This version of the page http://www.uceps.org/news.php?news_id=25 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-14. The original page over time could change.
Зустріч в Центрі Разумкова з колишнім президентом Естонської Республіки Арнольдом Рюйтелем — Центр Разумкова

eng | укр

Особистий кабiнет
реєстраціянагадування паролю
Новим відвідувачам   
Журналістам   
Державним службовцям   
Донорам i партнерам   
Безпека Економіка Енергетика Міжнародні відносини Політика Суспільство
Про центр
Новини центру
Коментарі експертів
Статті, інтерв’ю
Співробітники
Архів соціологічних опитувань
Журнал «Національна безпека і оборона»
Адреси і телефони




Новини сайту



Робота центру

Зустріч в Центрі Разумкова з колишнім президентом Естонської Республіки Арнольдом Рюйтелем
24 квiтня 2007 року
 
 

24 квітня 2007 року в Центрі Разумкова відбулася зустріч з екс-президентом Естонії Арнольдом Рюйтелем. У зустрічі також взяли участь керівник Талліннської бізнес-школи професор Арно Алманн, радник Посольства Естонії в Україні Катрін Коік. Центр Разумкова представляли заступник генерального директора Валерій Чалий і провідний експерт центру Михайло Пашков.

Під час зустрічі співрозмовники обговорили проблеми та перспективи українсько-естонської співпраці. Зокрема наголошувалося на тому, що необхідно ефективніше використовувати потенціал двостороннього партнерства, поглибити контакти на рівні громадських організацій. Обговорювалася міжнародна проблематика, питання співпраці України з Європейським Союзом, підкреслювалася важливість використання в Україні успішного євроінтеґраційного досвіду Естонії.

Пан Рюйтель розповів про досвід проведення соціально-економічних, політичних реформ в Естонії, формування консенсусу політичних еліт та суспільства щодо стратегії розвитку країни. Валерій Чалий поінформував співрозмовників про розвиток внутрішньополітичної ситуації в Україні, стан реалізації реформ в різних сферах, шляхи та механізми європейської інтеґрації. Впродовж розмови окрему увагу сторони приділили проблемі реформ місцевого самоврядування в Україні, розвитку малого бізнесу. Арнольд Рюйтель розповів про специфіку та характер відповідних реформ в Естонії.

Співрозмовники обговорили можливість розробки та реалізації спільних проектів, зокрема, стосовно спільної діяльності неурядових аналітичних структур обох країн, стажування в Естонії представників місцевої влади України, передання українській стороні досвіду вдосконалення роботи органів місцевого самоврядування.



 


Інші новини розділу

 



Центр Разумкова: Україна, Київ, вул. Володимирська, 46, офісний центр, 5 поверх, телефон: (044) 201-11-98
Сайт розроблено в рамках програми малих проектів
посольства Королівства Нідерландів (Матра КАП)




Розроблено в Sparkle Design Studio