls підсумки схожі.

Думаю, що Литвин більше схиляється до президента, ніж до інших сил, навряд чи він буде мати «золоту акцію», щоб стати спікером», — припустив Василь Юрчишин.



 


Інші новини розділу

 



Центр Разумкова: Україна, Київ, вул. Володимирська, 46, офісний центр, 5 поверх, телефон: (044) 201-11-98
Сайт розроблено в рамках програми малих проектів
посольства Королівства Нідерландів (Матра КАП)




Розроблено в Sparkle Design Studio